« Žene
objavljeno prije 10 godina
VEZE

Kako da vaš muškarac trči za vama

Donosimo vam nekoliko kratkih savjeta što učiniti da bi vaš muškarac stalno bio lud za vama

Muškarcima treba znati upravljati
Muškarcima treba znati upravljati (Dreamstime)
Više o

ljubav

,

žene

,

seks

,

veze

,

muškarci

,

privlačnost

Uvijek se govori da iza svakog uspješnog muškarca stoji jednako uspješna žena. Zapravo, radi se o vrlo jednostavnoj stvari - upravljanjem situacijom. Ako uspijete, muškim riječnikom, držati igru pod kontrolom, možete postići da vaš muškarac uvijek trči za vama. Evo par korisnih savjeta kako to postići:

Pokušajte ne činiti prvi korak. Možete biti emancipirana žena, ali muškarci vole lov. Također, ne smije vas uzimati zdravo za gotovo. Ako ćete stalno poticati društvene aktivnosti, s vremenom ćete postajati sve manje njegova djevojka, a sve više planer društvenog života.

Žena na početku veze ne bi trebala biti presenzualna. Učinite tjelesni kontakt suptilnim, primjerice, stavite mu ruku na koljeno. Bez obziro koliko ste vi i vaš partner moderni, seks je velik korak u vezi. Jednako tako, nemojte stalno trčati za njim. Držite laganu distancu.

Činiti male stvari koje će mu pokazati da je on prva misao u vašoj glavi je dobra ideja. Možete ga iznenaditi njegovim najdražim jelom. Ne mislimo pod tim da postanete njegov asistent, to moraju biti stvari koje radite sa zadovoljstvom za njega. Ili jednog lijepog dana, možete mu, primjerice oprati rublje.

Recite mu da izgleda dobro, recite mu kako su mu šale smiješne i uvijek naglasite njegove dobre strane. Pomozite mu u pripremi radnog zadatka ili odijevanju za posao. Dajte mu do znanja da znate dosta o modi ponekim savjetom što i kako da odjene. Poanta je izgradnja međusobnog povjerenja.

Žene uvijek žele znati na čemu su i kakva će biti budućnost. Muškarci ne vole taj oblik pritiska - oni radije uživaju u trenutku. Stoga mu ne pričajte stalno o tome da su svi vaši prijatelji već vjenčani i imaju djecu jer to bi ga moglo prestrašiti.

Naravno da je za vezu potrebno puno i zato ovo treba shvatiti tek kao male savjete što i kako napraviti da bi vaš muškarac stalno razmišljao o vama.

09.05.2014. 20:04:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    hico
    17.02.2016. 23:34
    Pa koji ste vi kreteni, samo od nas muskaraca treba raditi budale, a onda se vi krave jedne cudite kad vas svi odjebemo, pa normalno kad ste glupe ko kurac s takvim glupim savjetima jebo vas bog glupi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh