Žene
HMMM

Kako dob rađanja utječe na - unuke?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Žene same odlučuju hoće li imati djecu ili ne - nekima je to obaveza, druge smatraju da im je to opterećenje pa se posvećuju, primjerice, kućnim ljubimcima i sve je to sasvim OK, naravno. No,… više »

ZAPAMTITE!

Što se ne radi prije seksa?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Žene prije seksa nikako ne bi smjele mokriti jer time povećavaju rizik od nastanka urinarnih infekcija, tvrdi američki urolog David Kaufman. S druge strane, poželjno je da mokre nakon spolnog… više »

ZAPAMTITE :)

5 karakteristika u koje se muškarci zaljubljuju

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Zaljubljenost je ono što svi želimo osjetiti barem jednom u životu, a ženama je taj osjećaj koji  želi probuditi u muškarcu prema kojem ima iste takve osjećaje… više »

ZANIMLJIVO

Zašto žene više piju u muškom društvu

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Žene mogu natjerati muškarce da piju više - samo trebaju biti u plodnim danima svog menstrualnog ciklusa i muškarci u njihovom društvu navalit će na alkohol... kao… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto muškarci toliko vole plavuše?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Plavuše su oduvijek privlačne muškarcima, a od pojave plavih bombi tipa Jane Maynsfield, Marylin Monroe i drugih, uvijek ih se uzima za pojam ljepote i seksipila. No,… više »

OPA!

Kako bi bile sretnije, žene bi trebale prestati biti dobre

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Žene su najnesretnije u srednjim godinama, a 24% njih između 45 i 45 godine pate od neke mentalne bolesti. Dekanica britanskog sveučilišta za psihijatriju, Kate Lovett, napominje da je… više »

Lako za nokte
SAVJETI

Kako nokte održati zdravima

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Naši nokti svakodnevno svašta trpe, no možemo im pomoći da postanu zdraviji, ljepši i lakši za održavanje. Evo i kako: 1. Nosite rukavice kad čistite Iako ih možda… više »

OPA!

Krvna grupa žene mogla bi utjecati na mogućnost začeća

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Žene s krvnom grupom 0 mogle bi imati problema s začećem zbog slabije kvalitete jajašca, dok bi one s krvnom grupom A mogle biti plodnije. Ispitivanje se vršilo na… više »

ZNATE LI?

Zašto je s dječjim igračkama manje uvije više

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Blagdani su vrijeme darivanja, a kad su u pitanju oni najmlađi, i njima i nama teško je odoljeti još toj jednoj igrači koji prije pet minuta možda nismo namjeravali kupiti. No,… više »

ŽIVILI!

Tražite sreću u vezi? Nazdravite zajedno!

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Alkohol ima, unatoč javnoj stigmi, popriličnu količinu blagotvornih utjecaja na zdravlje, od skidanja viška kilograma preko prevencije kardiovaskularnih bolesti do smanjivanja razina… više »

ZNAMO :)

Najbolje se razumiju - majke i kćeri

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Majke i kćeri imaju najsnažniju povezanost, pokazala su istraživanja, iako zapravo svi to nekako jednostavno znamo. Majke su uvijek bile tu za nas. I kada smo napravile svoje prve… više »

ZNATE LI?

Tri stvari koje muškarci stvarno traže kod žena

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Žene često u razgovoru s prijateljicama razgovaraju kako zadržati muškarca i tu je sve puno raznih teorija, više ili manje točnih No, jednako tako muškarci se nalaze s… više »

NEVJEROJATNO!

Žene su po prirodi u boljoj formi od muškaraca

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Iako su dosadašnji relevantni izvori najčešće tvrdili da su muškarci prirodno nadareniji za sportove i fizičke aktivnosti, na sveučilištu… više »

TAKO TREBA!

Finska – jedina država u kojoj očevi provode više vremena s djecom od majki

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Prema podacima OECD-a (Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj), Finska, država od 5.5 milijuna stanovnika, jedina je država na svijetu u kojoj očevi provode više vremena sa svojom… više »

HMMM...

Zašto ostajemo zaljubljeni u krivu osobu

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Najčešće je razlog zbog kojeg ostajemo u vezi u kojoj nismo sretni - strah. Strah da nikada više nećemo naći osobu koja će nas voljeti (pogotovo ako smo prije toga dugo bili… više »

skrolaj na vrh