Hi-tech
NOVOSTI

Google izbacuje stare Androide

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Google je u srpnju objavio da će se pristup takvim uslugama ograničiti korisnicima koji imaju Android verziju 2.3.7 koja je u potrebi od 2010. godine ili onim korisnicima koji imaju i stariju… više »

NOVOSTI

Instagram priprema nova pravila privatnosti

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Facebookov Instagram prilično je popularan među mlađom generacijom, iako postepeno TikTok postaje im sve privlačniji. Međutim, nedugo je aplikacija počela tražiti od nekih korisnika da unesu… više »

NOVOSTI

Telegram preskočio WhatsApp

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Sensor Tower, tvrtka za istraživanje tržišta mobilnih aplikacija, otkrila je da je Telegram dosegao milijardu preuzimanja diljem svijeta. Najveće tržište je u Indiji s čini 22 %… više »

NOVOSTI

Epsonovi novi POS printeri

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Epson je lansirao svoju najnoviju generaciju brzih POS pisača T88 serije. Nadovezujući se na uspjeh svojih prethodnika, novi POS pisač TM-T88VII ima niz poboljšanja u dizajnu,… više »

NOVOSTI

LinkedIn najavljuje prestanak prikaza sadržaja Stories

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

LinkedIn je omogućio priče prošle godine. Liz Li, viša direktorica proizvoda u LinkedInu, rekla je da su u početku dodali priče kako bi pružili zabavan i prijateljski način za… više »

GLASINE

Googleovi CPU-i u razvoju?

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Nikkei Asia izvještava da Google radi na vlastitim procesorima za prijenosna računala i tablete, uz Tensor čip koji je najavljen za Pixel 6. temeljenim na ARM arhitekturi. Što… više »

NOVOSTI

MyHuawei aplikacija - novi doživljaj korisničkog iskustva

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Imati sve ključne informacije o uređaju na samo jednom mjestu potrebno je svakom korisniku, pogotovo kada se radi o pouzdanim i osobnim podacima. Upravo zato je Huawei osmislio aplikaciju… više »

COOL

Kingston najavljuje XS2000, prijenosni SSD džepne veličine

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je… više »

NOVOSTI

AMD Radeon PRO W6600 grafički akcelerator dostupan u prodaji

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Kao dio nove AMD Radeon PRO W6000 serije predstavljene u lipnju, grafički akcelerator AMD Radeon PRO W6600 sada je dostupan za kupnju u Schneider-Digital u Njemačkoj po cijeni od 640 EUR bez… više »

ŠKOLICA

Viberovo istraživanje o povratku u školske klupe

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Jesen kuca na vrata, baš kao i sezona povratka u školu. Nakon skoro godinu dana raznoraznih načina i pristupa obrazovanju, djeca, učitelji i profesori pokušavaju se… više »

HI-TECH

Sony Xperia 10 III Lite 5G

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Sony Xperia 10 III dobio je kompaktnu Lite verziju. U osnovi, ukupne specifikacije i izgled kućišta približno su isti kao i Xperia 10 III modela. Glavna razlika je što Lite… više »

KONFERENCIJE

Počinje odbrojavanje do JumpIT Foruma!

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Tvrtke u Hrvatskoj (i globalno) iza sebe imaju skoro godinu i pol dana poslovanja i funkcioniranja u vremenu i uvjetima koji su do sada bili potpuno nezamislivi. Također, mnogi već sada imaju… više »

COOL

Aplikacija HRana informira vas o štetnim proizvodima

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Za pravovremene informacije o ispravnosti hrane koju konzumiramo osmišljena je mobilna aplikaciju HRana.   Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja građanima tijekom 24… više »

NOVOSTI

Honor se priprema za lansiranje podbrenda

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Relevantne informacije pokazuju da je Honor, u prošlosti podmarka Huaweija, znatno povećao kapital s ciljem širenja razvojnog teritorija i uspostavu vlastitih podmarki za… više »

KINGSTON

DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je najavio… više »

skrolaj na vrh