Žene
ZANIMLJIVO

Što sve žene zapravo - ne vole?

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Žene rade mnoge stvari samo iz jednog jedinog razloga - to im nameću društvene norme (koje one baš i nisu stvarale), a ustvari ih mrze iz dna duše, pokazala je zanimljiva… više »

KOGA TRAŽITE?

3 ženske pogreške

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Žene će nerijetko osjetiti povezanost s muškarcem, a onda, ujesto da se opuste jer sve dobro ide, one će se početi opsjedati razmišljanjima o svakoj sitnici te veze, i možda sve… više »

DALEKO OD OKA...

Imaju li veze na daljinu svojih prednosti?

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Ako ste odvojeni od osobe koju volite, može vam se dogoditi da žudite za njom više nego inače, ili još gore, da zaboravite zašto uopće i dalje želite biti u toj vezi.… više »

PITANJA, PITANJA

9 pitanja za prvi spoj

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Želimo svašta saznati, a bojimo se da prvi spoj umjesto u zabavno iskustvo ne pretvorimo u poslovni intervju. Zato je korisno imati nekoliko spremnih pitanja koja otvaraju mogućnost… više »

SAVJETI

Muškarci kakve treba pronaći i sačuvati

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Muškarci su, kao uostalom i žene, puno više od običnog zbroja izgleda i karakternih osobina, no svejedno postoji nekoliko tipova muškaraca za koje se vrijedi potruditi,… više »

POSLA PREKO GLAVE

Dječji poslovi - što i kada djeca trebaju raditi

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Mnogi tvrde da djecu treba obavezama učiti od malena, ali ostaje pitanje kada početi i što bi točno od najranijih dana trebali znati.  Znamo da 'poslovi' koje će obavljati moraju… više »

Bivši je bivši

Šaljete poruku bivšemu? Nemojte!

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Možda ste doživjeli onaj prekid nakon kojega jednostavno ne možete prestati misliti na njega. Razmišljate o tome što on sada radi, gdje je, s kim je, misli li možda sad o vama.… više »

5 STVARI

Tetovaže i piercing na tijelu za vrijeme trudnoće

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Ako imate tetovažu ili piercing, a planirate ostati u drugom stanju, sigurno ste se zapitali može takav ukras ikako utjecati na vašu trudnoću. Donosimo nekoliko stručnih… više »

ISPRIKE, ISPRIKE

Pravi razlog zašto izbjegavamo veze

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Možda poznajete, ili jeste jedna od onih osoba koje izbjegavaju veze. Zasigurno postoje dobre strane vaše odluke. Na kraju krajeva, na taj način najlakše naučimo kako biti… više »

HEH

Tri stvari koje plaše muškarce u vezi

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Muškarci vezama pristupaju opuštenije od žena, no u jednom trenutku stvari postaju ozbiljnije i većina njih reagira na jednak način kad im se postave neka pitanja koja zapravo… više »

SAVJETI

Što žene ne bi trebale priznati partneru

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Komunikacija se uvijek stavlja na pijedestal temelja zdravog i normalnog odnosa dvoje ljudi, naročito ako se radi o ljubavnom odnosu. Ipak, neke stvari partner jednostavno ne treba znati i… više »

METAR NERVOZE

Kako smiriti dijete

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Tražite od djece da nešto naprave, a ona se na vas istresaju ili vam odgovaraju sarkastičnim komentarima? Što kažete na sljedeći pristup od 3 koraka? Prvi korak: "Ispravi se."… više »

EH, DA ...

Kakve su to žene kojima se ne može odoljeti

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Neodoljive žene ne moraju biti prekrasne, pravilnih crta lica i savršenog tijela - one privlače poglede gdje god došle, uvijek su u centru pažnje, a zapravo nikome nije potpuno… više »

AHA!

Pročitajte namjere muškarca prema njegovom pogledu

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Pogled odaje sve, baš kao što su oči ogledalo duše, samo su neke od izreka koje smo slušali od naših starih od malih nogu, pa ne čudi da i istraživanja… više »

Je li zaista tako?

Lažete li sami sebi o vašoj vezi?

objavljeno prije 1 godinu

Toliko želimo tu bliskost i romantiku, toliko želimo vezu, da smo o njoj postali ovisni. Ostajemo u vezi iako je ona loša, samo zato da ne bismo bili sami. Zašto si lažemo?… više »

skrolaj na vrh