Hi-tech
RECENZIJA

Nokia X20 – sjajan model odličnih karakteristika

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Otkako je HMD Global preuzeo Nokiu i ponovno pokrenuo proizvodnju, trebalo im je malo da se ponovno etabliraju kao ozbiljan proizvođač mobilnih uređaja. Nokia je u međuvremenu promijenila… više »

IGRICE

My Talking Angela 2 igrica Huaweija

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

My Talking Angela 2 stigla je na AppGallery. Nastavak je to izuzetno popularne virtualne mobilne igre za brigu o kućnim ljubimcima, My Talking Angela, koja je imala nekoliko milijuna… više »

STVARNO?

WhatsApp na vrhu ljestvice krađe identiteta

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Kaspersky je objavio istraživanje u kojem se navodi da se u svijetu dnevno dogodi u prosjeku 480 incidenata s krađom identiteta, od kojih WhatsApp je na vrhu ljestvice rizika s 89,6 posto.… više »

HUAWEI

Službeno počela prodaja Huawei Watch 3 serije

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Krenula je službena prodaja Huawei Watch 3 serije na hrvatskom tržištu. Huawei Watch 3 serija kupcima je dostupna u dvije atraktivne varijante - Huawei Watch 3 u Active izdanju koji… više »

NOVOSTI

Kingston FURY lansiran na tržište

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Kingston FURY, podružnica Kingston Technology Europe Co LLP, podružnice u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i… više »

LG

LG Eclair soundbar

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

LG Electronics najavio je dolazak soundbara LG Eclair (model QP5), svojeg najkompaktnijeg modela dosad, najprije u Sjevernoj Americi, a potom i u drugim regijama diljem svijeta. Riječ je o… više »

HI-TECH

Koje su tajne moćnog zvuka?

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Televizori s velikim ekranima sve su popularniji, kao i kontinuirano stvaranje nevjerojatnih tehnoloških inovacija kako bi se iskustvo gledanja i slušanja u domu približilo… više »

NOVOSTI

Apple A15 performanse čipa bit će moćne

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Apple Bionic A15 je dalje dizajniran s dvije velike i četiri male jezgre. Ali razlika je u arhitekturi vrlo očita. Snažnije performanse po prvi će puta pružiti snažnu podršku iPhoneima… više »

COOL

Najatraktivnije igre s AppGalleryja

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Huawei je uvrstio četiri nove popularne igre u brzorastući AppGallery. Novi naslovi 'Tie-Dye', 'Acrylic Nails', 'Phone Case DIY' i 'Light it Up' dolaze s potpisom kompanije CrazyLabs, poznate… više »

BRAVO

Xiaomi po prvi put nadmašio Apple i zauzeo drugo mjesto

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Canalys, vodeća svjetska tvrtka za istraživanje tržišta, lansirala je svoje Q2 izvješće o globalnom tržištu pametnih telefona na kojem je Xiaomi zauzeo drugo mjesto sa… više »

WOW!

Rekordna prodaja Legende o Zeldi

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

"Bila je to zvijezda dražbe" koja se djelomice održava online do nedjelje, rekao je Eric Bradley, glasnogovornik društva sa sjedištem u Dallasu. Riječ je o primjerku igre iz… više »

NOVOSTI

Novi Philipsov monitor 498P9Z

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Kako bi držali korak s današnjim dinamičnim radnim okuženjem, profesionalci trebaju učinkovite načine za obavljanje svakodnevnih zadataka, a ovaj funkcionalni monitor u tome igra… više »

HI-TECH

Huawei Watch 3 serija službeno je predstavljena u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Huawei Watch 3 serija, uz druge nove proizvode, službeno je predstavljena u Hrvatskoj. Huawei Watch 3 seriju odlikuje redefinirana estetika koja uspostavlja ravnotežu između pametnog sata i… više »

NOVOSTI

Novi monitor AOC I1601P

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Stručnjak za monitore AOC proširuje svoj portfelj prijenosnih monitora novim modelom I1601P. Prijenosni ekrani jednostavno su rješenje za proširenje set-upa jednim… više »

NOVOSTI

Wiko Power U10 ima bateriju koju punite samo 2 puta tjedno

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Uz Wiko Power U10 pametni telefon pripremite se za kontinuirano iskustvo s baterijom od 5000 mAh koja na jednom punjenju nudi autonomiju od 3.5 dana rada zahvaljujući AI Power optimizaciji… više »

skrolaj na vrh