« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
TRAJE TO ...

Kako se žene pripremaju za prvi seks

Pripreme za prvi seks s novim partnerom sve su samo ne jednostavne i kratke, pa kad uočite takve promjene na novoj partnerici, znate da ćete te večeri imati sreće

Sve mora biti savršeno
Sve mora biti savršeno (Shutterstock)
Više o

žene

,

depilacija

,

prvi seks

,

pripreme

,

piling za lice

Prvi seks s novim partnerom nije ništa manje stresan od, primjerice, ekskluzivnog izlaska, jer kad se pogleda što sve žene rade tijekom priprema, očito je da tome pridaju veliku važnost.

Tako trećina žena radi piling, a samo jedan posto manje obnovi ten u solariju, dok je frizura najkritičnija - čak 76 posto žena odlazi frizeru kao dio priprema. Polovica vjeruje da je glavna stvar depilacija pa pomno uklone sav višak dlačica na tijelu, dok će dvije trećine investirati u novo seksi donje rublje.

Više od trećine žena izjavljuje da im ne pada na pamet nositi i jedne gaćice koje su nosile s prijašnjim partnerom, a one najzagriženije kupuju i novu posteljinu.

>> Kako se nakon prvog seksa osjećaju žene, a kako muškarci >>

Kako je prvi seks s novim partnerom rijetko impulzivna odluka, dobar dio žena će danima prije izbjegavati ugljikohidrate kako bi trbuh bio što ravniji, a nije rijetkost da se na spoju pazi i na količinu pića koju će popiti partner kako bi seks bio što bolji. 

Prosječno spremanje za takav izlazak koji završava prvim seksom traje, vjerovali ili ne, cijelih šest sati.

Muškarci potroše bitno manje vremena, no ipak se i to mjeri u satima.

>> Što muči muškarce kod prvog seksa u novoj vezi >>

14.05.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh