« Žene
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
SAVJETI :)

Žene nemojte ni pokušavati promijeniti...

Pokušaj mijenjanja najvjerojatnije će rezultirati činjenicom da više nećete biti njen partner, stoga zapamtite ovih par detalja, mogli bi vam spasiti vezu

Nemojte ni slučajno...
Nemojte ni slučajno... (Arhiva)
Više o

žene

,

promjena

Parovi ponekad ostaju zajedno zbog jednog čudnog interesa - naime, oni u svom partneru "vide potencijal" koji im se sviđa, pa će ga pokušati promijeniti. Naravno, ovo je češći slučaj kod žena, no ima i naivnih muškaraca...

Naime, pokušaj mijenjanja najvjerojatnije će rezultirati činjenicom da više nećete biti njen partner, stoga zapamtite ovih par detalja, mogli bi vam spasiti vezu.

Omiljene aktivnosti - ako imate imalo iskustva sa ženama, znat ćete da postoje stvari koje svaka od njih voli raditi i na taj se način opušta. Radi li se o sapunici, čitanju ženskih časopisa, satima na telefonu ili Fejsu s gore spomenutim frendicama, nije važno, važno je da joj njena mala zadovoljstva ne kvarite. Neće ni ona vaša.

Prijateljice - naravno, prijateljice ne dirajte, osim eventualno kakvom zgodnom dosjetkom koja može imati mali skriveni žalac u sebi. No, shvatiti zašto je neka njena frendica danas najbolja na svijetu, a za dva dana lažljiva kučka nemojte ni pokušati. Klimnete glavom bez komentara i idete dalje.

Savjeti o oblačenju - to jednostavno ne ide, žena ima svoj stil, promijenit će ga kada i ako ona to poželi, vi tu jednostavno nemate pravo glasa.

Strana kreveta - njena strana kreveta je njeno carstvo. Koliko god tamo bilo jastuka, čudnih deka, životinjica od pliša ili pravih, ne petljajte se u to. Uviđavno joj vratite sve što pređe na vašu stranu kreveta i nastavite spavati.

Uređenje stana - osim ako baš niste dizajner interijera s vrlo uspješnom firmom, ne miješajte se pretjerano u uređivanje životnog prostora. Neka te čudne lampe stoje gdje stoje, zavjese razmaknite ako ih baš ne volite gledati i budite fleksibilni. Ne dira ni ona vaš alat.

I, naravno, za kraj ostavljamo dvije stvari koje svaki muškarac treba imati zapisane u glavi od malih nogu - žene se spremaju svojim tempom, a cijene pamte selektivno, samo one koje su im važne. Ne pokušavajte to promijeniti.

09.01.2020. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh