Hrvatska
STANJE U PROMETU

Velike gužve na autocestama

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Stanje u prometu je klasika za ovo doba godine - paklene vrućine, gužve i kolone kamo god krenuli... A1 Zagreb-Split-Ploče vrlo je gust promet između Zagreba i Zadra u oba smjera; pred… više »

1947. - 2018.

Umro je Oliver Dragojević

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Oliver Dragojević, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača duge i plodne karijere umro je jutros u 5 sati u splitskoj bolnici.  Oliveru je dijagnosticiran rak pluća pred godinu dana i… više »

PROGNOZA VREMENA

Stiže toplinski val, kritično u ponedjeljak i utorak

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Ljeto je očito tu, jer temperature nezadrživo rastu, pa tako i do nas stiže toplinski val koji je poharao sjever Europe. Prognoza za nedjelju kaže da će u većem dijelu zemlje biti sunčano i… više »

STANJE U PROMETU

Kilometarske kolone, kao i obično

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

  Vikend i kolone na naplatnim kućicama i graničnim prijelazima idu ruku pod ruku, pa da vidimo što kaže HAK na trenutnu situaciju: srna na autocesti A3 Bregana-Lipovac između… više »

PROGNOZA VREMENA

Nestabilno vrijeme i za vikend

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Prognoza vremena za vikend nije baš sklona onima koji su ga željeli provesti negdje u prirodi, jer se nastavlja nestabilno vrijeme.  Bit će dosta sunčanih sati, ali i povremenih… više »

STANJE U PROMETU

Manje kolone i miran dan na autocestama

objavljeno prije 1 godinu

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče u oba smjera, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka i na Istarskom ipsilonu u smjeru Slovenije. Na autocestama su česti kraći zastoji u… više »

STANJE U PROMETU

Kolone i zastoji prema moru

objavljeno prije 1 godinu

Počeo je jedan od udarnih turističkih vikenda što se odmah odrazilo na stanje na cestama - promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, povremeno i u smjeru unutrašnjosti,… više »

KOMENTAR

Tko je dobio, a tko izgubio u nogometnoj euforiji?

objavljeno prije 1 godinu

Doček nogometne reprezentacije po svojim razmjerima bio je spektakl kakvog Hrvatska ne pamti i impresivan je po mnogočemu. Prvenstveno po izostanku ozbiljnih incidenata i sigurnosne… više »

SAZNAJEMO

Gospon Fulir od sad čuva vlak u Južnom naselju

objavljeno prije 1 godinu

Nezaboravne scene u kultnom filmu Kreše Golika Tko pjeva zlo ne misli vezane su upravo uz Samobor i vlak Samoborček.Stoga ne čudi da je na kompoziciji vlaka u Južnom naselju upravo… više »

BRAVO

Fantastična Hrvatska osvojila srebro na SP!

objavljeno prije 1 godinu

Hrvatska je srebrna, u finalu Svjetskog prvenstva bolja je bila Francuska rezultatom 4:2. Nije baš voda išla na naš mlin - Mandžukić je zabio autogol, Perišić je… više »

KOMENTAR

Što vide oni koje nije zahvatila navijačka groznica?

objavljeno prije 1 godinu

„Ne želimo slušati loše vijesti, dobro nam ide, ne kvarite nam sve!" poruka je to koju ovih dana šalju hrvatski navijači onima koji nisu ljubitelji nogometa i onima… više »

STANJE U PROMETU

Gužve, kolone i jaka bura

objavljeno prije 1 godinu

Zbog vrlo gustog prometa kolone su: prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 3 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon (A9); na autocesti A1 pred naplatom… više »

MULJAŽE

Važne političke odluke - u sjeni groznice oko Vatrenih

objavljeno prije 1 godinu

Hrvati su najsportskija nacija, a nogometno ludilo poprimilo je takve razmjere da siromašniji građani dižu kredite kako bi uživo s tribina mogli gledati svoje miljenike. I pri tome se… više »

STANJE U PROMETU

Gust promet prema moru, pazite na mokre kolnike

objavljeno prije 1 godinu

Promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora vrlo je gust, a između čvorova Donja Zdenčina i Karlovac (od 16. do 36.km), vozi se usporeno, uz zastoje i u koloni u… više »

PRIPAZITE

HAK najavio velike gužve za vikend

objavljeno prije 1 godinu

Hrvatski autoklub objavio je prometnu prognozu za predstojeći vikend koji donosi velike gužve na cestama. Prometnu prognozu HAK-a za vikend prenosimo u cijelosti: "Već je protekli vikend… više »

skrolaj na vrh