Horoskop
ŠKORPION - 2011.

Škorpion - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Ući ćete u novu godinu puni planova i elana za njihovo provođenje, nošeni snagom Jupitera i potaknuti probuđenom kreativnošću koju će donijeti Saturn. Prilično intenzivan… više »

vaga
VAGA - 2011.

Vaga - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Godina će vam donijeti želju za promjenom, bilo odnosa s partnerom ili poslovnu, kako biste razriješili situacije koje vas muče duže vrijeme. Stižu nove ideje i projekti i treba… više »

djevica
DJEVICA - 2011.

Djevica - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Ove ćete godine ubaciti u višu brzinu i odjuriti naprijed, postaviti stvari na svoje mjesto kako ste zamislili, a sve to pomoću unutarnjeg mira i sigurnosti koje tražite. Jupiter će… više »

lav
LAV - 2011.

Lav - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Godina pred vama činit će vam se kao velika slagalica u kojoj se komadići sami slažu. Kako su aspekti planeta velikom većinom povoljni, Saturn koji će vas spuštati na zemlju i… više »

rak
RAK - 2011.

Rak - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Ove će se godine početi pokazivati pravi rezultati napora koje ste ulagali tijekom cijele 2010. godine, i to u svim područjima života. Takav će vas napredak natjerati da na kraju godine… više »

blizanci
BLIZANCI - 2011.

Blizanci - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Astrološki aspekti omogućit će vam da u 2011. godini uspješno završite poslove započete prošle godine, što će imati posljedice u svim aspektima života.… više »

bik
BIK - 2011.

Bik - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Lakoća življenja poklopit će se s težnjama za napretkom tijekom cijele godine. Osjećat ćete potrebu za izražavanjem svoje kreativnosti, a poticaj će doći od aspekata Urana, Jupitera i Venere.… više »

ovan
OVAN - 2011.

Ovan - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Pred Ovnovima se nalazi burna godina, u kojoj će Jupiter usmjeriti vaš život prema otvorenijem odnosu s okolinom i pozicionirat će vas u naslovnu ulogu. Osjećat ćete se korisno,… više »

ribe
RIBE - 2011.

Ribe - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Godina pred vama može se podijeliti u dva razdoblja. Prva tri mjeseca bit će nešto mirnija i staloženija, bez pretjerano velikih problema, kada ćete polagati temelje za ostatak godine.… više »

vodenjak
VODENJAK - 2011.

Vodenjak - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Saturn, Mars i Uran cijele će godine biti u dinamičkim aspektima prema vašem znaku, donoseći mnoge novosti od kojih će najveći dio biti dobar. Počet ćete ubirati plodove rada cijele… više »

jarac
JARAC - 2011.

Jarac - godišnji horoskop za 2011.

objavljeno prije 14 godina

Vaša tolerancija i shvaćanje drugih u ovoj će godini zasjeniti sve druge karakteristike, što će vam dati iskrenost i moralnu energiju za suočavanje sa svim problemima koji… više »

strijelac

Dnevni horoskop za 14. prosinca

objavljeno prije 14 godina

Pogledajte dnevni horoskop za 14. prosinca. Rođendan na ovaj dan imaju veliki medij Nostradamus, nogometaš Michael Owen te glumica Lee Remick. Pogledajte što astrologija… više »

strijelac

Dnevni horoskop za 13. prosinca

objavljeno prije 14 godina

Pogledajte dnevni horoskop za 13. prosinca. Rođendan na ovaj dan imaju šah Aga Khan IV, gitarist Ted Nugent, pjevačica "Evanescencea" Amy Lee, pjevačica Taylor Swift te glumci Steve… više »

Tjedni horoskop 12. - 18. prosinca

objavljeno prije 14 godina

Provjerite svoj tjedni horoskop za razdoblje u kojem Sunce prolazi kroz znak Strijelca. Retrogradni Merkur skupa s Marsem u Jarcu zakomplicirat će ljubavne i poslove odnose. Čeka nas… više »

strijelac

Dnevni horoskop za 12. prosinca

objavljeno prije 14 godina

Pogledajte dnevni horoskop za 12. prosinca. Rođendan na ovaj dan imaju norveški slikar Edvard Munch, francuski pisac Gustave Flaubert, pjevač i glumac Frank Sinatra, pjevačica Dionne… više »

skrolaj na vrh