Život
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
KHM KHM <(

Činjenice o seksu koje treba znati

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Dakle, seks vas zanima - zate napamet sve poze Kama Sutre i pročitali ste 50 nijansi sive samo da vidite jesu li vas spomenuli unutra? U tom slučaju možda i znate da su muškarci koji… više »

SEXY ;)

Seks i sladoled: dva užitka u jednom

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Kada razmišljamo o stvarima koje nam donose zadovoljstvo, seks i sladoled su često na vrhu popisa. Iako na prvi pogled mogu djelovati kao potpuno nepovezane teme, oba imaju duboke… više »

EH, DA...

Žene stalno boluju, ali muškarci ranije umiru

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

"Žene stalno kukaju da su nešto bolesne: sad je 'bole me križa', sad je 'boli me glava', a ako nije to, onda je 'pusti me,ja sam u depresiji'. A muškarci šute - i… više »

SAVJETI

Sve što ste željeli znati o G točki (ili možda niste?)

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

G točka, poznata i kao Grafenbergova točka, već desetljećima intrigira i znanstvenike i javnost. Smještena na prednjem zidu vagine, nekoliko centimetara unutar ulaza, G točka navodno… više »

COOL

Umjetna inteligencija za turiste

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

"Htio bih krenuti na izlet biciklom. Put treba trajati najviše tri sata, a mojoj djeci dati i mogućnosti da se igraju uz put. Na kraju bismo htjeli pojesti dobar sladoled."… više »

ZANIMLJIVO

Tko će vas najčešće prevariti?

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Američka tvrtka Best Buy, posebno njen brend Geek Squad, i div e-trgovine Amazon najčešće bivaju korišteni za pokušaje prijevare usmjerene na potrošače u… više »

COOL

Kako napraviti savršene fotke?

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Težnja za savršenom portretnom fotografijom ukazuje na činjenicu da su europski pametni telefoni prepuni neiskorištenih i neželjenih fotografija. Čak 75 % Europljana okine… više »

SAVJETI

Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu, a svi kupci ovog uređaja na dar dobivaju FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ponuda traje do 3.6. ili do… više »

COOL

Huawei Watch 4 Space Edition

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Nakon prvog koraka po Mjesecu, čovječanstvo je krenulo u svoje najznačajnije razdoblje znanstvenih inovacija s pogledom usmjerenim prema zvijezdama. I dok su se sateliti lansirali i… više »

TREBA ZNATI!

Što je menstrualna stigma i kako utječe na žene i djevojčice?

objavljeno prije 19 dana

Menstrualna stigma može zvučati kao nešto nepravedno, ali zapravo može imati ozbiljne posljedice. Budući da se može manifestirati na različite načine, od kojih mnogi dovode do smanjene… više »

ODRŽIV ODMOR

9 odredišta iz snova za održiviji odmor 2024.

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Izvješće Booking.coma o održivim putovanjima za 2024.* otkriva da prakse održivosti prilikom putovanja nadahnjuju 67 % globalnih putnika na veću održivost u svakodnevnom životu. A uz… više »

WOW

Gel za mamurluk - mislite li da to radi?

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Kada je riječ o prevenciji i liječenju mamurluka, postoje mnoge ideje nalik na alkemiju. Dosadašnja rješenja, koja nisu idealna, potaknula su istraživače na jednom od… više »

COOL

Upoznajte Fashion Squared koncept novog HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje renomirane Watch Fit serije pametnih satova. Slogan "Fashion Forward" sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da… više »

DA?

Gdje su mladi najsretniji?

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Za 2024. godinu autori "World Happiness Reporta" istražili su razlike među generacijama i po prvi put objavili izvješće o zemljama u kojima su mladi najsretniji. Pokazalo se da su… više »

COOL

Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji

objavljeno prije 20 dana i 9 sati

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon - HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je u prodaji na lokalnom tržištu. Telefon je dostupan u crnoj i bijeloj boji kod Huawei prodajnih partnera, a… više »

skrolaj na vrh