Žene
VRIJEME

Koliko dugo patimo za bivšim?

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Prekid veze traumatičan je događaj u životu obje osobe, no često su žene te koje duže pate, barem naizgled. Kako su razna istraživanja pokazala da pate i muškarci, nije na odmet znati… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Žene misle da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, no naravno da je to prilično pogrešan pristup - ima stvari koje o muškarcima definitivno ne znate, a mi smo vam… više »

Suojećate li?

3 straha koji muče žene u vezama

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

U partneru svi tražimo osobu koja će nas razumijeti i s kojom ćemo moći biti najbolje verzije nas samih. Kada takvu osobu nađemo, ona nas prihvaća sa svim našim manama i vrlinama,… više »

MA DA?

Velike grudi izlaze iz mode?

objavljeno prije 1 godinu

Velike grudi oduvijek su bile favorit većine muškaraca, mada se s pravom kaže da svake grudi pronađu svoje obožavatelje... no i to se, izgleda, mijenja. Prema podacima o navikama… više »

NIKAD! :)

Tajne koje muškarci ne otkrivaju

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci imaju tajne i to stvarne, osim onih koje se kao trude sakriti ne bi li ispali misteriozni i zagonetni (jer misle da žene padaju na to). Zapravo se radi o nekim svakodnevnim… više »

Stiže beba

10 najčešćih pogrešaka koje možda činite kad pokušavate zatrudniti

objavljeno prije 1 godinu

Naravno da je pomisao kako nešto ne činimo kako treba kad se radi o pravljenju bebe poražavajuća, no barem je to posao koji sa zadovoljstvom volimo ponavljati. Ali ako nakon duljeg… više »

ŠEFUJTE

5 trikova da bebe počnu jesti raznoliku hranu

objavljeno prije 1 godinu

Počnu plakati, okreću glavu ili rade nered. Sigurno i sami nešto možete pridodati tom zabanom popisu koji se širi nakon svakog novog obroka ako mališanima… više »

SAVJETI

Kako na zelenu granu s djetetom koje je izbirljivo u prehrani

objavljeno prije 1 godinu

Nije lako s djecom koja tjeraju po svome, a još je gore kad svoja pravila i prohtjeve žele progurati za stolom. Djeca, naravno, imaju pravo odbiti određenu vrstu hrane ako im ona… više »

EH, DA ...

Zaljubljenost - događa li vam se previše često?

objavljeno prije 1 godinu

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji bi svaka osoba trebala iskusiti u životu najmanje jednom, no ima i onih kojima bi se to trebalo događati - manje često. Primjerice, ima žena koje… više »

ZANIMLJIVO

Što sve žene zapravo - ne vole?

objavljeno prije 1 godinu

Žene rade mnoge stvari samo iz jednog jedinog razloga - to im nameću društvene norme (koje one baš i nisu stvarale), a ustvari ih mrze iz dna duše, pokazala je zanimljiva… više »

KOGA TRAŽITE?

3 ženske pogreške

objavljeno prije 1 godinu

Žene će nerijetko osjetiti povezanost s muškarcem, a onda, ujesto da se opuste jer sve dobro ide, one će se početi opsjedati razmišljanjima o svakoj sitnici te veze, i možda sve… više »

DALEKO OD OKA...

Imaju li veze na daljinu svojih prednosti?

objavljeno prije 1 godinu

Ako ste odvojeni od osobe koju volite, može vam se dogoditi da žudite za njom više nego inače, ili još gore, da zaboravite zašto uopće i dalje želite biti u toj vezi.… više »

PITANJA, PITANJA

9 pitanja za prvi spoj

objavljeno prije 1 godinu

Želimo svašta saznati, a bojimo se da prvi spoj umjesto u zabavno iskustvo ne pretvorimo u poslovni intervju. Zato je korisno imati nekoliko spremnih pitanja koja otvaraju mogućnost… više »

SAVJETI

Muškarci kakve treba pronaći i sačuvati

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci su, kao uostalom i žene, puno više od običnog zbroja izgleda i karakternih osobina, no svejedno postoji nekoliko tipova muškaraca za koje se vrijedi potruditi,… više »

POSLA PREKO GLAVE

Dječji poslovi - što i kada djeca trebaju raditi

objavljeno prije 1 godinu

Mnogi tvrde da djecu treba obavezama učiti od malena, ali ostaje pitanje kada početi i što bi točno od najranijih dana trebali znati.  Znamo da 'poslovi' koje će obavljati moraju… više »

skrolaj na vrh