« Putovanja
objavljeno prije 8 dana i 6 sati
BOOKING

3 europska odredišta za vrhunsko nogometno iskustvo

S obzirom na to da je 12% hrvatskih putnika* motivirano za putovanje na sportski događaj, evo što vam nudimo ovaj put

Malo do Muenchena?
Malo do Muenchena? (Booking.com)
Više o

nogomet

,

Booking.com

,

odredišta

Uoči sportskog ljeta i za vrijeme održavanja jednog od najvećih nogometnih turnira u Europi, ljubitelji nogometa mogu potražiti inspiraciju na travnjaku i krenuti na uzbudljivo putovanje kako bi proveli kvalitetno vrijeme na odmoru. S obzirom na to da je 12% hrvatskih putnika* motivirano za putovanje na sportski događaj, Booking.com predstavlja tri europska odredišta koja će ljubiteljima nogometa omogućiti vrhunsku nogometnu zabavu ovog ljeta.

Torino, Italija

Putnici u potrazi za zabavnim nogometnim iskustvom ovog ljeta mogu razmisliti o putovanju u Torino kako bi istražili sve što taj grad nudi. Ovaj talijanski grad u regiji Pijemont očarat će vas umjetničkim galerijama, crkvama, restoranima, parkovima i vrtovima, kao i stadionom Allianz, koji je dom jednog od najvećih talijanskih nogometnih klubova. Ako želite najbolji doživljaj na svom putovanju, krenite u Torino: grupni obilazak muzeja automobila bez čekanja u redu i posjetite jedan od najvećih muzeja automobila na svijetu. Putnici mogu pogledati rijetke kolekcije automobila od sredine 19. stoljeća do danas. Muzej je definitivno vrijedan posjeta za sve ljubitelje automobila.

Gdje boraviti: Samo 20 minuta vožnje od stadiona Allianz nalazi se Hotel Indigo Turin u kojem se gosti mogu opustiti u elegantnim sobama opremljenim mekanim posteljinama, kišnim tuševima u spa stilu i luksuznim kozmetičkim potrepštinama za opuštanje nakon dana ispunjenog nogometom. U hotelskom restoranu poslužuje se ukusan bife doručak, a u modernom baru gosti mogu uživati u ukusnim koktelima, što znači da će uživati u gostoljubivom boravku prije nego što se upute do obližnjeg centra grada s vrhunskim restoranima, luksuznim trgovinama te očaravajućim umjetničkim galerijama i muzejima.

Lyon, Francuska

Za putnike koji vole nogomet i hranu, francuski grad Lyon glavni je grad gastronomije i regije Auvergne-Rona-Alpe. Lyon je poznat po povijesnim i arhitektonskim znamenitostima te po tome što je od 1998. godine dio Svjetske baštine. Osim kulturnog i gastronomskog ugleda, njegov nogometni stadion nalazi se samo pola sata izvan centra Lyona, a do njega je lako doći unajmljenim automobilom ili javnim prijevozom. No prije nego što krenete na utakmicu, zašto ne biste uživali u divnim domaćim specijalitetima tijekom privatnog gastronomskog obilaska Lyona u trajanju od 2,5 sata ili posjetili muzej kinematografije i naučili više o povijesti kinematografije i audiovizualnih tehnika koje su se razvijale stoljećima. Tako putnici mogu iskusiti sve što Lyon nudi - sport, povijest, hranu ili kulturu.

Gdje boraviti: Bayard Bellecour autentična je povijesna kuća u samom srcu Lyona. Ovaj hotel nudi pravi prikaz vrijednosti i priča ljudi iz prošlosti Lyona. Uživajte u svim modernim udobnostima u tradicionalno uređenoj zgradi koja se nalazi u blizini bazilike Notre Dame de Fourvière i Muzeja likovnih umjetnosti u Lyonu. Od ovog je hotela također vrlo jednostavno doći do stadiona Groupama automobilom ili javnim prijevozom.

München, Njemačka

Njemačka je zemlja nogometa, a München je odličan grad ako želite doživjeti njemačko nogometno iskustvo. Obilazak grada s pristupom stadionu Allianz Arena odlično je mjesto za početak, kako bi putnici iskusili sve tijekom istog obilaska. Obilazak uključuje putovanje po gradu uz priliku da uživate u pivskoj kulturi Münchena, neogotičkoj arhitekturi i mnoštvu moderne umjetnosti, a zatim se zaputite na mjesto na kojem trenira lokalna momčad kako biste dobili ekskluzivan uvid iza kulisa jednog od najuspješnijih njemačkih nogometnih klubova.

Gdje boraviti: Hotel Metropol by Maier Privathotels nalazi se u centru Münchena. U objektu vas čeka vrhunsko gostoprimstvo i, zahvaljujući svojoj centralnoj lokaciji u blizini glavnog željezničkog kolodvora, predstavlja savršenu polazišnu točku za istraživanje Münchena. Ovaj objekt udaljen je samo nekoliko minuta hoda od lokacije Theresienwiese, gdje se svake godine održava festival piva Oktoberfest.

18.06.2024. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh