« Hi-tech
objavljeno prije 2 dana i 7 sati
RECENZIJA

Huawei FreeBuds 6i - slušalice koje trebate

Sve što se može i ne može podesiti dolazi putem aplikacije AI Life, tako da možete postavke posložiti prema svojim željama

Huawei FreeBuds 6i
Huawei FreeBuds 6i (Metro)
Više o

slušalice

,

recenzija

,

Huawei FreeBuds 6i

Huawei je, kako dobro znamo, jedan od najboljih brandova kada su u pitanju nosivi uređaji, a među njima se mogu ubrojati i slušalice - bez njih viša na cestu ne izlazi nitko. Lijepo je hodati svijetom i slušati glazbu koju samo vama paše, a usput se može raditi još svašta.

Eto, upravo iz tog razloga smo recenzirali slušalice Huawei FreeBuds 6i, tek toliko da shvatimo koliko su dobre ;). Naravno, da ne bi bilo zabune - ove slušalice možete korisititi i na Androidu i na IOs uređajima!

Dakle, rijetko kad počinjemo recenziju sa cijenom, no ovoga puta smatramo da je to potrebno - 99 eura za ove slušalice je i više nego prihvatljiva cijena kad se uzme u obzir što i kako mogu raditi. Tako da, krenimo dalje...

Na prvu, izgledaju kao i ostale FreeBuds slušalice, sa karakterističnim izgledom i kutijice i samih slušalica. Finiš same kutijice je napravljen od materijala koji će se truditi da se ne vide packe od prstiju, što mu uspijeva (osim ako ne otvarate čokoladu ili masni burek).

I dalje je na samom kućištu LED pokazivač punjenja putem USB-C punjača koji je i dalje tu i nema mogućnosti za punjenje bežično. Možda su neki željeli, no toga još nema, a ruku na srce - nije nam baš niti potrebno po našem skromnom mišljenju.

Naravno, kad je zvuk u pitanju, ovo je ipak srednja klasa slušalica, tako da malo fale duboki tonovi i basovi, no na ovakvim slušalicama to niti ne tražimo, je li tako? Mislim, rado bih da ih ima više, no i ovako je sound poprilično kvalitetan za slušalice. A uz to, ipak imamo dinamičko gušenje buke, što će svima biti drago da ima na svojim slušalicama. 

Sve što se može i ne može podesiti dolazi putem aplikacije AI Life, tako da možete postavke posložiti prema svojim željama.

E sad, koliko traje glazba? Kaže Huawi da možete slušati 4 sata, i nakon toga bi ih trebalo vratiti u kutiju i priključiti punjač. Ako nas pitate - i više nego dovoljno. Ako uz to imate par poziva, sve dok ste vani biti ćete u vezi (jer ne volimo ljude koji razgovaraju telefonom tako da svi oko njih čuju o čemu govore, to zna biti prilično neudobno i nezgodno...).

Dakle, sve u svemu, ako vam trebaju sluške za svaki dan, koje vas neće ostaviti na cjedilu, nabavite si Huawei FreeBuds 6i i uživajte!

28.06.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh