« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
RIBE - 2011.

Ribe - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Ribe za 2011. obilježit će odlične prilike koje u poslu stvara Jupiter, velika druželjubivost i rješavanje otvorenih pitanja u ljubavnim vezama

ribe
Više o

horoskop

,

Ribe horoskop

,

Ribe godišnji horoskop za 2015.

,

godišnji horoskoš 2011

,

horoskop 2011

Godina pred vama može se podijeliti u dva razdoblja. Prva tri mjeseca bit će nešto mirnija i staloženija, bez pretjerano velikih problema, kada ćete polagati temelje za ostatak godine. Nakon toga počinje intenzivnije razdoblje u kojem će biti puno događanja koja će zahtijevati vašu punu pažnju, no kad uhodate stvari do kraja godine slijedi vam razdoblje harmonije i uživanja u plodovima svog rada. Slušajte svoj mali glasić koji će vas voditi upravo onim putem koji će vam donijeti najviše koristi na svim planovima.

Povoljna razdoblja

Društveni ugled, prijatelji

prosinac 7. do siječanj  15.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

siječanj  15. do veljača 23.

Rad na sebi, introspekcija

veljača 23. do travanj 4.

Zarada, vlastita vrijednost

travanj 4. do svibanj 12.

Braća i sestre, komunikacija

svibanj 12. do lipanj 22.

Zdravlje u kući ili majka

lipanj 22. do kolovoz 3.

Ljubav, djeca i kreativnost

kolovoz 3. do rujan 19.

Rad i zdravlje

rujan 19. do studeni 11.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Iako ponekad imate tendenciju idealizirati situaciju kao u ljubavnim pjesmama, ova će vam godine donijeti ostvarenje najskrivenijih snova. Riješit ćete sva otvorena pitanja u vezi, a Ribe koje trenutno nemaju partnera otkrit će skrivene potencijale bliskih ljudi, koji žele biti nešto više od prijatelja. Tako ćete početak godine provesti u vaganju mogućnosti i donijeti odluke na koji način želite krenuti dalje kako biste se osjećali ispunjeno.

Partneri će imati razumijevanja za vaša razmišljanja i omogućiti vam da provedete svoje naume u djelo ako pokažete iskrenost i odlučnost u razgovorima. Saturn će, doduše, probuditi neke stare strahove, no Venera će ih ubrzo izbrisati svojim blagotvornim utjecajem. Ovo nije godina radikalnih promjena, bolje bi se opisala blagim usmjeravanjem odnosa u smjeru vaših želja.

Vratit ćete užitak u život jednostavnim malim stvarima, promjenom načina na koji gledate svijet oko sebe i boljim uvidom u odnose koje održavate s ljudima. Ovakav pristup donijet će vam mir i sigurnost, stanje u kojem se najbolje osjećate.

Od svibnja ćete se osjećati kao tinejdžer, bez obzira na godine, zbog snažnog utjecaja konstelacije planeta u Ovnu, a naročito romantično razdoblje počinje u lipnju ulaskom Venere u znak Raka. To je vrijeme koje trebate provesti s partnerom u izmjeni nježnosti i ljubavi, kako biste napunili baterije veze i omogućili joj da traje još dugo.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Vaša je druželjubivost ove godine vaše najveće blago u profesionalnom životu tijekom cijele godine. Prijatelji i poznanici bit će vam velika podrška u svemu što radite, a od kolega ćete izvući najviše što možete ukoliko im pristupite otvorena srca. Snažan utjecaj Jupitera pratit će vas u svim projektima koje radite, pa bi bilo dobro iskoristiti prilike koje vam se pružaju i pokrenuti stvari koje stoje po strani ili u prašnim ladicama duže vrijeme, čekajući pravi trenutak.

Ograničavajuća razdoblja

Zarada

ožujak 30. do travanj 23.

Brak, odnosi, posao, zdravlje

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Karijera, društveni ugled

studeni 23. do prosinac 13.

Jednostavnost rješenja uvijek je najbolji način za uspjeh, a vama će ove godine upravo to polaziti najbolje za rukom. Inventivan pristup i jasno viđenje puta prema krajnjem cilju obilježit će poslovne poduhvate, za što ćete dobiti priznanje kolega. Vjerujte svojim instiktima i nećete pogriješiti.

Materijalna strana posla početkom godine počet će se popravljati, no još uvijek će vas više brinuti budućnost. No, sve će brzo sjesti na svoje mjesto i omogućiti da vam da bez briga počnete realizaciju svojih planova. Ipak, budite oprezni i ne dozvolite da vas ponese uspjeh, još uvijek trebate pažljivo planirati svaki korak.

Ove godine novac ide u vašem smjeru bez ograničenja, a na vama je da prestanete biti skromni i samozatajni, ponovite si svakodnevno stotinu puta da zaslužujete sve što ostvarujete jer ste teško radili da bi došli do te razine. Ne zadovoljavajte se mrvicama kad pred vama stoji zlato namijenjeno vama.

 

ZDRAVLJE

Kod Riba je zdravlje i inače povezano s emocionalnim životom, pa će tako biti i ove godine. Kako vam na tom planu cvjetaju ruže, i zdravlje će pratiti vaše generalno stanje, uz neke manje prehlade početkom godine. Ipak, Uran će donijeti neke blaže pojave alergija, pogotovo one vezane uz zagađenje i metale, a trigon Saturna i Jupitera ukazuje na mogućnost problema sa zubima. Smanjite unos mliječnih proizvoda i probava će vam prestati zadavati brige.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:34:58
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    minja
    09.01.2011. 17:29
    Šturo. Uopšteno.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh