Hi-tech
DEEPFAKE

Facebook uklanja deepfake, ali ne i parodije

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Facebook će zabraniti 'deepfakeove' odnosno video snimke izmijenjene pomoću umjetne inteligencije kojom su zamijenjena lica ili promijenjene riječi koje izgovara neka osoba, objavila… više »

NAJAVE

Novi LG OLED televizori za ovu godinu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

LG Electronics (LG), lider na tržištu OLED TV-a, ponovno diže ljestvicu u 2020. godini s 14 novih OLED modela predvođenih s tri iz nove serije GX Gallery inspirirane umjetnošću… više »

COOL

10 najprofitabilnijih aplikacija u prošlom desetljeću

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Netflix i Tinder najprofitabilnije su mobilne aplikacije u posljednjih 10 godina. Platforma za streamanje i aplikacija za upoznavanje našle su se na prvom i drugom mjestu liste… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy A51 i A71 postaju dostupni na tržištu EU

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Samsung je još u prosincu predstavio dva pametna telefona : Galaxy A51 i Galaxy A71. Na policama europskih trgovina dolaze u različito vrijeme, a plastično kućište i njihovi… više »

OPASNO?

SAD zakonom reguliraju prodaju opreme i usluga u inozemstvu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Nedavno usvojeni američki zakon natjerat će tamošnju vladu da pronađe način kako regulirati prodaju kibernetičkih alata i usluga u inozemstvu. Taj korak potaknula je Reutersova istraga… više »

NAJAVE

Tehnološki trendovi u 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Razvoj autonomnih vozila i 5G mobilnih mreža te virtualna (VR) i proširena stvarnost (AR), trendovi su koji bi mogli obilježiti 2020. godinu na polju tehnologije, piše u… više »

NOVOSTI

Korisnička prava i obveze operatora koja vrijede od 1. siječnja 2020

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) donijela je dopune i izmjene sektorskih propisa koji jasnije definiraju određene izazove s kojima su se korisnici dosad suočavali u… više »

PAZITE LI?

WhatsApp od danas ne radi na svim mobitelima

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Mobilna aplikacija za komunikaciju WhatsApp s krajem ove godine, odnosno 31. prosincem prestat će raditi na mobilnim telefonima s operacijskim sustavom Microsoft Windows. Još početkom… više »

NOVOSTI

LG-eva najnovija linija soundbarova

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

LG Electronics (LG) predstavit će na sajmu CES 2020 impresivnu liniju novih soundbarova s vrhunskom kvalitetom zvuka, jednostavnom povezivošću, pametnim funkcijama te elegantnim… više »

NAJAVE

Što nam sve sprema WhatsApp

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Na Tech Radaru objavili su kakve sve novitete možemo očekivati sljedeće godine u WhatsAppu, a neke se stvari, ako se Facebook odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima. Ono… više »

BRAVO

Spotify zabranio političko oglašavanje u 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Digitalni glazbeni servis Spotify objavio je u petak kako će suspendirati političko oglašavanje početkom 2020. godine. Najpopularniji plaćeni streaming servis Spotify, koji je u… više »

WOW!

LG razvio svoj prvi uređaj za uzgoj povrća u zatvorenom

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

LG Electronics (LG) će na sajmu CES® 2020 predstaviti svoj prvi uređaj za vrtlarstvo koji je namijenjen korištenju u zatvorenom prostoru, odnosno u domu. Revolucionarni ugradbeni… više »

NOVOSTI

Huawei u Londonu otvorio novi istraživačko-razvojni 5G centar

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Huawei, predvodnik u razvoju 5G tehnologije, otvorio je u Londonu svoj novi istraživačko-razvojni centar za 5G tehnologije. To je prvi takav centar za razvoj inovacijskih 5G tehnologija… više »

ANALIZA

Kraj ere Ubera?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Odlazak suosnivača Ubera Travisa Kalanicka iz tvrtke označava kraj perioda u kojem je Uber napravio revoluciju u načinu na koji se ljudi prevoze, ali i kraj desetljeća u kojoj su investitori… više »

NOVOSTI

Ruski internet isproban i radi

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Rusija je u ponedjeljak završila niz testiranja kojima je provjerila može li njezin internet RuNet funkcionirati u slučaju da se razdvoji od svjetskih poslužitelja, rekao je… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh