Horoskop

Blizanci

blizanci

Godišnji horoskop - 01.01.2019. do 31.12.2019.

Godišnji horoskop za Blizance za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da mogu očekivati promjenjivu godinu prilično nestabilnih okolnosti u svim segmentima života.

Ključna riječ godine je strpljenje, a rezervna - spremnost. Ukratko, ništa nije pretjerano sigurno, kao uostalom i vaše mišljenje koje se često mijenja kao smjer vjetra, pa bi se zapravo u ovakvim okolnostima trebali osjećati kao ribe u vodi.

Posebnu pažnju treba posvetiti financijama jer u ovakvim situacijama one su obično najviše promjenjiva stvar, a ujedno i najosjetljivija - dovoljna je i najmanja pogreška da situacija iz ozbiljne pređe u kategoriju izuzetno opasne. Stoga, bez ishitrenih odluka tijekom cijele godine, a naročito onih koje se tiču karijere i poslovanja.

Realizam vam je najčešće stran, više volite imati glavu u oblacima, no ove bi se godine takvo ponašanje Blizancima najlakše moglo obiti o glavu u ljubavnim pitanjima, jer iluzije vaši partneri neće jednostavno više moći trpjeti.

Da ne bi bilo sve crno, utjeha za kraj - taj realistični pogled na svijet podržan je s nekoliko sjajnih aspekata Jupitera kroz godinu, što znači da samo malo jače ukopane noge u zemlju donose napredak na svim poljima.

POSAO

Financijski prilično zahtjevna godina počinje izazovima koji će potrajati sve do kraja - radi se jednostavno o cijelom nizu poteškoća koje su vezane uz potporu drugih i sustav vrijednosti na prvom mjestu.

Jasnije rečeno, potrebno je promijeniti ponašanje u odnosu na dosadašnje, a traži se dosljednost - ne smije se mijenjati mišljenje o ključnim stvarima na temelju samo jedne nove informacije bez prethodne provjere, jer bi to moglo odvesti u puno veće probleme s ljudima koji su do sada podržavali vaš stil rada.

Partnerstva i ugovori sjajno su aspektirani cijele godine uz ogradu da se to radi samo s ljudima s kojima dijelite svjetonazor i poglede na svijet, kako privatni tako i poslovni. S ljudima koji zastupaju različite vrijednosti od vas dogovori će prije ili kasnije doći u pitanje upravo iz tog razloga.

Profesionalan pristup u svim segmentima poslovanja otklonit će sve eventualne nesporazume, a kraj godine pokazat će koliko ste to dobro napravili - oni koji su se uspjeli pokazati strpljivima i spremnima gledat će na stanje svog računa očima suznim od sreće.

LJUBAV

Romantika je sjajna stvar, no ona često navodi ljude na građenje kula u zraku i, figurativno rečeno, okretanje ražnja dok je zec još uvijek u šumi, pa prvo budite sto posto sigurni da ste našli pravog partnera prije nego što započnete planirati zajednički život.

Sjajni aspekti Jupitera u vašoj 7. kući partnerstva i braka tijekom cijele godine otvaraju vam odlične prilike za pronalaženje prave ljubavi, no i u ovom aspektu života strpljenje mora biti nit vodilja - ništa na brzaka, bez preskakanja prirodnih koraka i stepenica u vezi.

Na žalost, tu će se u priču uključiti i sanjivi Neptun u Ribama koji će vas stalno pokušati odvesti u zemlju iluzija i snova, pa je jedini dobar savjet na ovom životnom polju - držite se vi lijepo ovozemaljskog života i čvrstih činjenice, a sanjarenje ostavite za neku drugu godinu.

S takvim pristupom Blizanci u dugotrajnim vezama i braku uspješno će obnoviti iskru s početka veze i čvršće se povezati s partnerom, dok oni koji tek traže ljubav svog života mogu pričekati periode naklonosti Venere: od 2.3. do 26.3., posebno od 10.6. do 3.7., opet od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

Sve u svemu, jedna lijepa godina ako uspijete održati bistru glavu i noge na zemlji, u svakom slučaju.

ZDRAVLJE

Neumjerenosti u konzumaciji mogle bi vam ove godine stvoriti prilične probleme sa zdravljem, a takvo ponašanje samo reflektira zbrku koju imate u glavi. Znači, potrebno je odrediti nekakav makar okvirni dnevni raspored i čvrsto ga se pridržavati, od spavanja preko kvalitetnih obroka do obavezne tjelesne aktivnosti.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh