« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
JARAC - 2011.

Jarac - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Jarca za 2011. godinu obilježit će nove perspektive koje će donijeti odbacivanje karakterističnog materijalističkog pristupa svijetu

jarac
Više o

horoskop

,

Jarac horoskop

,

jarac godišnji horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

horoskop 2011

Vaša tolerancija i shvaćanje drugih u ovoj će godini zasjeniti sve druge karakteristike, što će vam dati iskrenost i moralnu energiju za suočavanje sa svim problemima koji iskrsnu tijekom godine. Zvijezde će vas osloboditi materijalističkog pristupa svijetu oko vas, što će i vas same iznenaditi, no na taj način otvorit će vam se mnoge perspektive koje ćete moći kvalitetnije procijeniti i odabrati puteve, u privatnom i poslovnom životu, koji će vas odvesti do uspjeha.

Povoljna razdoblja

Rad na sebi, introspekcija

prosinac 7. do siječanj  15.

Zarada, vlastita vrijednost

siječanj  15. do veljača 23.

Braća i sestre, komunikacija

veljača 23. do travanj 4.

Zdravlje u kući ili majka

travanj 4. do svibanj 12.

Ljubav, djeca i kreativnost

svibanj 12. do lipanj 22.

Rad i zdravlje

lipanj 22. do kolovoz 3.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

kolovoz 3. do rujan 19.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

rujan 19. do studeni 11.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Želja za mirom i uravnoteženošću u privatnom životu prevladavat će ove godine, unatoč stalnom preispitivanju i potrebi za rješavanjem nekih problema koji su se pojavili u prošloj godini. Slobodni će Jarci privlačiti partnere koji traže sigurno utočište, pa budite oprezni, jer ma kako to laskavo zvučalo, moglo bi se dogoditi da vam već u godini nakon ove takav odnos postane ozbiljno opterećenje.

Jarci u vezama naići će na razumijevanje partnera za svoje potrebe, a naročito dobra razdoblja su veljača i travanj, kada će novostečena tolerancija davati najbolje rezultate u romantičnim odnosima.

Odnosima tijekom cijele godine vlada kvadrat Saturna prema vašem znaku, potpomognut Jupiterom u prijateljskom znaku, što će vam dati određene uvide koje do sada niste imali. Takva konstelacija dovest će vas do kvalitetnijeg shvaćanja prirode vaših veza i omogućiti vam ispravne procjene kako i kojim putem dalje.

Više nećete biti toliko zavisni od partnera, nego ćete samostalno izraziti svoje potrebe i zatražiti da ih poštuje, što će partner prihvatiti bez puno pogovora. Takav pristup donijet će vam divno ljeto puno romantike i ljubavi, što će vašu vezu postaviti na potpuno nove osnove, koje će vam napokon donijeti odnos kakav ste željeli.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Cijele ćete godine raditi koliko to bude moguće u trenutnoj radnoj okolini, koja favorizira timski rad. Ipak, ne treba inicijative zadržati za sebe, već bi predstavljanje ideja koje imate izazvalo dobar odjek kod kolega i nadređenih. Nemojte previše solirati, ostanite u grupi kako ne biste izazvali zavist, no potrudite se da se jako dobro znaju sve vaše zasluge.

S druge strane, utjecaj Plutona i Sunca tjera vas na razmišljanje o vlastitim projektima, što je prilično dobra ideja kad se pogledaju aspekti planeta. Poduzmite sve potrebne predradnje i nemojte se bojati nepoznatog, ako je ideja dobra i vlastita tvrtka ili obrt nisu nemoguće rješenje.

Ograničavajuća razdoblja  Jarac

Zdravlje u kući

ožujak 30. do travanj 23.

Putovanja ili partnerovi prihodi

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Psihičko zdravlje

studeni 23. do prosinac 13.

S financijske strane pušu povoljni vjetrovi tijekom cijele godine, što će se naročito odraziti u segmentu povećanja kvalitete života. Kvadrat Plutona i Saturna, mada je inače ograničavajući aspekt, ipak najavljuje dovoljnu količinu novca za zadovoljavanje vaših potreba, a bit će i prilike za manje investicije, od kojih bi jedna tijekom ljeta mogla biti ključna za potpunu promjenu životnog stila. Uspjeh vam kuca na vrata, budite pozorni i ne propuštajte prilike koje vam se ukazuju.

Gužva u Ovnu tijekom travnja i svibnja donijet će dodatna opterećenja na poslovnom planu, no Jarci su poznati po sjajnoj organizaciji i praktičnom pristupu radnim obavezama. Stoga, iskoristite ovo razdoblje na najbolji mogući način, riješite se nepotrebnih utega prošlosti i krenite u nove projekte postavljene prema vašim zamislima, koji vam donose stabilnost na poslovnom i financijskom planu za duže razdoblje.

 

ZDRAVLJE

Tijelo će vam dati do znanja da morate usporiti i promijeniti navike kako biste mogli izbjeći ozbiljnije zdravstene probleme. Međuodnos Marsa i Saturna daje vam dovoljno energije, no istovremeno morate pripaziti na stres koji će se početi manifestirati na fizičkom planu kroz umor i bolove. Puni oporavak možete očekivati tek tijekom listopada, kada će Sunce i Mars zajednički uliti novu energiju u vas i vratiti vas u formu. Pripazite na ozbiljnije ozljede u predjelu vrata.

Pogledajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Piše: Metro-portal
14.12.2010. 15:26:16
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    svetlana
    25.02.2011. 16:12
    sve je ovo lepo jos samo kad bih znala kad je kolovoz
  2. avatar
    milena
    04.03.2011. 04:12
    Hvala lijepo za ovakav godišnji horoskop.Zdravlje je ipak najbitnije nama medicinskim sestrama.OSMJEH LIJEĆI SVE RANE .VI KOJI PUNO SJEDITE U ŠETNJU U PRIRODU.GUSTE SOKOVE I VOĆE I NE TREBA TABLETE ZA BOLOVE.POZDRAV IZ ZAGREBA.
  3. avatar
    John
    05.04.2011. 22:53
    Jos samo kad bih znao kada je prosinac ... ;))))
  4. avatar
    dragan
    22.08.2011. 13:30
    ovo su sve samo lazi a ja sam pred zivcanim slomom:(
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh