Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: I ovaj mjesec imat ćete problema više sa sobom i svojim ponašanjem nego s ponašanjem drugih prema vama. Ne možete uvijek biti u centru pažnje. Vaš partner će biti ljubomoran jer vi stvarno ne znate granicu između gledanja i izazivanja. Ako se pak posvetite previše prijateljima koji vam daju pažnju koju želite, partner bi se mogao osjećati zapostavljenim i otići na drugu stranu. Kao i uvijek vi ćete se dobro zabavljati okruženi gomilom ljudi. Komunikacijski kanali su otvoreni pa ćete kalo stjecati nova prijateljstva. Sve će biti u redu ako ste svjesni posljedica svog ponašanja.

POSAO: Suradnja s ljudima ovaj mjesec ići će vam posebno dobro od ruke. Ovo se pogotovo odnosi na poslove s inozemstvom i stranim ulagačima. Kad je komunikacija u pitanju vama jednostavno nitko nije ravan. Mladi Mjesec mogao bi vas ponukati na potragu za novim poslom, ali nemojte se previše žuriti, to je samo vaš unutarnji nemir koji bi vam mogao donijeti nevolje. Financijska situacija se popravlja, ali to ne znači da trebate početi trošiti šakom i kapom. Pokušajte biti što umjereniji jer opasnost vreba do kraja mjeseca.

ZDRAVLJE: Vi se vraćate u formu, ali i dalje morate pripaziti što i kako jedete. Također pripazite se mogućih sportskih povreda.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh