Lifestyle BODY&SOUL
JEDNOSTAVNI SAVJETI

Kako zadržati svjež izgled cijeli dan?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Ipak, takav izgled treba zadržati do kraja dana. A kako? Evo nekoliko savjeta. 1. Bezalkoholni losion - Prije nego nanesete šminku očistite lice losionom. Ipak, pripazite da to bude… više »

ZA ZDRAVA LEĐA

5 odličnih i jednostavnih uredskih vježbi

objavljeno prije 14 godina

Ako je vrijeme glavni problem koji ljude spriječava da vježbaju i postignu rezultate koje žele, potrebna je nova perspektiva. Umjesto da odlazite u teretanu vježbati, prilagodite vježbanje… više »

SUPER SAVJETI

Top 5 problema s kosom i kako ih se riješiti

objavljeno prije 14 godina

Kvaliteta vaše kose ovisi o cirkulaciji korijena kose i količini hranjivih tvari u vašem tijelu koje su potrebne kako bi kosu nahranile. Nutricionistica Michelle Kingston… više »

OSLOBAĐANJE

Gola joga - odlična vježba za prihvaćanje vlastitog tijela

objavljeno prije 14 godina

Gola joga, da odmah na početku napomenemo, nema nikakve veze sa seksom. Najjednostavnije rečeno, to je vrsta joge koja se prakticira bez odjeće. Sve je popularnija na zapadu, iako je… više »

TAMNO ZDRAVLJE

Sok od crnog ribizla smanjuje bol nakon vježbanja

objavljeno prije 14 godina

Novo istraživanje objavljeno u  ''American Journal of Physiology'' pokazalo je da sok od crnog ribizla pomaže u sprječavanju boli tijekom tjelovježbe. Znanstvenici s novozelandskog… više »

ZA BOLJI IMUNITET

Superhrana: komorač

objavljeno prije 14 godina

Komorač - je li to povrće, ljekovita biljka ili začin? Slatkast okus kmorača može služiti kao dodatak hrani, a može se i piti kao biljni čaj. Čuvene po svojim korisnim učincima na probavu,… više »

Nakon seksa napravite seksi oblačenje.. Ubrzo ćeze biti opet goli!
NANO SREBRO

Stižu traperice protiv celulita i posteljina za bolji seks

objavljeno prije 14 godina

Francuski maloprodajni div Carrefour od jeseni će prodavati posteljinu koja potiče na seks. Eterična ulja i razni mirisni ekstrakti navodno pobuđuju strasti u krevetu, a razvijena su u sklopu… više »

PITI UZ JELO

Mlijeko najbolje djeluje protiv zadaha uzrokovanog hranom

objavljeno prije 14 godina

Mlijeko je, kako navodi novo istraživanje objavljeno u Journal of Food Science, najbolje protiv lošeg zadaha nakon jela u kojima se nalazi češnjak. Iako je češnjak vrlo… više »

SVE JE TO U GLAVI

Bolove u tijelu možda izazivaju vaše emocije

objavljeno prije 14 godina

Nema sumnje da se malo krećemo i malo vježbamo. Čast izuzetcima. Ili možda previše radimo i previše se bavimo teškim fizičkim radom. Na žalost izuzetaka. Koji god od ova… više »

DRUŠTVENI KRUG

Debljate li se možda zbog društva?

objavljeno prije 14 godina

Možda će vam zvučati pomalo neobično, ali lako je moguće da su vaši problemi s viškom kilograma (ako ih imate) barem jednim dijelom nastali zbog ljudi s kojima živite i s kojima… više »

RECEPT

Higijenska sredstva iz kućne radinosti - šampon za kosu

objavljeno prije 14 godina

Ako ste ikada imali prilike barem prelistati knjigu „Natural Organic Hair and Skin Care" autorice Aubrey Hampton velika je vjerojatnost da više ne kupujete šampon za kosu… više »

JEFTINO I UČINKOVITO

Jednostavno mršavljenje - pijte dvije čaše vode prije svakog obroka

objavljeno prije 14 godina

Koliko ste smo novca potrošili na skupocjene preparate, tablete, napitke, savjete i sve ostale čudotvorne strategije za gubljenje kilograma i to bez ikakvih rezultata! A… više »

VLASTITI MIRIS

Higijenska sredstva iz kućne radinosti - parfem

objavljeno prije 14 godina

Vjerovali vi to ili ne, u parfemima i kolonjskoj vodi može biti svakojakih štetnih sastojaka. Prema istraživanju koje je proveo EWG (Environmental Working Group) nad 17 najpopularnijih… više »

ČINJENICA

Joga je najbolja vrsta vježbe protiv depresije

objavljeno prije 14 godina

Joga bolje od ostalih vrsta tjelovježbi pozitivno utječe na raspoloženje. Pokazalo je to istraživanje znanstvenika s Medicinskog fakulteta u Bostonu objavljeno u ''Journal of Alternative and… više »

UZVRATITE UDARAC

Muče vas bolovi i umor? Pobijedite ih Tai Chijem

objavljeno prije 14 godina

Ne tako davno kineski premijer Wen Jabao je tijekom posjeta Japanu u jednom tokijskom parku demonstrirao Tai Chi, „način vježbanja" koji je majka borilačkih vještina - pozitivni… više »

skrolaj na vrh