Putovanja nema prethodne stranice
FORA

Gdje bi mogli otići u romantičnom stilu?

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Ovog proljeća počinje se prikazivati treća sezona romantične hit serije koja je osvojila srca gledatelja svojim neobičnim prikazom društvene elite u Engleskoj u razdoblju regentstva.… više »

UŽIVANCIJA

Otkrijte čari Mediterana na luksuznom putovanju jahtom!

objavljeno prije 25 dana i 16 sati

Mediteran se sa sigurnošću može nazvati srcem svijeta. Ovo more oplakuje obale najpoznatijih turističkih destinacija, od Španjolske i Francuske, pa sve do Hrvatske i Grčke.… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja su malo komplicirana

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Booking.com objavljuje novo istraživanje s uvidima prikupljenima od više od 31.000 putnika u 34 zemlje i teritorija, u kojem istražuje najnovije potrošačke stavove, prioritete i… više »

COOL

Pet glavnih kaubojskih odredišta koja nisu samo u Teksasu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Iako se country glazba pojavila kasnih 1920-ih kao pravi američki žanr s korijenima iz ruralnijih dijelova dubokog američkog juga i zapada, razvila se u masovno omiljenu glazbu zahvaljujući… više »

COOL

Sjajni smještaji kao iz televizijske dramske serije

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Jedan od hitova emitiran tijekom lockdowna 2021. godine i dobitnik 14 nagrada Emmy, mračna komična drama koja iznosi tajne i skrivenu sliku jednog luksuznog hotelskog lanca, vraća se na male… više »

COOL

Vesela odredišta za 1. april ;)

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Kako se bliži prvi travnja, ljudi diljem svijeta mogu očekivati puno nedužnog smijeha koji ide uz svjetski dan neslanih šala i podvala. Kao svoj doprinos zabavi, Booking.com, vodeći… više »

COOL

Šareni uskršnji odmor

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Jaja su postala sinonim za uskršnje slavlje kao simbol rođenja i plodnosti. Kroz povijest se smatralo pravom poslasticom pojesti jedno jaje na Uskrs nakon razdoblja korizme, tijekom… više »

STVARNO?

Najsrdačnije gradove u Hrvatskoj u 2024. godini

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Booking.com nedavno je objavio dobitnike nagrada Traveller Review Awards, priznanje za dosljedno pružanje gostoprimstva, pri čemu je Požega prepoznata kao najsrdačniji grad u Hrvatskoj u… više »

ZANIMLJIVO

Šest neobičnih običaja povezanih s prijestupnom godinom iz cijelog svijeta

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Zahvaljujući specifičnosti Zemljine orbite, svake četiri godine dobivamo dodatan dan, 29. veljače. Julije Cezar uveo je prijestupne godine prije više od 2000 godina da bi se… više »

STVARNO?

Romantika u brojkama 2023

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Bliži nam se odlazak po čestitke, pokoju čokoladicu i cvijeće.  Koje su najromantičnije destinacije u Hrvatskoj? Rezultati su pokazali da parovi najčešće putuju u Zagreb, Split,… više »

PUTUJTE!

Najpopularnije destinacije među Hrvatima ovog Valentinova

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Neke od najpopularnijih destinacija među hrvatskim putnicima ovog Valentinova prema Booking.com-u su Sarajevo, Budimpešta, Rijeka i Osijek. U nastavku Booking.com dijeli preporuke… više »

GODINA ZMAJA

Putovanja zapisana u zvijezdama za kineske horoskopske znakove 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Lunarna Nova godina ove će se godine slaviti 10. veljače i, dok ispraćamo godinu zeca, poželimo dobrodošlicu 2024., godini zmaja, posvećenoj mitskoj životinji, simbolu samouvjerenosti,… više »

NAGRADE

Dobitnici Traveller Review Awards za 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, izvrsne ponude aktivnosti i raznolikih rješenja za prijevoz, kao… više »

COOL

7 čarobnih polarnih odredišta na kojima sunce ne izlazi zimi

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Zimi najsjevernija polarna područja svijeta postaju dojmljiva kulisa za avanture na temperaturama ispod nule, savršena za lovce na polarnu svjetlost, ljubitelje prirode i sve koji… više »

COOL

5 najpopularnijih domaćih destinacija proteklih zimskih blagdana

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Povratak na radna mjesta idealno je vrijeme da se osvrnemo na odredišta na kojima su putnici najviše boravili ovih zimskih praznika, stoga Booking.com dijeli top pet… više »

skrolaj na vrh