« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
RAK - 2011.

Rak - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Raka za 2011. godinu obilježit će puno samopouzdanja koji će se odraziti povoljno na poslovnom i ljubavnom planu i ubiranje plodova ranije odrađenih poslova

rak
Više o

horoskop

,

Rak horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

rak godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Ove će se godine početi pokazivati pravi rezultati napora koje ste ulagali tijekom cijele 2010. godine, i to u svim područjima života. Takav će vas napredak natjerati da na kraju godine postavite nove, još više ciljeve, puni samopouzdanja, znajući da su ostvarivi. Samo će vas Pluton lagano vući niz rijeku sjećanja, no kad pomislite da to nije produktivno, isplivat će neki događaji iz prošlosti koji će se pokazati kao vrlo korisna iskustva za budućnost i nove planove.

Povoljna razdoblja 

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

prosinac 7. do siječanj  15.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

siječanj  15. do veljača 23.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

veljača 23. do travanj 4.

Karijera, društveni ugled

travanj 4. do svibanj 12.

Komunikativnost, prijateljstva

svibanj 12. do lipanj 22.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

lipanj 22. do kolovoz 3.

Rad na sebi, introspekcija

kolovoz 3. do rujan 19.

Zarada, vlastita vrijednost

rujan 19. do studeni 11.

Braća i sestre, komunikacija

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Ljubavni život bit će nešto suzdržaniji i mirniji, pogotovo nakon ožujka. Partner će vam se činiti više kao prijatelj, osoba koja vas potpuno razumije i u koju možete imati povjerenja. Stoga, ne oklijevajte nego zatražite prijateljsko uho i savjet svaki put kada vam zatreba, jer savjeti i podrška koje ćete dobiti bit će od neprocjenjive vrijednosti. Venera će početak godine začiniti s malo romantike, a Rakovima bez partnera će ljetne mjesece učiniti zanimljivijim i izglednijim za početak neke nove veze koja će imati dobre perspektive za opstanak.

Kako će vam Jupiter cijele godine davati dovoljno samopouzdanja, razgovore s partnerom nećete smatrati znakom slabosti nego zrelosti, kako vas tako i veze, što će imati blagotvoran učinak na cijelu kućnu atmosferu. Teška pitanja stalno će se pojavljivati pod utjecajem hermetičnog Plutona, no uspjet ćete odagnati tmurne misli i ostati prisebni.

Ipak, Uran ne miruje i donosit će periodične želje za iskakanjem iz rutine svakodnevice, no bilo bi uputno ne poslušati takve porive i ostati čvrsto nogama na zemlji, jer ćete samo tako izbjeći opasnost od povređivanja partnera i prekida veze.

Sva pitanja koja imate za svoju podsvijest izronit će brzim prolazskom Južnog čvora već početkom siječnja, što će vas vratiti u prošlost i natjerati da neke stare veze ili zaboravite zauvijek ili popravite odmah.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Posao će vam tijekom godine nalikovati na bojišnicu, jer nakon godine koja je prošla u relativnom miru, slijedi cijeli baraž novih projekata, a neki od njih povlače za sobom i nove funkcije i promjene radnog mjesta. Promjena je u zraku, bez obzira gdje se nalazili, tako da ćete imati besanih noći provedenih u razmišljanju kamo dalje. Kako dalje, znate i sami vrlo dobro, a upravo to znanje je i razlog novih zaduženja.

Kako ste naklonjeni izazovima, nećete previše oklijevati, no pripazite da ne idete glavom tamo gdje drugi ne bi ni nogom. Unatoč sjajnoj reputaciji koju imate, uvijek će se naći osoba spremna da vam podmetne nogu i sruši vas, tako da je ključno odabrati suradnike u koje imate povjerenja.

Ograničavajuća razdoblja 

Karijera i društveni ugled

ožujak 30. do travanj 23.

Braća i sestre, zarada

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Rad i zdravlje

studeni 23. do prosinac 13.

Sva događanja povećat će vašu brigu za financijsku stranu, kako biste bili osigurani u slučaju problema. No, kako Jupiter bdije nad vašim poslovnim potezima ove godine, novca će biti u dovoljnim količinama, na vama je da ga uzmete i sačuvate. Ukratko, poslovna godina bit će uspješna Rakovima hladne glave koji ne povlače ishitrene poteze.

No, Jupiter koji vas tjera na razmišljanje o boljem i većem dobit će partnera u liku čudnovatog Urana, koji će vas poticati na novosti, promjene i nove izazove, tako da promjena karijere, radnog mjesta ili čak otvaranje svojih projekata nisu nemogući, dapače.

 

ZDRAVLJE

Pluton, Merkur i Venera radit će probleme metabolizmu na početku godine, no ti će problemi proći dovoljno brzo da ne uzrokuju ozbiljnije posljedice. Pažljiviji trebate biti s mišićima, koji će tijekom svibnja i listopada biti izloženi umoru, što bi u kombinaciji s nepažnjom moglo dovesti do ozbiljnijih ozljeda koje bi vam zadavale muke godinama. Stoga, vježbati počnite odmah, kako biste pripremili tijelo i učinili ga otpornijim.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:36:39
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    elma
    28.04.2011. 15:52
    samo malo unesite vise ljubavbi haah

Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh