« Kazalište
objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana
PREDSTAVE

Vrijeme je za Zodiac - krug malih životinja

Predstava suvremenog cirkusa Zodiac - krug malih životinja, posljednji je nastavak iz trilogije Horror House Project u produkciji Cirkorame

Eto baš danas...
Eto baš danas... (Arhiva)
Više o

predstava

,

Cirkorama

,

Zodiac - Krug malih životinja

ZODIAC - KRUG MALIH ŽIVOTINJA cirkuski je glazbeni vizualni astro ep i ujedno posljednji, treći nastavak trilogije Horror House Project. Osnovni koncept Horror House Project-a zasniva se na zastrašujućim pojavama koje se nadvijaju nad cirkusom. Ovaj nastavak se postavlja kroz natalne karte izvođača, obrađujući utjecaj planeta (prst sudbine) na život grupe i pojedinca, u ovom slučaju cirkuskog umjetnika.

Utjecaj na igranje svakako ima i položaj planeta određenog dana.

Gledatelji svojim horoskopom teorijski aktivno sudjeluju u predstavi, uzrokujući svojim prisustvom izmjene planetarne energije.

Svaka izvedba je pomalo drugačija, ovisno o konstelaciji planeta na dane izvedbe (osobito retrogradnog Merkura, sastav publike i prevlast određenog znaka).

Namjera autora je kroz igru izvođača dati početne smjernice za izvedbeno otkrivanje tajni Zodijaka.

Inspiracija za izvedbu, osim u tekstu Mile Dupora, skriva se i u otvaranju tarot karata iz knjige " La Vie del Tarot", Alejandra Jodorowskog i Marianne Costa...

Možda vas prst sudbine i pozicija Venere u vašem dnevnom horoskopu dovedu na predstavu u najboljem trenutku za vas i njih.

12.10.2023. 12:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh