Žene
FEMME FATALE

5 načina kako postati senzualnija i samopouzdanija žena

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Nema čarobne formula uz pomoć koje bismo postale nešto što nismo. Samopouzdanje i zavodljivost karakteristike su koje se moraju naučiti, a kao i svaka druga vještina,… više »

DOBRO JE ZNATI

Trudnoća u četrdesetima

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Što se događa ako vam se, iz bilo kojeg razloga, prilika da osnujete ili povećate obitelj pruži tek u četrdesetima? Jeste li se dobro raspitali kako bi se trudnoća mogla odraziti na… više »

ONI DANI

Što jesti, a što ne, za vrijeme mjesečnice

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Hormoni su čudna stvar i ne pitaju za godine, no ponekad zaboravljamo da ih možemo regulirati vlastitom prehranom. Kad jednom mjesečno, obično za 'onih dana', podivljaju, vrijeme je da… više »

ŠTO RADITI?

Kad nova beba stiže u vašim tridesetima

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Na ovo biste trebali obratiti pažnju ako po prvi puta postajete majka u tridesetima: 1. Morate razumjeti rizike Majčinstvo u kasnijim godinama podrazumijeva veću mogućnost za razvoj… više »

Foto: mliu92
DA ILI NE?

Putovanja za vrijeme trudnoće

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Najvažnije je imati na umu da postoje različita prijevozna sredstva kojima možemo putovati, a puno ovisi i o tome koliko je poodmakla vaša trudnoća i kamo točno putujete. Ne morate se… više »

STIŽE BEBA

Je li debljanje za vrijeme trudnoće povezano sa spolom djeteteta?

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Puno je uzoraka kojima u trudnoći pribjegavamo kako bismo odredili spol djeteta, no većina njih temelji se na mitovima. Međutim, jedna od posljednjih studija donosi neka nova… više »

VRIJEME

Koliko dugo patimo za bivšim?

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Prekid veze traumatičan je događaj u životu obje osobe, no često su žene te koje duže pate, barem naizgled. Kako su razna istraživanja pokazala da pate i muškarci, nije na odmet znati… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

objavljeno prije 11 mjeseci

Žene misle da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, no naravno da je to prilično pogrešan pristup - ima stvari koje o muškarcima definitivno ne znate, a mi smo vam… više »

Suojećate li?

3 straha koji muče žene u vezama

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

U partneru svi tražimo osobu koja će nas razumijeti i s kojom ćemo moći biti najbolje verzije nas samih. Kada takvu osobu nađemo, ona nas prihvaća sa svim našim manama i vrlinama,… više »

MA DA?

Velike grudi izlaze iz mode?

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Velike grudi oduvijek su bile favorit većine muškaraca, mada se s pravom kaže da svake grudi pronađu svoje obožavatelje... no i to se, izgleda, mijenja. Prema podacima o navikama… više »

NIKAD! :)

Tajne koje muškarci ne otkrivaju

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Muškarci imaju tajne i to stvarne, osim onih koje se kao trude sakriti ne bi li ispali misteriozni i zagonetni (jer misle da žene padaju na to). Zapravo se radi o nekim svakodnevnim… više »

Stiže beba

10 najčešćih pogrešaka koje možda činite kad pokušavate zatrudniti

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Naravno da je pomisao kako nešto ne činimo kako treba kad se radi o pravljenju bebe poražavajuća, no barem je to posao koji sa zadovoljstvom volimo ponavljati. Ali ako nakon duljeg… više »

ŠEFUJTE

5 trikova da bebe počnu jesti raznoliku hranu

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Počnu plakati, okreću glavu ili rade nered. Sigurno i sami nešto možete pridodati tom zabanom popisu koji se širi nakon svakog novog obroka ako mališanima… više »

SAVJETI

Kako na zelenu granu s djetetom koje je izbirljivo u prehrani

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Nije lako s djecom koja tjeraju po svome, a još je gore kad svoja pravila i prohtjeve žele progurati za stolom. Djeca, naravno, imaju pravo odbiti određenu vrstu hrane ako im ona… više »

EH, DA ...

Zaljubljenost - događa li vam se previše često?

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji bi svaka osoba trebala iskusiti u životu najmanje jednom, no ima i onih kojima bi se to trebalo događati - manje često. Primjerice, ima žena koje… više »

skrolaj na vrh