Hrvatska
SMIJEŠNO ILI...

Talent show u Vladi: Potraga za novim povjerenikom

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Grupica novinara i snimatelja stisnula se u veži preko puta stražnjeg izlaza iz zgrade Vlade. Iako je u Zagrebu temperatura bila oko nule, nakon dugotrajnog stajanja na hladnoći i vjetru, dok… više »

STANJE U PROMETU

Snijeg napravio kaos u prometu

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Snijeg otežava vožnju u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji i zaleđu Dalmacije. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i… više »

PROGNOZA VREMENA

Snijeg, vjetar i loše vrijeme - i danas i još par dana

objavljeno prije 7 mjeseci

Snijeg obilno pada u pojedinim dijelova Hrvatske, a sljedećih će ga dana biti gotovo u cijeloj zemlji. Na Zavižanu već u ovim trenucima ima više od 2 metra snježnog pokrivača. U… više »

STVARNO?

U Hrvatskoj se maloljetnici klade na veliko

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

U Hrvatskoj su prema podacima FINE u 2016. tvrtke koje se bave igrama na sreću ostvarile 2 milijarde 700 milijuna kuna prihoda, najviše u proteklih 16 godina. Pritom su zaradile oko… više »

PROGNOZA VREMENA

Pogoršanje vremena na vidiku

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Prognoza vremena neće baš oduševiti ljude - sprema nam se novo pogoršanje vremena, a ako ćemo vjerovati popularnom yr.no, zasut će nas snijeg, i to najjači ove zime. Sa… više »

EH, DA...

Srbija i Hrvatska- omiljeni neprijatelji

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Ako je suditi samo po novinskim naslovima i izjavama političara u Beogradu i Zagrebu, mogao bi se steći dojam kako je nejasno zašto predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uopće putuje u… više »

PROGNOZA VREMENA

Stižu snijeg i minusi, pripremite se!

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Prognoza vremena primjerena je dobu godine - sljedećih ćemo dana imati pravu zimu s obiljem snijega i vrlo niskim temperaturama, tvrde meteorolozi. Ciklona nad sjevernom Italijom idućih sati… više »

PRIČA DANA

Zdravstvo u Hrvatskoj: rješenja ni za lijek

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Roditelji u Hrvatskoj čija djeca trebaju skupe lijekove za rijetke bolesti izazivaju sve više pažnje. Ali, prvenstveno zbog svoje organiziranosti i odlučnosti da nadvladaju sustav koji… više »

EH, DA... :)

Prognoza vremena za vikend nije baš...

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Prognoza vremena za vikend je upravo onakva kakvu možete vidjeti kroz prozor - loša. Subota kaže da će biti pretežno oblačno u untrašnjosti. Slabih oborina bit će ponajprije u… više »

INFORMACIJE

Novi način naplate participacije

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) priopćio je, pojašnjavajući neke nedoumice oko plaćanja participacije kod posjeta liječniku, da djeca do 18. godine života, te osigurane… više »

STANJE U PROMETU

Snijeg i ledena kiša prerezali Hrvatsku

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Prestanak je zimskih uvjeta na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma te na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje kao i na… više »

PROGNOZA VREMENA

Zima još ne odlazi, pripremite se

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Zimski uvjeti potrajat će još sigurno tjedan dana, možda i dulje, pa se tome valja prilagoditi. Ipak, vrijeme će se u nedjelju smiriti pa je slab snijeg moguć još samo… više »

STANJE U PROMETU

Zametene ceste otežavaju promet

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj Hrvatskoj, uključujući dionice autocesta A1 između Bosiljeva 2 i Maslenice, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i… više »

PROGNOZA VREMENA

Prognoza vremena za vikend - stiže prava zima

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Prognoza vremena za vikend govori nam sljedeće: proljetno vrijeme u čudno doba godine izgleda prestaje - sunce će ponegdje već do petka navečer, te osobito u subotu zamijenit će onaj pravi… više »

PROGNOZA VREMENA

Snijeg ipak stiže?

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Prognoza vremena dovoljno nas je puta prevarila ove "zime", tako da sve ovo treba uzeti sa zrncem soli, no za sada je sigurno da će razmjerno toplo i stabilno vrijeme u većini… više »

skrolaj na vrh