« Seks
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
HE HE

Ženama treba manje od ... do orgazma :)

U prosjeku je ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma, a zabrinjavajući podatak je taj da jedna od šest žena nije uopće doživjela vrhunac.

Magična brojka je...
Magična brojka je... (Arhiva)
Više o

žene

,

orgazam

Koliko je vremena potrebno prosječnoj ženi da bi doživjela vrhunac tijekom seksualnog odnosa? Odgovor na to pitanje prilično je jednostavan, ma koliko se vama činilo da se radi o pravoj vječnosti...

U istraživanju je sudjelovalo 645 žena iz 21 zemlje svijeta te su koristile štopericu kako bi zabilježile koliko im je vremena trebalo da postignu orgazam.

Znanstvenici su studiju označili kao prvu ove vrste, a njena misija je bila da izmjeri 'latentnost orgazma', odnosno vrijeme između početka uzbuđivanja i orgazma.

Rezultati su objavljeni u 'The Journal of Sexual Medicine', a oni kažu da je u prosjeku ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma. Zabrinjavajući podatak je taj da jedna od šest žena nije uopće doživjela vrhunac.

Muškarcima ne treba puno

Također, treba istaknuti da se vrijeme koje je ženama bilo potrebno za vrhunac kretalo od pet minuta do nešto više od 21 minute. Zanimljivo je da dob i dužina veze uopće nisu utjecali na rezultate studije, kao i da se rezultati kod žena ne mogu uspoređivati s onim kod muškaraca.

07.10.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.10.2019. 09:28
    zenama treba i 15 minuta mi smo muski smo brzi haha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh