Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

LG-eva proširena serija K pametnih telefona

objavljeno prije 20 sati i 6 minuta

LG Electronics proširuje svoju liniju pametnih telefona serije K za 2020. godinu, kako bi korisnicima ponudio vrhunski dizajn s nadograđenim značajkama i uz povoljne cijene. Novi… više »

COOL

Stari televizor gasio internet

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Čak 18 mjeseci je selo u Walesu imalo problema s gašenjem interneta, no, inženjeri su konačno otkrili razlog - prastari televizor emitirao je signal koji je ometao vezu. Skupina… više »

NOVOSTI

Kingston Technology najbolji dobavljač DRAMa

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica zadužena za DRAM memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

NOVOSTI

HMD Global predstavio nove Nokia telefone, usluge i prateću opremu

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, danas predstavlja dva nova člana obitelji povoljnih pametnih telefona: Nokia 3.4 i Nokia 2.4, novu dodatnu opremu i HMD Connect Pro uslugu koja kompanijama… više »

WOW!

Samsung dobitnik čak 48 IDEA 2020 nagrada

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Tvrtka Samsung Electronics osvojila je čak 48 nagrada za izvrsnost u dizajnu na međunarodno poznatom događaju International Design Excellence Awards 2020 (IDEA 2020) koji je održan virtualno… više »

NOKIA

Lashana Lynch na slici Nokiom 8.3

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Britansku glumicu Lashanu Lynch koja glumi 00 agenticu Nomi u Bond filmu Za smrt nema vremena, snimio je social media telefon-ograf Ben Maclean, kao dio najveće marketinške kampanje… više »

SPAS

TikTok se ipak spasio?

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

TikTok je u problemima s Trumpom, no  izgleda da su se uspjeli izvući uz pomoć Oracla i WallMarta, bar se tako čini do sada... Naime, stvorila bi se nova tvrtka naziva TikTok Global, a… više »

NAJAVE

PlayStation 5 na hrvatsko tržište dolazi 19. studenog

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Sony Interactive Entertainment objavio je datum dostupnosti i detalje vezane uz cijenu PlayStation®5 - dugo očekivanog sustava video igara sljedeće generacije. SIE je također otkrio… više »

NOVOSTI

Philips najavljuje ulazak u gaming sektor

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

MMD vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje E seriju gaming monitora - novu seriju monitora posvećenu mladima koji traže najbolje značajke,… više »

ČEKA SE...

Samsung Galaxy Z Fold2 5G stiže u Hrvatsku

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od 18. rujna je moguće kupiti i u Hrvatskoj. Riječ je o uređaju profinjenog dizajna, s još većim prednjim te… više »

NOVOSTI

Viber - nove funkcionalnosti za školu

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Rakuten Viber, vodeći messaging app za laku i besplatnu komunikaciju uveo je nekoliko poboljšanja koja će učiteljima, roditeljima i učenicima olakšati nastavu tijekom nove… više »

NOVOSTI

Kingston DataTraveller 2000

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i… više »

WOW!

PlayStation diže ljestvicu

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Sony Interactive Entertainment sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji oglas posvećen brendu PlayStation. Ulazimo u novo uzbudljivo vrijeme za PlayStation i podižemo ljestvicu za svoje… više »

NOVOSTI

Pametni gadget idealan za prvašiće

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Polazak u školu velika je promjena u životu cijele obitelji. Taj trenutak jednako je stresan kako za dijete tako i za roditelje. Osim bojazni kako će se vaš prvašić snaći… više »

PODACI

Koliko smo trošili interneta?

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Kako se navodi u priopćenju HAKOM-a, u drugom tromjesečju 2020. na tržištu elektroničkih komunikacija nastavili su se posebni uvjeti rada uzrokovani pandemijom Covid-19, pri čemu su… više »

skrolaj na vrh