Žene
Svako dijete razvija se svojim tempom / Foto: Pexels
Stiže beba!

Što možete očekivati u ponašanju vaše bebe do prve godine života

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Bebe rastu i razvijaju se na različite načine, no postoji nekoliko socijalnih i emocionalnih vještina koje sve bebe (nesvjesno) razvijaju do određenog mjeseca starosti.… više »

Dajte čajevima priliku.../Foto: Pexels
ONI DANI...

Kako olakšati menstrualne grčeve bez konzumacije lijekova

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Jedna od rijetkih dobrih stvari vezanih uz menstrualni ciklus je taj da je (donekle) predvidljiv pa se na vrijeme možemo opremiti pomagalima koja će nam olakšati kad patnje krenu. Za… više »

Foto: Pexels
HMMM

Jeste li u vašoj vezi...sami?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Svaka veza ima svoje uspone i padove, no ako hladna razdoblja traju dulje vrijeme ili ako osjećate da nešto više nije kao što je bilo, možda biste trebali obratiti pažnju… više »

EH, DA ...

Tri vrste muškaraca koje se ne vodi pred oltar

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Muškarci dolaze u svim veličinama i bojama, no čak i ako je žena sklona eksperimentima, postoje neke granice koje u životu ne bi trebalo prelaziti... pritom, naravno, ne mislimo na… više »

Foto: Pexels
OPA!

10 znakova da se zaljubljujete

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Od same zaljubljenosti, slađe je možda samo zaljubljivanje. Oduševljava nas upoznavanje druge osobe i zanima nas sve što nam imaju reći. Spremni smo svaku minutu slobodnog… više »

Foto: Pexels
UPS!

5 stvari o kojima mladoženje razmišljaju prije vjenčanja

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Dan vjenčanja stresan je za sve koji u njemu sudjeluju. Roditelji, kumovi, prijatelji, svi koji imaju neko od bitnih zaduženja trude se da sve ispadne točno onako kako treba. Mlada i… više »

SAVJETI

Kako ublažiti menstrualne bolove

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Menstrualni bolovi neugodna su posljedica mjesečnice za većinu žena, a kod nekih su toliko intenzivni da je teško i funkcionirati normalno, pa donosimo 6 savjeta kako ih ublažiti na… više »

Foto: Pexels
PAMETNO

Kako odabrati poklon za njega

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Kupnja poklona za suprotni spol gotovo se uvijek čini poput kompliciranog zadatka. Jedna od najčešćih pogrešaka koje žene čine čine kad kupuju poklon za muškarca, bilo… više »

TAKAV ŽIVOT

Kad ljepota postaje mana, a ne prednost

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Ženska privlačnost u nekim slučajevima itekako može biti minus, bez obzira što se obično misli kako su zgodne žene povlaštene u životu i da sve mogu napraviti s puno manje muke… više »

Foto: Pexels
WOW!

Prirodne maske za kosu koje morate isprobati

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Više ne trebate trošiti novac na kozmetičke preparate koji vašoj kosi možda uopće neće odgovarati. Umjesto toga, napravite vlastitu jednostavnu masku za kosu i… više »

SMILE!

Značenje muškog osmijeha

objavljeno prije 10 mjeseci

Osmijeh otvara sva vrata, kažu ljudi, a ponekad je to stvarno tako - kad je iskren i nepatvoren. No, osmijeha ima raznih, a baš kao kod svih segmenata neverbalne komunikacije, i… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Jednostavni trikovi koji će vam olakšati život

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Zasigurno vam se dogodilo da vam se nakit zapetlja baš kad posegnete za ogrlicom koja najbolje stoji uz novu košulju. Ili ste izvadili s police omiljene tenisice, a kad… više »

Foto: Pexels
ZANIMLJIVO!

Sve što trebate znati o dječjem igranju

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Sjećate se onih divnih, opuštenih vremena kad vam je glavna briga bila hoće li Barbie nositi plavu ili ljubičastu haljinu. Ili hoćete li imati dovoljno lego kockica da taj dvorac… više »

Foto: Pexels
STIŽE BEBA

Jutarnje mučnine i kako ih preživjeti

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Jutarnje mučnine u obliku povraćanja, mučnine i slabosti očituju se zbog povećanja razine hormona u trudnoći. Češće su kod žena koje i inače pate od žgaravice i probavnih smetnji,… više »

Foto: Pexels
JESTE LI ZNALI?

Čega se djeca boje

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Možda ste primijetili kako se djeca ponekad boje grmljavine ili čak vožnje automobilom, a neki od tih strahova možda vam je čak zadao i pokoji problem kada je navečer trebalo… više »

skrolaj na vrh