« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
BIK - 2011.

Bik - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Bika za 2011. donosi znatno veću opuštenost i godinu u kojoj će vas ljudi početi doživljavati drugačije

bik
Više o

horoskop

,

Bik horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

Bik godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Lakoća življenja poklopit će se s težnjama za napretkom tijekom cijele godine. Osjećat ćete potrebu za izražavanjem svoje kreativnosti, a poticaj će doći od aspekata Urana, Jupitera i Venere. Trebat ćete popraviti kvalitetu života i uvjete rada kako bi vam život bio ugodniji, što će vam oduzeti više vremena nego prošle godine. Srećom, povoljni aspekti Jupitera omogućit će vam da sve navedeno napravite puno opuštenije nego inače, što će vam donijeti mir i sreću.

Povoljna razdoblja

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

prosinac 7. do siječanj 15.

Karijera, društveni ugled

siječanj  15. do veljača 23.

Komunikativnost, prijateljstva

veljača 23. do travanj 4.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

travanj 4. do svibanj 12.

Rad na sebi, introspekcija

svibanj 12. do lipanj 22.

Zarada, vlastita vrijednost

lipanj 22. do kolovoz 3.

Braća i sestra, komunikacija

kolovoz 3. do rujan 19.

Dom i nekretnine

rujan 19. do studeni 11.

Ljubav i kreativnost

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Ljubav će vam biti intenzivnija nego protekle godine, i koristit ćete više vremena na odnose s partnerom, njihovo njegovanje i razvoj. Općenito će vaši osjećaji biti snažniji i izražavat ćete ih lakše nego do sada. Ova će vas otvorenost podsjetiti na vaše snove i dozvolit ćete sebi da im se približite više no ikad, pod utjecajem Urana i Jupitera imat ćete više samopouzdanja pa će slobodni Bikovi učiniti sve potrebno da promijene taj status.

Ovakvo ponašanje izazvat će promjene u okolini, koja će vas početi doživljavati drugačije nego do sada, no toliko spominjani Jupiter i ovdje će vam dati snage za objašnjavanje novih modela ponašanja. Vrijeme je za razgovore, razbijanje tabua i prepreka kako biste ostvarili kvalitetan odnos s partnerom.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Početkom godine trebat ćete raditi dvostruko više nego do sada, no već tijekom veljače vaše će nove ideje pasti na plodno tlo i počet ćete ih usmjeravati prema realizaciji. Bitno je odrediti prioritete i čvrsto se držati rasporeda koji ste sami napravili. Ako budete uporni i dosljedni, tijekom rujna postoji mogućnost promjene posla na bolje, kao posljedica jedne od uspješnih ideja.

Ograničavajuća razdoblja  

Psihičko zdravlje

ožujak 30. do travanj  23.

Ljubav, situacija u kući

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Partnerovi prihodi

studeni 23. do prosinac 13.

Harmoničan odnos s novcem cijele će vas godine držati u dobrom raspoloženju, jer ćete pojačati samokontrolu i smanjiti nepotrebne izdatke. Bit ćete koncentrirani i usmjereni na boljitak kako za sebe tako i za okolinu, koja će to znati cijeniti. Naročito povoljno razdoblje za potpisivanje ugovora i ulazak u nove financijske aranžmane je tijekom svibnja i lipnja. Kako će vam vaša kreativnost pomagati u svim aspektima života, tako ćete i ovdje uspješno izbjegavati sve zamke i otići na zasluženi godišnji odmor u kolovozu.

Nemojte zaboraviti ni kolege i suradnike, jer njihova bi vam pomoć mogla biti neprocjenjiva u dostizanju ciljeva. Iako ste uobičajeno navikli raditi sami sve što možete, ove godine dozvolite i ljudima oko vas da daju svoj doprinos, zasluge za dobro napravljen posao stići će vama.

Ipak, većina problema vezanih za karijeru nestat će kada Neptun napusti to područje vašeg života u travnju, i nakon toga možete mirno nastaviti godinu svojim tempom.

 

ZDRAVLJE

Fizička kondicija cijele će godine biti dobra, pod utjecajem Jupitera. Sve nakupljene tenzije i stres uspješno ćete rješavati fizičkim aktivnostima i puniti baterije za nastavak uspješno započetih poslova. Ipak, obratite više pažnje na bubrege, pazite da pijete dovoljno tekućine i dovoljno se odmarate.

Pogledajte godišnji horoskop za ostale znakove: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:35:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh