Hi-tech nema prethodne stranice
NAJAVE

Nokia Essentials, sjajne bežične slušalice

objavljeno prije 9 sati i 30 minuta

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je najavio Nokia Essential bežične slušalice - najnoviji dodatak svom bežičnom portfelju audio opreme. Nudeći vrhunski zvuk,… više »

NAJAVE

Kingston pušta nove diskove s dva sučelja

objavljeno prije 13 sati i 50 minuta

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

NAJAVE

Stižu dvije Nokie

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje Nokia 215 4G i Nokia 225 4G - dva najnovija dodatka obitelji Nokia običnih telefona. Oba telefona dolaze s 4G vezom, pružajući izuzetno jasnu… više »

HI-TECH

The Cisco 350-401 ENCOR exam

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

The Cisco 350-401 ENCOR exam only lasts for 120 minutes. Within that time limit, your memory, anxiety management, along with your total physical and mental state, will rule over your… više »

UPS!

Problemi Facebooka u Irskoj

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

DPC je zaprimio pritužbe građana i utvrdio "potencijalne razloge za zabrinutost" vezano za obradu podataka djece na Instagramu, naveo je u službenoj izjavi za Reuters zamjenik povjerenika za… više »

NAPOKON

I YouTube skida lažne vijesti

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Na stranici na kojoj YouTube navodi svoja pravila o medicinskim dezinformacijama koje se objavljuju o covidu-19, od danas su i točke koje se odnose na sve vrste informacija o… više »

NOVOSTI

Epson ima prvi sublimacijski printer

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Za male tvrtke i startup-ove koji žele proširiti svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, Epson danas najavljuje lansiranje modela SureColor SC-F100. Uz veličinu koja odgovara… više »

APPLE

Apple pedstavio četiri nova modela iPhone 12 za mrežu 5G

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Dvanaestica dolazi u četiri varijante, a među njima su manji jeftiniji iPhone 12 mini te veći iPhone 12 Pro i Pro Max koji imaju poboljšane kamere i veličine zaslona. Svi su modeli s… više »

NOVOSTI

Mjerite više s Index S2 pametnom vagom iz Garmina

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Index S2 pametna vaga s novom funkcijom grafikona koji prikazuje fluktuaciju težine, poboljšanom preciznošću i raznim biometrijskim podacima kako za ozbiljne sportaše,… više »

NAJAVE

Philips predstavlja nove monitore

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, predstavlja nove LCD monitore sa SmoothTouch tehnologijom i anti-glare premazom protiv odsjaja: Philips 172B9TL… više »

NAJAVE

Porsche Design i AOC najavljuju partnerstvo

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Porsche Design i AOC najavljuju ekskluzivno partnerstvo koje kombinira sofisticirani i funkcionalni dizajn renomiranog brenda Porsche Design s AOC-ovom state-of-the-art tehnologijom monitora.… više »

NAJAVE

Realme širi distribuciju proizvoda u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Realme zauzima 7. mjesto na ljestvici proizvođača pametnih telefona u svijetu. Zbog svojih performansi i dizajna proizvodi su im vrlo dobro prihvaćeni na svim tržištima gdje je brend… više »

COOL

Viber uvodi podsjetnike u My Notes

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Rakuten Viber, jedan od vodećih svjetskih appova za laku i besplatnu komunikaciju, predstavio je funkciju za My Notes koja korisnicima omogućuje postavljanje podsjetnika za zadatke i druge… više »

NAPOKON

Twitter uvodi nova ograničenja uoči američkih izbora

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Twitter je najavio da će korisnike od sljedećeg tjedna usmjeravati na vjerodostojne izvore ako pokušaju retvitati zavaravajuće sadržaje. Dodali su da će povećati upozorenja i… više »

NAPOKON

Instagram uvodi novi alat

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Instagram navodi kako koristi postojeće sustave umjetne inteligencije za identificiranje zlostavljanja ili uznemiravajućeg govora u komentarima. Korisnici će i dalje moći dodirnuti opciju… više »

skrolaj na vrh