« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
LAV - 2011.

Lav - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Lava za 2011. godinu obilježit će financijski povoljna godina u kojoj ne treba pretjerivati s promjenama

lav
Više o

horoskop

,

Lav horoskop

,

Lav godišnji horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

horoskop 2011

Godina pred vama činit će vam se kao velika slagalica u kojoj se komadići sami slažu. Kako su aspekti planeta velikom većinom povoljni, Saturn koji će vas spuštati na zemlju i podsjećati na svijet oko vas neće biti toliko uznemirujuć.

Blagotvorno će djelovati čak i Neptun, čija će energija ispuniti vašu kreativnost i dati vam povoda za razne manje korekcije u svim aspektima života. Ukoliko ne pretjerate s promjenama, godina će proći bez većih poteškoća.

 Povoljna razdoblja

Rad i zdravlje

prosinac 7. do siječanj  15.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

siječanj  15. do veljača 23.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

veljača 23. do travanj 4.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

travanj 4. do svibanj 12.

Karijera, društveni ugled

svibanj 12. do lipanj 22.

Komunikativnost, prijateljstva

lipanj 22. do kolovoz 3.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

kolovoz 3. do rujan 19.

Rad na sebi, introspekcija

rujan 19. do studeni 11.

Zarada, vlastita vrijednost

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Jupiter će vas već početkom godine pogurati prema romantici i zavođenju, a srce će vam zaigrati nekoliko puta pri pomisli na neke mogućnosti koje su vam se otvorile. Naravno, ako ste u stabilnoj vezi, to vas neće uzdrmati, ali one koji važu već neko vrijeme natjerat će na promjenu partnera. Lavovi bez partnera iskoristit će to povoljno razdoblje za privlačenje novog, što neće biti previše teško i zahtjevno. Mnogi će Lavovi osjetiti potrebu za formaliziranjem veze brakom, no neka dobro razmisle i odvagnu jesu li stvarno spremni za taj korak.

Izravna opozicija Saturna i Neptuna utjecat će i na ljubavni segment života, jer će borba te dvije teške planete uzrokovati osjećaj rastrganosti i želje za nemogućim. Nemojte se prepustite maštanju nego se vratite na zemlju i suočite sa svojim strahovima, rezultat će biti čudesan.

Ma koliko Saturn zahtijevao od vas, vi u pravilu više zahtijevate od partnera, tako da ćete ove godine morati naučiti obuzdati ego i početi promatrati partnera drugim očima, kao ravnopravnu osobu u vezi. Naravno, to će zahtijevati određene pomake svijesti kako biste svoje razmišljanje prebacili na ovu razinu, pa se prepustite tim impulsima, nećete zažaliti.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Lavovi kojima se drma stolac na poslu iskoristit će prva dva mjeseca godine za stabilizaciju stanja ili promjenu radne okoline, u zavisnosti od zadovoljstva trenutnim poslom. U svakom slučaju suradnici će očekivati rješenja od vas, na svakodnevnoj bazi, stoga trebate biti spremni na teške odgovore i prekovremene sate u uredu. Budite dosljedni i stanite čvrsto iza svojih inicijativa, isplatit će vam se.

Ograničavajuća razdoblja   

Putovanja i komunikacija

ožujak 30. do travanj  23.

Zarada, perspektiva

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Ljubav i djeca

studeni 23. do prosinac 13.

Cijela godina bit će povoljna u financijskom smislu, bez velikih uspona i padova. Štoviše, otvorit će vam se povoljne mogućnosti dugoročnih ulaganja, čime biste ostvarili sigurnost na duži period. To će se dogoditi krajem godine, tako da imate dovoljno vremena za pažljivo planiranje i razradu strategije ulaganja.

Ujesen se pripazite Marsa koji će proletjeti ovim aspektom vašeg života, ostavljajući za sobom hrpu pitanja za vas i vaše kolege. No, sa sobom će donijeti i onaj životinjski šarm koji će vam omogućiti da dobijete sve što poželite od drugih ... malo pripazite da se ne bi previše zanijeli i zaboravili bitne stvari.

 

ZDRAVLJE

Tijekom godine najveći će utjecaj na vaše zdravlje imati Neptun, koji će uzrokovati probleme s jetrom, stoga je bitno da pripazite na ishranu, izbjegavate određene vrste masti koje bi vam mogle pogoršati stanje. S druge strane, Mars i Saturn održat će muskulaturu snažnom i otpornom, tako da je ova godina pravo vrijeme za povratak u formu i pojačano vježbanje kojim možete udariti dobre temelje zdravlja za godine koje slijede.

Pogledajte godišnji horoskop za ostale znakove: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:36:54
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Zlatan
  20.02.2011. 11:30
  Zamolio bih vas da mi nesto konkretno kazete za mene tj. sa mojim datumom rodjenja, rodjen sam 04 08 1972 hvala pozdrav
 2. avatar
  Zlatan
  20.02.2011. 11:32
  Zamolio bih vas da mi posaljete na moj mail zlatankg@gmail.com
 3. avatar
  Jeli lav isto sto i love?
  27.04.2011. 22:36
  Ja sam potpuno izgubljen sto se tice ljubavi, prosto me nadlecu, a ja sam mali ruzhni paganin iz Dalmacije, sta je ovo gospodo? Mogu dakle hocu. hahha, lud sam haha!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh