Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.06.2019. do 30.06.2019.

LJUBAV: Jeste li napravili sve što trebate? Vjerojatno jeste, šarmirali ste sve koje ste trebali, saznali sve što možete, i sad je vrijeme za djelovanje. Napokon ste u poziciji da posložite privatni život onako kako vam odgovara i nemojte ispustiti priliku koja vam se pruža. No, ipak ćete na to potrošiti gotovo cijeli mjesec, jer Venera polako šeta Rakom i s njom nestaje i lakoća rješavanja ljubavnih problema. 

POSAO: Na poslu trenutno propitujete svoju situaciju, niste sigurni da li je vaša pozicija baš primjerena, a neki će se zapitati i nije li vrijeme za promjenu radne okoline. No, i dalje ste puni samopouzdanja, što vam može pomoći da pokažete kolegama sve što znate i postavite stvari na svoje mjesto, uz dovoljnu dozu drskosti i zdravog razuma.

ZDRAVLJE: Stres će početi popuštati, no još uvijek ga ima previše, pripazite.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh