Varilux banner
Žene
OPA!

Krvna grupa žene mogla bi utjecati na mogućnost začeća

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Žene s krvnom grupom 0 mogle bi imati problema s začećem zbog slabije kvalitete jajašca, dok bi one s krvnom grupom A mogle biti plodnije. Ispitivanje se vršilo na… više »

ZNATE LI?

Zašto je s dječjim igračkama manje uvije više

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Blagdani su vrijeme darivanja, a kad su u pitanju oni najmlađi, i njima i nama teško je odoljeti još toj jednoj igrači koji prije pet minuta možda nismo namjeravali kupiti. No,… više »

ŽIVILI!

Tražite sreću u vezi? Nazdravite zajedno!

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Alkohol ima, unatoč javnoj stigmi, popriličnu količinu blagotvornih utjecaja na zdravlje, od skidanja viška kilograma preko prevencije kardiovaskularnih bolesti do smanjivanja razina… više »

ZNAMO :)

Najbolje se razumiju - majke i kćeri

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Majke i kćeri imaju najsnažniju povezanost, pokazala su istraživanja, iako zapravo svi to nekako jednostavno znamo. Majke su uvijek bile tu za nas. I kada smo napravile svoje prve… više »

ZNATE LI?

Tri stvari koje muškarci stvarno traže kod žena

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Žene često u razgovoru s prijateljicama razgovaraju kako zadržati muškarca i tu je sve puno raznih teorija, više ili manje točnih No, jednako tako muškarci se nalaze s… više »

NEVJEROJATNO!

Žene su po prirodi u boljoj formi od muškaraca

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Iako su dosadašnji relevantni izvori najčešće tvrdili da su muškarci prirodno nadareniji za sportove i fizičke aktivnosti, na sveučilištu… više »

TAKO TREBA!

Finska – jedina država u kojoj očevi provode više vremena s djecom od majki

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Prema podacima OECD-a (Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj), Finska, država od 5.5 milijuna stanovnika, jedina je država na svijetu u kojoj očevi provode više vremena sa svojom… više »

HMMM...

Zašto ostajemo zaljubljeni u krivu osobu

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Najčešće je razlog zbog kojeg ostajemo u vezi u kojoj nismo sretni - strah. Strah da nikada više nećemo naći osobu koja će nas voljeti (pogotovo ako smo prije toga dugo bili… više »

NARAVNO!

Otvorenije majke odgajaju kreativniju djecu

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Majke koje imaju otvoreniji stav prema životu vjerojatnije stvoriti kreativnu okolinu u kojoj će odrastati njihovo dijete. Istraživači iz Poljska, predvođeni Joannom Martin Kwaśniewskom,… više »

ZNATE LI?

Zašto muškarci toliko vole kartati?

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Kartaške igre imaju svoju daleku prošlost. U različitim su oblicima kartaške igre postojale već tisućama godina, a prvi su se puta igrale na Dalekom istoku. Odande su se… više »

AHA!

Što žene čini privlačnima?

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Privlačnost je čudna kategorija - složit ćete se da je svaka žena lijepa na svoj način, no ipak i dalje postoje neke stvari koje se mogu generalizirati i vrijede za sve. Stoga, evo… više »

EH, DA...

5 razloga zašto se muškarci odljubljuju

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Zaljubljenost je divna i svi bi trebali barem jednom u životu iskusiti taj osjećaj, no nerijetko se događa da se neke na očigled skladne i sretne veze naprasno završavaju. Jedan od… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

5 savjeta za oporavak nakon prekida

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Prekid veze iskustvo je koje nije strano valjda niti jednom čovjeku na svijetu, jer teško da ima i jedna osoba koja ga nije doživjela barem jednom. Osobe koje nisu pretjerano… više »

EH, DA... :)

Zašto žene uporno padaju na loše dečke?

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Žene uvijek govore kako žele da njihov odabranik bude emotivan, nježan, drag, pažljiv. No, ženski mozak je paradoksalan. Privlače ih jaki, drski, pomalo umišljeni frajeri. S… više »

Pametnim trikovima do zdravije kose / Pixabay
SAVJETI

5 savjeta za savršenu kosu

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Vjerujemo da bismo se svi složili kako je kosa jedan od naših najboljih ukrasa. Upravo zbog toga, svi smo upoznati s time kolika tlaka ponekad može biti dotjerati je u red. Ovisno… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh