Žene
ETO...

Žene su stvarno sklonije depresiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Depresija je postala sve češći problem kod ljudi, a posebno kod žena za koje se vjeruje da imaju i do dva puta veći rizik od depresije. Zašto? Za to postoje određeni… više »

MA DA?

Muškarci se mijenjaju - začudo na bolje

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Koliko ste puta doživjeli dobacivanje na ulici, komentare izgleda ili zvižduke kad ste prošli kraj neke grupe muškaraca? Ako je vjerovati istraživanjima, to će se događati sve… više »

ZNATE LI?

Kakvi su muškarci najbolji za brak?

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Inteligencija partnera izravno utječe na sposobnost veze da preživi i podupre potomstvo, što definitivno ima svoju težinu u odabiru partnera iz evolucijske perspektive. Drugi… više »

ZNATE LI?

Muškarci i lijepe ženske guze - u čemu je privlačnost?

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Veliki broj muškaraca neodoljivo privlače žene koje imaju isturenu stražnjicu jer je to znak da su "seksualno zainteresirane". Prekomjerno zaobljena pozadina, kakvom se recimo… više »

EH, DA... :)

Zašto žene slabije podnose alkohol?

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Muškarci su uvijek naglašeni kao dominantni konzumenti alkoholnih pića, no marketing se u zadnje vrijeme okomio i na žensku populaciju vjerujući kako tu ima još jako puno… više »

IZBJEGAVATI

3 najgora tipa muškaraca za brak

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Brak više nije ono što je nekad bio za dosta ljudi, no tiha većina i dalje ga smatra važnim životnim postignućem - uglavnom žene, da budemo iskreni. Zbog braka nerijetko se… više »

ZANIMLJIVO

Banalne poruke ženama smanjuju stres

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Znate one situacije kad koncentrirano radite, a dragi vam šalje poruke koje vam idu na živce? E, ako ste se naljutili, nemojte - niste ni svjesne koliko čini dobro zdravlju.… više »

Zanimljivo!

Žene koje se rano bude rjeđe pate od depresije

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Studija provedena na više od 32 000 žena objavila je da kod žena koje se prirodno ranije bude postoji manja šansa za razvijanjem mentalnih bolesti jer su izložene većoj količini… više »

TAKO JE TO...

Muškarci su definitivno manje osjećajni od žena

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Žene se često žale da ih partneri ne razumiju, a i svaki će muškarac (makar u povjerenju) priznati da je tome tako.. a zašto? Istraživanje provedeno na uglednom… više »

ZANIMLJIVO!

Kako žene utječu na macho muškarce?

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Muške firme, da ih tako nazovemo, nisu rijetkost, pogotovo na našim prostorima - macho tipovi obično završe kao šefovi ili barem neki voditelji, a ostatak ekipe ih… više »

MA DA?

Zašto je nevjeran partner blagodat za žene?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Nevjera je grozna stvar i najčešće suosjećamo sa ženama koje su prevarene i nakon toga prekinule vezu (ili ih je partner napustio), ali novo istraživanje na tu temu provedeno na… više »

EH, DA... :)

Osnove bontona za - žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Bonton se obično gura pod nos muškarcima, jer su oni (umetnite sami potrebne pogrdne riječi koje vam padaju na pamet) koji se ne znaju ponašati i uvijek sve rade krivo...… više »

ZAPAMTITE!

5 znakova da ste pronašli pravog muškarca

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Ponekad je teško i prepoznati pravog muškarca ako ne znamo prepoznati znakove. Ovi znakovi pokazuju da je muškarac baš takav: Džentlmen je jer to želi, ne jer… više »

COOL

Filmovi za uživanje s frendicama

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

idealno bi bilo izdvojiti tri sata svaki mjesec i posvetiti se ženskim temama. Takva večer ne može proći bez omiljenih chick flickova koje možemo pogledati barem sto puta.  To… više »

MA DA?

Žene privlače - poznate face (ali ne slavne)

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Žene najviše privlače muškarci koji imaju karakteristike koje su im već poznate, pokazalo je istraživanje objavljeno u stručnom časopisu Evolution and Human Behaviour Journalu.… više »

skrolaj na vrh