Hi-tech
ODLIČNO!

Putuje vam se? Evo aplikacija ;)

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Kada su dani osjetno duži, a noći znatno toplije, počinjemo razmišljati o ljetovanju, pogotovo kada je već sredina lipnja. Ako volite sve obaviti unaprijed, možda ste već organizirali… više »

MOŽE SE

Kako funkcionira Google na HUAWEI P60 Pro?

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Kroz našu redakciju prošli su mnogi Huawei telefoni, od nova i Mate pa sve do P serije. Posljednji uređaji iz Huawei P serije pametnih telefona bio je par flagship uređaja - P50… više »

MONITORI

Philips Monitors predstavlja novi 40B1U6903CH

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Brzi prijenos podataka čini brza poslovna rješenja. S ciljem ekstra produktivnosti, Philips predstavlja novi business monitor 40B1U6903CH. Opremljen je velikim zaslonom od 39,7 inča… više »

OPA :)

Upoznajte Huawei nova 11i

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Nakon predstavljanja dva flagship modela pametnih telefona, HUAWEI P60 Pro i Mate X3, Huawei je lokalno lansirao i model HUAWEI nova 11i. Najnoviji član nova serije utjelovljuje kombinaciju… više »

SJAJNO

HONOR 90 će izgledati čudesno

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je niz umjetničkih djela iz intrigantne nove suradnje s britanskim digitalnim umjetnikom Christianom Venablesom. Inspiriran filozofijom… više »

dođi

Touch the Moon još dva dana na Mažurancu

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Impresivna svjetlosna instalacija branda Huawei „Touch the Moon" postavljena na lokaciji Trga Mažuranića u Zagrebu i nastala u suradnji s umjetnicima iz Kotaga Studia u kratkom… više »

AGON

AGON by AOC predstavlja AG405UXC

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

AGON by AOC, vodeći globalni brend gaming monitora i IT dodataka, spreman je redefinirati uranjanje u gaming lansiranjem AGON AG405UXC. Ovaj 40-inčni (100 cm) ravni ultra-široki (21:9)… više »

NOVOSTI

Kingston najavljuje nove Server Premier DDR5 module

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas je najavila izdavanje… više »

WOW

Touch the Moon na Trgu Mažuranića

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Poznati tehnološki brand Huawei u suradnji s umjetnicima iz Kotaga Studia postavlja impresivnu svjetlosnu instalaciju pod nazivom „Touch the Moon" na lokaciji Trg Mažuranića u… više »

SAVJETI

Znate li snimiti Mjesec?

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Mjesec je Zemljin najstalniji pratilac i nebeski objekt koji se najlakše nazire na noćnom nebu. Ta tajanstvena kamena lopta udaljena 384633 km od Zemlje inspiracije je mnogih mitova i… više »

NOVOSTI

Stižu nove stvari iz HONORa

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Nakon što je u travnju ove godine predstavljen dosad najbolji Magic5 Pro uređaj, HONOR za početak srpnja s velikim uzbuđenjem najavljuje veliku europsku premijeru novih Honor 90 i… više »

COOL

Kad ste zadnji puta ugledali zvijezde u svom gradu?

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Svjetlosno onečišćenje je problem koji se javlja u urbanim područjima zbog prekomjerne i nepravilne upotrebe umjetne rasvjete. To ima ozbiljne posljedice ne samo za ljudsko zdravlje,… više »

PROBLEMI

Facebook Messenger, mjesto na kojem možete izgubiti sve

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Svi vjerujemo da nam naši bližnji ne bi poslali poveznicu koja sadrži opasni virus, no to se ponekad može dogoditi bez njihovog znanja. Postoji mnogo načina na koje hakeri vrlo… više »

AKTIVNI SU

HONOR bilježi brzo inozemno širenje

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Prema izvješću, HONOR je svjedočio impresivnom rastu na ključnim prekomorskim tržištima, uključujući Europu, Bliski istok i Latinsku Ameriku. HONOR je zabilježio rast od 400% u… više »

ZNAČAJKE

Provjerite koje su aplikacije dostupne na Huawei P60 Pro pametnom telefonu

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Nakon uspješne europske i lokalne premijere HUAWEI P60 Pro pametnog telefona, prve recenzije potvrđuju kvalitetu uređaja s posebnim naglaskom na XMAGE tehnologiju kamere, koja je osim… više »

skrolaj na vrh