Putovanja
UŽIVANJE

Kupanje je zabavno uvijek

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Ugodna temperatura bazena i sauna, opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine. Osim opuštanja i dobre zabave,… više »

Graun Church Tower, Lake Reschen, Italy
FORA

7 napuštenih mjesta u svijetu

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Mjesta u svijetu koja su tijekom godina ostala napuštena iz povijesnih i kulturoloških razloga zasigurno ima još, no mi smo za vas pripremili  njih 7. Jedno od njih… više »

PUTUJTE!

Uživaj u gastronomskim delicijama i osvoji put u Pariz

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama. Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi… više »

IDETE?

8 trendova u putovanjima za 2018.

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Tražite inspiraciju za svoja putovanja u 2018.? Stručnjaci Booking.com-a, globalnog lidera u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata na svijetu koji… više »

ZAPAMTITE :)

Koju se putovnicu najviše isplati imati?

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

U koliko zemalja možete putovati bez vize jedini je kriterij pri izboru najmoćnije putovnice na svijetu, a ako mislite da ona pripada nekoj velikoj zemlji, varate se - Singapur je pobjednik… više »

Venecija, San Francisco, New York, Dublin
Znate li?

20 najskupljih gradova za život u 2017.

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Logično je zaključiti da će najskuplji gradovi za život biti upravo oni koji imaju najviše za ponuditi, bilo da se radilo o povijesnim bogatstvima, prirodnim ljepotama ili… više »

PUTOVANJA

Volite jesen? Evo 7 prijedloga za odlično putovanje

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Jesen prepuna prekrasnih boja zna biti pravo osvježenje nakon dugog, vrućeg ljeta. Na temelju tisuća preporuka prijašnjih putnika, Booking.com nudi popis najboljih mjesta na svijetu za… više »

TOP PUTOVANJA

Magic Hallowen - Gardaland i Movieland

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Gardaland Magic Halloween je spreman utjerati strah u kosti svim posjetiteljima koji će posjetiti poznati zabavni park, svakog vikenda u mjesecu - sve do Halloween vikenda... Užasavajući, ali… više »

PREDIVNO

Putevima vinove loze: Top destinacije za ljubitelje vina

objavljeno prije 2 godine

Turneja po vinskim podrumima je na vrhu liste želja svakog ljubitelja vina, a više od 30% globalnih putnika izjavilo je da će u 2017.* godini posjetiti neke od vinskih podruma. Bilo da… više »

PUTOVANJA

Posjetite Klagenfurt i Minimundus

objavljeno prije 2 godine

Klagenfurt i Minimundus - 1 dan autobusom POLASCI IZ ZAGREBA Termini putovanja:  26.08., 30.09.2017.  Idealna zabava za djecu i odrasle!!!!!!    Zabavni park… više »

EH, DA ...

Gdje se živi s najmanje stresa? U Njemačkoj!

objavljeno prije 2 godine

Miran i bezbrižan život podrazumijeva šetnju pored stabala i cvijeća, pozamašnu sumu na bankovnom računu i siguran posao - slažete li se? Ako je tako, onda je idealno mjesto za… više »

TRENDOVI

Nestaju li tradicionalne putničke agencije? Ne baš...

objavljeno prije 2 godine

Danas je lako bukirati putovanje internetom, pa se mnogi pitaju jesu li tradicionalne putničke agencije na izdisaju Sudeći po posljednjim istraživanjima, turističke su se agencije pokazale… više »

PAKIRAJ KOFERE!

8 stvari koje morate imati sa sobom kad putujete

objavljeno prije 2 godine

Kažu da je putovanje bolje od samoga cilja, ali to je rijetko kada istina dok - putujete. Putovanja mogu biti zamorna i dugotrajna bez obzira kojim prijevoznim sredstvom… više »

SAVJETI

Za putovanje vam danas ne treba novac nego...

objavljeno prije 2 godine

Na pitanje „Što bi učinio da dobiješ milijune na lutriji?" čini se da je najčešći, već pomalo klišeizirani odgovor - proputovao bih svijet. I tako odrastamo… više »

DOĐITE!

Kako putovati svijetom za 0 kuna? Lako!

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? U ovom izdanju CRO - EU - PLANET EARTH… više »

skrolaj na vrh