Žene
SAVJETI

Kako ublažiti menstrualne bolove

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Menstrualni bolovi neugodna su posljedica mjesečnice za većinu žena, a kod nekih su toliko intenzivni da je teško i funkcionirati normalno, pa donosimo 6 savjeta kako ih ublažiti na… više »

Foto: Pexels
PAMETNO

Kako odabrati poklon za njega

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Kupnja poklona za suprotni spol gotovo se uvijek čini poput kompliciranog zadatka. Jedna od najčešćih pogrešaka koje žene čine čine kad kupuju poklon za muškarca, bilo… više »

TAKAV ŽIVOT

Kad ljepota postaje mana, a ne prednost

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Ženska privlačnost u nekim slučajevima itekako može biti minus, bez obzira što se obično misli kako su zgodne žene povlaštene u životu i da sve mogu napraviti s puno manje muke… više »

Foto: Pexels
WOW!

Prirodne maske za kosu koje morate isprobati

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Više ne trebate trošiti novac na kozmetičke preparate koji vašoj kosi možda uopće neće odgovarati. Umjesto toga, napravite vlastitu jednostavnu masku za kosu i… više »

SMILE!

Značenje muškog osmijeha

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Osmijeh otvara sva vrata, kažu ljudi, a ponekad je to stvarno tako - kad je iskren i nepatvoren. No, osmijeha ima raznih, a baš kao kod svih segmenata neverbalne komunikacije, i… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Jednostavni trikovi koji će vam olakšati život

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Zasigurno vam se dogodilo da vam se nakit zapetlja baš kad posegnete za ogrlicom koja najbolje stoji uz novu košulju. Ili ste izvadili s police omiljene tenisice, a kad… više »

Foto: Pexels
ZANIMLJIVO!

Sve što trebate znati o dječjem igranju

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Sjećate se onih divnih, opuštenih vremena kad vam je glavna briga bila hoće li Barbie nositi plavu ili ljubičastu haljinu. Ili hoćete li imati dovoljno lego kockica da taj dvorac… više »

Foto: Pexels
STIŽE BEBA

Jutarnje mučnine i kako ih preživjeti

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Jutarnje mučnine u obliku povraćanja, mučnine i slabosti očituju se zbog povećanja razine hormona u trudnoći. Češće su kod žena koje i inače pate od žgaravice i probavnih smetnji,… više »

Foto: Pexels
JESTE LI ZNALI?

Čega se djeca boje

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Možda ste primijetili kako se djeca ponekad boje grmljavine ili čak vožnje automobilom, a neki od tih strahova možda vam je čak zadao i pokoji problem kada je navečer trebalo… više »

Zbunjenost, razmišljanje
EH, DA ...

5 muških razmišljanja koje žene moraju shvatiti

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Muška razmišljanja su zanimljiva ženama, a ako vas  odgovori na pitanja koja muče svakoga, ponekad smiješni, a ponekad i pomalo bolesni, no što je tu je ..… više »

Boja usana govori o opskrbljenosti tijela kisikom
SJAJNO!

Trikovi za ljepotu koje morate znati

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Nije važno želite li isprobati nekoliko novih trikova ili samo tražite jednostavniji i brži način da si olakšate svakodnevnu rutinu uljepšavanja. Nudimo vam nekoliko trikova… više »

FOTO: Pexels
STIŽE BEBA

5 zabavnih savjeta za nove mame

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Prva beba u kuću unosi veselje i obaveze, a s obavezama dolazi i nesigurnost. Iako smo se opremili svim potrepštinama koje joj mogu zatrebati (čak i u sljedećih par godina),… više »

Foto: Pexels
HMMM

Kad imate dvoje djece mlađe od dvije godine

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Neki roditelji ne žele ni pomišljati o drugom djetetu odmah nakon što im se rodi prvo, no neki razmišljaju drugačije. Njima se sviđa pomisao da odgajaju djecu… više »

Foto: Pexels
Ups

3 zeznute navike koje vam stvaraju probleme tamo dolje

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Koliko god se ponekad trudile da područje stidnice održavaju čistim i urednim, ponekad se ipak dogode - prištići. Što zapravo uzrokuje prištiće koji se pojavljuju… više »

ZAPAMTITE

3 stvari zbog kojih muškarci odlaze... zauvijek

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Muškarci i prekid veze ponekad ženama djeluju potupuno zbunjujuće, jer se najčešće misli da postoje dva glavna razloga - nevjera ili nedostatak seksa. Ipak, ma koliko to čudno… više »

skrolaj na vrh