« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
OVAN - 2011.

Ovan - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Ovna za 2011. godinu obilježit će boravak Jupitera u sunčevom znaku i izuzetno aktivna godina na svim planovima

ovan
Više o

horoskop

,

Ovan horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

Ovan godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Pred Ovnovima se nalazi burna godina, u kojoj će Jupiter usmjeriti vaš život prema otvorenijem odnosu s okolinom i pozicionirat će vas u naslovnu ulogu. Osjećat ćete se korisno, upotrebljivo, a ljubavni će odnosi procvjetati pod konjukcijom Urana i natalnog Sunca. S druge strane, imat ćete manje vremena za sebe, no to je žrtva koju ćete lako podnijeti.

Povoljna razdoblja

Karijera, društveni ugled

prosinac 7. do siječanj 15.

Komunikativnost, prijateljstva

siječanj 15. do  veljača 23.

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

veljača 23. do travanj 4.

Rad na sebi, introspekcija

travanj 4. do svibanj 12.

Zarada, vlastita vrijednost

svibanj 12. do lipanj 22.

Braća i sestre, komunikacija

lipanj 22. do kolovoz 3.

Dom i nekretnine

kolovoz 3. do rujan 19.

Ljubav i kreativnost

rujan 19. do studeni 11.

Rad i zdravlje

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Snažan utjecaj Jupitera i Saturna obilježit će ovaj aspekt života, tjerajući vas na pozornije osluškivanje potreba partnera, što će u konačnici dovesti do nove renesanse veze. U svemu ovome imat ćete jaku podršku Venere, koja će vam dati razumijevanje i umješnost u razgovoru, što će biti od neprocjenjive pomoći za postizanje romatičnih ciljeva.

Ovnovi koji još nisu u vezi godinu trebaju dobro iskoristiti, jer se ovakva prilika ne pruža tako često. Otvorit će se mnoge perspektive, a na vama je da odaberete onu koja vam se čini najboljom.

Godinu ćete provesti oslanjajući se na druge više nego što ste navikli, i vrijeme je da dragim osobama dozvolite da utječu na vaš život. Ma koliko vas to plašilo, trajat će niti pola godine, kada će napokon zaraditi vaše povjerenje i ohrabriti vas.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Mars će vas tijekom cijele godine držati pozitivno napetom i ambicioznom osobom, koja se neće štedjeti na poslu, upravo suprotno. Posebno će aktivan biti tijekom travnja, studenog i prosinca, kada će najviše utjecati na razvoj vaše karijere.

Vaš urođen žar za natjecanje bit će ponovno rasplamsan, što će dovesti do boljeg iskorištavanja vaših potencijala u prave svrhe. Rezultati će varirati, jer nije svaka okolina jednako prijemčiva, pa ćete ponekad zaraditi i epitet tiranina. Kad se to dogodi, olabavite malo, otpustite uzde, jer moguće je držati stvari pod kontrolom čak i ako ne bdiješ nad njima cijelo vrijeme.

Ograničavajuća razdoblja  

Rad na sebi

ožujak 30. do travanj  23.

Ljubav i posao

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Putovanja i komunikacija

studeni 23. do prosinac 13.

Strategije na financijskom planu trebaju biti usmjerene prema državi i suradnicima, jer i jedni i drugi mogu raditi u vašu korist. Nekad ćete trebati malo balansirati, trošiti umjerenije i odgovornije, no uglavnom nećete imati značajnijih financijskih problema.

Veće investicije ostavite za srpanj i kolovoz, kada će i sreća biti na vašoj strani. Uz to, uspjet ćete naplatiti i neke dugove na koje ste već gotovo zaboravili.

 

ZDRAVLJE

Vaš temperament doći će do izražaja u ovoj godini, što će izravno utjecati i na zdravlje i snagu. Početak godine bit će sjajan, osjećat ćete se snažno i u kondiciji, no kako će godina odmicati, balon će se početi ispuhavati. Aspekti Urana i Jupitera malo će vam skratiti fitilj, što će dovesti do umora i iscrpljenosti. Snagu vratite zdravijim načinom života i povećanom fizičkom aktivnošću.

Pogledajte horoskop za ostale znakove zodijaka.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:35:29
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    bAAd
    19.04.2011. 14:39
    woowww :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh