« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
DJEVICA - 2011.

Djevica - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Djevicu za 2011. obilježit će izlazak Saturna iz znaka koji donosi olakšanje i više sreće na svim planovima

djevica
Više o

Djevica horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

Djevica godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Ove ćete godine ubaciti u višu brzinu i odjuriti naprijed, postaviti stvari na svoje mjesto kako ste zamislili, a sve to pomoću unutarnjeg mira i sigurnosti koje tražite. Jupiter će vam pomoći pri tome, kao i da proširite te osjećaje na sva područja života. Konzervativan pristup isplatit će se ove godine, jer ćete uspješno riješiti materijalne probleme, što će vam s druge strane omogućiti kvalitetno planiranje budućnosti, kako privatne tako i poslovne.

Povoljna razdoblja 

Ljubav, djeca i kreativnost

prosinac 7. do siječanj  15.

Rad i zdravlje

siječanj  15. do veljača 23.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

veljača 23. do travanj 4.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

travanj 4. do svibanj 12.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

svibanj 12. do lipanj 22.

Karijera, društveni ugled

lipanj 22. do kolovoz 3.

Komunikativnost, prijateljstva

kolovoz 3. do rujan 19.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

rujan 19. do studeni 11.

Rad na sebi, introspekcija

studeni 11. do prosinac  31.

LJUBAV

Godinu će karakterizirati odlični odnosi s partnerom i bit će puna trenutaka koji će istovremeno biti nježni i strasni, jednom riječju događaji za pamćenje. No, ako pripadate drugoj dekadi znaka, mogla bi se pojaviti i lagana crta posesivnosti koju partner neće dobro prihvatiti, stoga pripazite na to. Djevice koje nisu u vezi mogle bi na putovanju upoznati osobu uz koju će se čvrsto vezati, što bi moglo prerasti u stalnu vezu.

Ipak, Djevice s partnerima imaju dosta za pretresti tijekom godine, jer će veza ući u novu dimenziju, pa će biti potrebno riješiti se nekih tereta iz prošlosti. Najbolje rješenje je otvoren razgovor pun uvažavanja, kojim ćete sve nedoumice izvesti na čistinu i krenuti dalje neopterećeni. Slobodni pripadnici znaka moraju pripaziti da tijekom jeseni ne pomiješaju prijateljstvo s ljubavi, što bi moglo dovesti do nesporazuma.

Sve prepreke koje Uran postavi pred vašu vezu, a Pluton vas ujedno ispuni strahovima, možete nadići utjecajem Jupitera, njegovom smirenošću i nesalomljivom voljom. Nemajte straha od konfrontacije ako iskreno osjećate da ste u pravu, jer ćete uspjeti uvjeriti partnera u svoje dobre namjere.

Utjecaj Plutona i Neptuna početkom travnja tek počinje i daje vam naznake kako će vaš ljubavni život izgledati sljedećih četrnaest godina. Vaši odnosi s partnerom, ili partnerima, u tom će dugogodišnjem razdoblju biti u znaku spiritualnog i samospoznaje kroz romantične odnose, tako da možete biti sigurni da površnih veza neće biti.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Vrijeme je za tješnju suradnju i bolju komunikaciju s kolegama, samo ako uspijete probuditi timski duh u sebi. Kako ga zapravo imate u velikim količinama, trebate samo nadići strahove od dijeljenja ideja s drugima, jer ove godine nitko neće preuzeti zasluge za vaše uspjehe. Nemojte se bojati činiti ustupke kolegama, od njih ćete imati samo koristi.

Poslovnim dijelom života dominiraju Jupiter i Sunce, osvjetljavajući vam put prema uspjehu koji trebate slijediti na način da se otvorite prema okolini, kažete jasno i glasno što mislite i želite i na taj način promijenite dinamiku odnosa na radnom mjestu.

Ograničavajuća razdoblja 

Partnerovi prihodi

ožujak 30. do travanj 23.

Psihičko zdravlje

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Zdravlje u kući

studeni 23. do prosinac 13.

Kad se njima priključi i utjecaj Mjeseca, osjetit ćete blagotvoran učinak na vašu financijsku situaciju, koja ne samo što će se značajno popraviti, nego će biti i viška za nove planove i investicije. Poželjna su i partnerstva, uz dozu opreza koja je svakoj Djevici usađena pri rođenju.

Kako se Chiron napokon miče iz poslovnog dijela vašeg horoskopa, možete očekivati da će vaši talenti napokon zasjati u pravom svjetlu, donoseći dugo očekivana priznanja i nagrade, a u periodu od lipnja do kraja godine možete očekivati značajne promjene u karijeri koje će postaviti temelje za potpuno nove stvari u ovom segmentu vašeg života.

 

ZDRAVLJE

Izlazak Saturna iz vašeg znaka blagotvorno će utjecati na vaše zdravlje, dajući vam dodatnu energiju u proljeće. Ipak, ne treba odmah krenuti svom snagom u fizičke aktivnosti i zadovoljavati probuđeni apetit, pripazite na probavu tijekom cijele godine, a posebnu pažnju posvetite nogama i gležnjevima, gdje bi lako moglo doći do ozbiljnijih ozljeda.

Kako vam je organizam prilično iscrpljen, bilo bi dobro poslušati neki savjet nutricionista u svrhu nadoknađivanja nedostatka vitamina, a za početak će poslužiti i odlazak obiteljskom liječniku koji može analizirati krvnu sliku.

Pogledajte godišnji horoskop za ostale znakove: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:37:19
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    tanja
    04.02.2011. 13:38
    da li cu da uspem 3 razerd
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh