Horoskop

Lav

lav

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Početak mjeseca neće vam baš biti naklonjen kad je ljubav u pitanju. Ulazak Venere u znak Škorpiona donio vam je malo olakšanje već prošlog mjeseca. Početak mjeseca donosi vam i jednu moguću obiteljsku svađu uzrokovanu miješanjem starijih članova obitelji u vaš privatni život. Sredina mjeseca donosi vam zanimljivu ljubavnu priču s osobom koja će vas oboriti s nogu svojim intelektom i atraktivnim izgledom. Koliko dugo i kako ćete ući u tu vezu ovisi samo o vama i kako se vi možete nositi s time da je netko „privlačniji" od vas. Sve u svemu, nije tako loš mjesec, ali nemojte očekivati čuda.

POSAO: Merkurov prolazak kroz znak Strijelca početkom mjeseca donosi vam bitnije poboljšanje komunikacije na svim poslovnim poljima. Pripazite samo na svoju lakovjernost kad su novci veliki poslovi u pitanju. Mladi Mjesec donosi vam manju dozu nesigurnosti pa se tada čuvajte donošenja bitnijih odluka. Sve se popravlja u drugoj polovici mjeseca kad se stvari slažu na način koji vama odgovara. Financijska situacija će se popraviti pa ćete poraditi na svom životnom standardu. Samo hrabro, Venera vam puše pozitivnu energiju u leđa.

ZDRAVLJE: Ovaj mjesec ćete se općenito osjećati dobro, ali preporučamo vam unošenje više vitamina C zbog stresa koji vam slabi imunitet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Lav - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh