« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
BLIZANCI - 2011.

Blizanci - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Blizanca za 2011. godinu obilježit će rasterećenje u ljubavi i dobra prva polovica godine za rješavanje financijskih pitanja

blizanci
Više o

horoskop

,

Blizanci horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

blizanci godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Astrološki aspekti omogućit će vam da u 2011. godini uspješno završite poslove započete prošle godine, što će imati posljedice u svim aspektima života. Uran, Mars i Sunce imat će najveći utjecaj na kvalitetu i uspjeh svih vaših napora tijekom godine. Otvorit će se nove mogućnosti, koje će vas približiti ciljevima koje ste si zacrtali. Unatoč svim preprekama, okolina će vam pomoći u dostizanju željenih postignuća, stoga ćete osjećati obavezu da im se odužite, što će uz financijske probitke biti itekako moguće.

Povoljna razdoblja

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

prosinac 7. do siječanj  15.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

siječanj  15. do veljača 23.

Karijera, društveni ugled

veljača 23. do travanj 4.

Komunikativnost, prijateljstva

travanj 4. do svibanj 12.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

svibanj 12. do lipanj 22.

Rad na sebi, introspekcija

lipanj 22. do kolovoz 3.

Zarada, vlastita vrijednost

kolovoz 3. do rujan 19.

Braća i sestre, komunikacija

rujan 19. do studeni 11.

Dom i nekretnine

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Ove godine strast i glamur ulaze na velika vrata u vaš život, a konstelacija planeta na vašem nebu probudit će u vama potrebu za ljubavi, koju ćete uspješno zadovoljiti. Ako ste u kompliciranoj vezi, potrudit ćete se da taj odnos učinite jednostavnijim i prihvatljivijim za obje strane, oslanjajući se na zdravu logiku. Venera će vas učiniti privlačnijom osobom, naročito krajem lipnja i početkom srpnja, kada je i najbolje razdoblje za usamljene Blizance da pronađu odgovarajućeg partnera.

Zadnje četiri godine nosili ste teret odnosa na svojim plećima, vrijeme je da vas Jupiter i Uran malo rasterete i omoguće vam da sagledate svijet oko sebe i svoje potrebe novim očima. No, nemojte samo uživati u novim uvidima nego djelujte, pronađite u sebi izgubljene osjećaje i završite godinu harmonično i sretno.

No, nemojte zaboraviti na Saturn koji već drugu godinu za redom čvrsto drži konce vašeg ljubavnog života u svojim prstenovima, jer će vas i dalje držati pri zemlji i natjerati vas da veze shvatite prilično ozbiljno.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Tijekom cijele godine vaš će profesionalni život biti pod utjecajem Venere i Saturna, što će stvoriti uvjete za napredak na tom planu. Osjetit ćete potrebu za priznanjem, ujedno postajući svjesni na koji način to možete napraviti najlakše i najbrže. U poslovnim odnosima bit ćete osjetljiviji na druge, što će dovesti do harmonije i uspjeha. Uspješno ćete pronaći pravu mjeru u razgovorima i pregovorima, što će najviše utjecati na uspješno dovršenje nekih projekata koje ste pokrenuli.

Ograničavajuća razdoblja 

Društvena zbivanja, prijatelji

ožujak 30. do travanj 23.

Braća i sestre, komunikacija, zdravlje

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Brak i odnosi

studeni 23. do prosinac 13.

Prva polovica godine naročito je dobro aspektirana za financijska pitanja, tako da ne treba žaliti vremena i truda da bi sve bilo završeno na vrijeme. Vaša će vam situacija postati jasnija, omogućujući vam da djelujete i ispravite sve pogreške koje ste radili posljednjih nekoliko godina. Krajem godine obratite više pažnje na sve poslove vezane uz novac, jer od listopada počinje razdoblje u kojem morate biti koncetriraniji u tom aspektu.

Najveći utjecaj imat će ipak kratak prolaz Saturna u periodu od travnja do kolovoza, koji će vam dati naznake kako će izgledati 2012. i cijela dekada iza nje ... Iako ćete se osjećati svemoćno, shvatit ćete da zapravo ne znate točno što želite postići na profesionalnom planu, pa počnite razmišljati dugoročno, jer ta teška odluka mora pasti najkasnije sljedeće godine.

 

ZDRAVLJE

Učinci Urana kombinirani s Merkurom oduzimat će vam priličnu količinu energije, tako da ćete se zamarati brže nego inače. Unatoč svemu, sve do lipnja vaš će imuni sustav i opće stanje biti u redu, no nakon toga trebate posvetiti više pažnje prehrani. Naročito izbjegavajte jako začinjenu hranu, jer će vam probavni sustav imati teškoća sve do kraja godine. Ipak, ukoliko obratite dovoljno pažnje na sadržaj vašeg tanjura, većih problema u 2011. nećete imati.

Pogledajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:36:12
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    sinisa
    27.12.2010. 22:40
    Ja se nadam da ce biti ovako ..... :) xD....... hvala !!!
  2. avatar
    puce
    19.01.2011. 20:32
    Ima smisla, poprilično, sam da odjebem te proklete 4 napačene godine krivo shvaćenog. nemate pojma kako je to sjebano blizancima...
  3. avatar
    vanja novicevic
    27.02.2011. 14:20
    verujem da ce mi ova godina biti bolja,blizancima je potrebna neka dobra promena...
  4. avatar
    lili
    01.03.2011. 11:47
    Nadam se da ce biti ovako... Treba mi bas promena... :))))
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh