Horoskop

Lav

lav

Tjedni horoskop - 17.11.2019. do 23.11.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan ste posebno koncentrirani na određenu osobu i učinit ćete sve kako biste pridobili njenu/njegovu pažnju. Ipak, poslovne obveze bi vam se mogle ispriječiti u toj namjeri kao i obično. Nemojte biti previše nagli ili se nametati na svoj uobičajeni način, ovaj put za vas vrijedi ona stara: „manje je više!". Držite se toga!

POSAO: Opet se budi vaša ekstravagancija. Uz sve bliješteće izloge teško ćete odoljeti ne ući i potrošiti čitavo bogatstvo na stvari koje vam zapravo nisu potrebne. Pred vama je naporan mjesec pa sačuvajte energiju za posao. Vaše ambicije rastu, a za to je potrebno jako puno energije.

ZDRAVLJE: Treba vam malo dobrog zdravog fizičkog trošenja.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun na predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Lav - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh