Žene
EHHH...

Sve se uvijek uroti protiv žena

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Rodni stereotipi su stvarno glupa stvar, pa je tako ideja da su muškarci sami po sebi briljantniji bila najviše ukorijenjena u zemljama za koje se smatra da ih obilježava… više »

MMMM ;)

Lakši porod uz seks igračke

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Dok ste trudni seks je vjerojatno posljednja stvar na vašem popisu, ali može biti i prva stvar na popisu! Budući da je seks uzrok vaše trenutne situacije, bilo bi glupo… više »

ENDOMETRIOZA

Zašto žene čekaju 8 godina za dijagnozu

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Još jedan Mjesec osviještenosti o endometriozi je ispred nas, posvećen poremećaju od kojeg boluje jedna od deset žena. Mnoge pate u tišini, ne znajući što im se… više »

STVARNO?

Četiri razloga zbog kojih ćete zavoljeti PMS

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Svaka osoba koja ima menstruaciju ima poseban odnos sa svojim menstrualnim ciklusom. Često taj odnos nije najugodniji. PMS, ili predmenstrualni sindrom, može doći s mnoštvo neugodnih… više »

PRIJATELJICA

Valentinovo se vrti oko ljubavi

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Ženska prijateljstva su oduvijek složena. Bez obzira na to, žene su uvijek sklonije ženskom prijateljstvu - u kojem mogu graditi i njegovati odnos te dijeliti svoju intiminu. Gotovo svakoj… više »

LJEPOTA

Q10 Power noćni serum protiv bora

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Kvalitetan san od vitalnog je značaja za naše raspoloženje, zdravlje i kožu. Iako se nama možda čini da naše tijelo odmara kao i mi, dok spavamo, u tijelu se odvijaju važni… više »

SAVJETI :)

Jednostavno povećajte grudi na prirodan način

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Možemo mi pričati što želimo, no velike grudi su vrlo poželjna stvar, kako muškarcima tako i samim ženama, što možemo najbolje vidjeti po broju kometara i raspravi na… više »

sj

Ziggy Cup 2 rješava ženske probleme

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Prije nekoliko godina INTIMINA je lansirala Ziggy Cup, prvu višekratnu menstrualnu čašicu za koja se može nositi i tijekom seksa. Ziggy Cup je postavila novi standard za… više »

STVARNO?

Što zapravo privlači žene?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Žene u muškarcu traže dobar smisao za humor, budući da je čak osam od 10 žena tu karakteristiku istaknulo kao najprivlačniju. Kao drugu najpoželjniju osobinu, 75 posto žena navelo je… više »

EHHH...

Zašto menstruacija utječe na san?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Poteškoće sa spavanjem su danas česta pojava, a najsklonije su im žene. Najčešći uzrok su hormonalne promjene koje se događaju tijekom svakog menstrualnog ciklusa. Točnije, te… više »

MLADE MAME

Vodič kroz postporođajne promjene najvažnijih mišića u tijelu

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Trudnoća često donosi brojne fizičke tegobe, ali i razne promjene u tijelu kojih trudnice nisu ni svjesne. Neke od tih promjena odnose se na mišiće zdjeličnog dna koji su iznimno važni… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
ZAPAMTITE :)

Zašto su žene čangrizave?

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Ništa u životu se ne događa bez razloga, pa tako ni žene ne postaju čangrizave bez razloga. I zato u nastavku donosim neke najčešće razloge zbog kojih žene postaju nezadovoljne… više »

NAPOKON :)

Žene danas sretne jer su - žene

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Nakon dugih godina, žene su danas u Britaniji puno sretnije zbog toga što su žene nego prije 70 godina, pokazalo je istraživanje BBC-ija objavljeno u ponedjeljak koje… više »

GROZNO

Žene će plaćama dostići muškarce za - više od sto godina

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Žene imaju manje plaće od mušakraca i to je, na žalost, ne samo činjenica nego i kao normalno - iako ne možemo shvatiti zašto i kako... Napori da se umanje razlike između… više »

EHHH...

Kad će doći onaj pravi?

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Ostali ste sami, partner je otišao/nestao/nema ga... nije važno, ono što je bitno je činjenica da ga više nema... i što sada? Za početak budite zahvalne na… više »

skrolaj na vrh