Putovanja nema prethodne stranice
PUTOVANJA

Trendovi obiteljskih putovanja za ljeto 2024.

objavljeno prije 23 sata

Obitelji već pripremaju svoje kofere za velika ljetna putovanja. Vodeća digitalna platforma za putovanja Booking.com, čija je misija da svima olakša istraživanje svijeta, izvijestila… više »

SAVJETI

5 europskih destinacija s umjernom klimom

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Znamo kako vam je - cijene na moru su užas, trebali bi dići kredit da odvedete obitelj malo na mora, no, zašto bi morali ići na naše more?! Kada je riječ o planiranju… više »

ZAPAMTITE

Pet održivih smještaja za ljetni odmor u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Ljeto je ovdje, a s gotovo 75 % Hrvata koji potvrđuju da im je održivo putovanje važno i s gotovom trećinom koja smatra da je smještaj označen kao održiviji privlačniji, Booking.com… više »

BOOKING

3 europska odredišta za vrhunsko nogometno iskustvo

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Uoči sportskog ljeta i za vrijeme održavanja jednog od najvećih nogometnih turnira u Europi, ljubitelji nogometa mogu potražiti inspiraciju na travnjaku i krenuti na uzbudljivo putovanje kako… više »

TRAVEL PROUD

Kako LGBTQ+ putnici uzimaju putovanja u vlastite ruke

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Najnovije istraživanje Booking.com-a o LGBTQ+ putovanjima, koje se nadovezuje na misiju tvrtke da svima olakša istraživanje svijeta, pokazuje da se putnici i dalje suočavaju sa… više »

COOL

5 uzbudljivih alternativnih odredišta

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Umjesto uobičajenih turističkih meka kao što su Pariz, London, Tokio, Barcelona i Bangkok želite posjetiti neko malo manje poznato, ali podjednako uzbudljivo odredište? Budući… više »

ODRŽIV ODMOR

9 odredišta iz snova za održiviji odmor 2024.

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Izvješće Booking.coma o održivim putovanjima za 2024.* otkriva da prakse održivosti prilikom putovanja nadahnjuju 67 % globalnih putnika na veću održivost u svakodnevnom životu. A uz… više »

SAVJETI

Gdje bi mogli na produženi vikend?

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Booking.com dijeli neke od domaćih i međunarodnih destinacija koje su Hrvati najviše pretraživali za boravak tijekom predstojećeg produženog vikenda, od 30. svibnja do 2. lipnja. Na… više »

FORA

Gdje bi mogli otići u romantičnom stilu?

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Ovog proljeća počinje se prikazivati treća sezona romantične hit serije koja je osvojila srca gledatelja svojim neobičnim prikazom društvene elite u Engleskoj u razdoblju regentstva.… više »

UŽIVANCIJA

Otkrijte čari Mediterana na luksuznom putovanju jahtom!

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Mediteran se sa sigurnošću može nazvati srcem svijeta. Ovo more oplakuje obale najpoznatijih turističkih destinacija, od Španjolske i Francuske, pa sve do Hrvatske i Grčke.… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja su malo komplicirana

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Booking.com objavljuje novo istraživanje s uvidima prikupljenima od više od 31.000 putnika u 34 zemlje i teritorija, u kojem istražuje najnovije potrošačke stavove, prioritete i… više »

COOL

Pet glavnih kaubojskih odredišta koja nisu samo u Teksasu

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Iako se country glazba pojavila kasnih 1920-ih kao pravi američki žanr s korijenima iz ruralnijih dijelova dubokog američkog juga i zapada, razvila se u masovno omiljenu glazbu zahvaljujući… više »

COOL

Sjajni smještaji kao iz televizijske dramske serije

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Jedan od hitova emitiran tijekom lockdowna 2021. godine i dobitnik 14 nagrada Emmy, mračna komična drama koja iznosi tajne i skrivenu sliku jednog luksuznog hotelskog lanca, vraća se na male… više »

COOL

Vesela odredišta za 1. april ;)

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Kako se bliži prvi travnja, ljudi diljem svijeta mogu očekivati puno nedužnog smijeha koji ide uz svjetski dan neslanih šala i podvala. Kao svoj doprinos zabavi, Booking.com, vodeći… više »

COOL

Šareni uskršnji odmor

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Jaja su postala sinonim za uskršnje slavlje kao simbol rođenja i plodnosti. Kroz povijest se smatralo pravom poslasticom pojesti jedno jaje na Uskrs nakon razdoblja korizme, tijekom… više »

skrolaj na vrh