Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 13.10.2019. do 19.10.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan mogli biste naići na nerazumijevanje svog partnera ili obitelji koji će misliti kako bolje od vas znaju što vam je trenutno potrebno. Iako vam neki donose dobre savjete, neki su tu jednostavno kao crv sumnje koji vas zadržava na razini s koje želite otići. Rješenje potražite u svojoj duši, ali nemojte biti grubi prema ostalima.

POSAO: Agresivni Mars u odnosu s Jupiterom i Venerom donijet će vam ogromnu količinu odlučnosti za ostvarivanje svih vaših poslovnih ciljeva. Jedino ćete morati ostati koncentrirani na to u svakom obratu koji bi se mogao dogoditi. Potpore od strane kolega i/ili nadređenih neće vam nedostajati, ali nemojte dozvoliti da vam se ego pretjerano napuše. Skromno i vrijedno pa će rezultati biti veći!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro, ali nemojte pretjerivati s alkoholom na zabavama čak ni ako su u vašu čast!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za opuštenu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh