Život nema prethodne stranice
AJOJ

Kondilomi ili spolne bradavice - o čemu se tu radi

objavljeno prije 12 sati i 8 minuta

Kondilomi ili spolne bradavice predstavljaju izrasline na koži i/ili sluznici koje nastaju kao posljedica infekcije genitalnim humanim papiloma virusom (HPV). Genitalna HPV infekcija… više »

UPS!

Što nas plaši kod AI tehnologije?

objavljeno prije 13 sati i 8 minuta

Istraživači iz vladinog i privatnog sektora zabrinuti su da bi američki protivnici mogli koristiti modele, koji pretražuju goleme količine teksta i slika za sažimanje informacija i… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
SAVJETI

3 znaka da vam je seks upravo savršen

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Seksualni život je važan dio svakog romantičnog odnosa. Savršen seks nije samo fizički čin, već i emotivno i psihičko iskustvo koje parove povezuje na dubljoj razini. Evo tri ključna… više »

SAVJETI

Najčešći razlozi za razvod

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Par godina ste skupa, oženite se i vrlo brzo - razvodite. Zapravo, 40 posto prvih brakova završi u uredu odvjetnika za razvode u roku od 15 godina, a ta stopa samo raste za sljedeće… više »

EH, DA...

Što djeca žele postati? Influenceri!?

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Istraživanje koje je objavio Daily Mail ispitalo je ambicije najmlađih u ovoj godini u odnosu na 2000. godinu. Studija je pokazala da je popularnost interneta utjecala na rezultate, a djeca u… više »

SAVJETI

Koji grad ima najbolju kvalitetu života na svijetu?

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Dakle, sve od gastronomske ponude do stope kriminala, može utjecati na kvalitetu života stanovnika nekog grada, ali potpuno novi Globalni indeks gradova kompanije Oxford Economics uzeo je u… više »

COOL

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života. Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i… više »

EH, DA...

Biološki sat nije mit, plodnost dokazano opada s godinama

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Cijeli mjesec lipanj mjesec je podizanja svijesti o neplodnosti te je tim povodom, a kako bi se odbacile uobičajene zablude i pronašla kvalitetna rješenja, važno progovoriti o… više »

COOL

5 uzbudljivih alternativnih odredišta

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Umjesto uobičajenih turističkih meka kao što su Pariz, London, Tokio, Barcelona i Bangkok želite posjetiti neko malo manje poznato, ali podjednako uzbudljivo odredište? Budući… više »

ZNATE LI?

Što je vitiligo?

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Glavni simptom vitiliga je pojava depigmentiranih, bijelih mrlja na koži. Ovi simptomi mogu varirati: Depigmentirane mrlje: Najčešći znak vitiliga su bijele mrlje koje se pojavljuju na… više »

ZANIMLJIVO :)

46% posjetitelja glazbenih festivala upušta se u seksualne avanture

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala! Vrijeme je kada se ljubitelji glazbe, vatrenog plesa i dobrog ritma… više »

COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

COOL

Garmin obilježava Globalni dan trčanja

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Garmin obilježava Globalni dan trčanja s potkrijepljenim podacima u to kako trčanje jača um i tijelo, kao i metrikama poput prosječne udaljenosti po trčanju i tempu po kilometru. Od boljih… više »

HEHE

Seksi igračke - više od zabave

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Seksi igračke postaju sve popularniji dio modernih intimnih odnosa, nudeći niz prednosti koje idu daleko izvan same zabave. U ovom članku ćemo istražiti različite vrste seksi igračaka,… više »

EHHH...

Idu li Hrvati na more (ako ga sami nemaju?)

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Rezultati istraživanja MasterIndex, koje je za Mastercard u Hrvatskoj provela agencija Improve, otkrivaju optimistične planove građana Hrvatske za putovanja unutar zemlje, ali i šire.… više »

skrolaj na vrh