Hi-tech nema prethodne stranice
UPS!

I Indija protiv društvenih mreža

objavljeno prije 21 sat i 4 minute

Sukob indijske vlade s Twitterom i Facebookom se nastavlja stupanjem na snagu tromjesječnih novih pravila koji obvezuju društvene mreže, online streaming i digitalne vijesti da u roku… više »

NOVOSTI

Novi AOC monitori serije P2

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Specijalist za monitore AOC proširuje svoj portfelj profesionalnih monitora serije P2 s tri nova modela: 31,5-inčnim (80 cm) U32P2 s 4K UHD (3840x2160 piksela), 31,5-inčnim Q32P2 s QHD… više »

NOVOSTI

Kingston prodaje HyperX gaming diviziju HP-u

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, postigla je… više »

SOFTWARE

Spring Software Keys Sale

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Spring is in the air. The coronavirus pandemic has made this spring a unique experience, but it has not stopped spring cleaning. If you've considered upgrading your computer, Godea l24 is… više »

HI-TECH

Speed Limit - novi hit gamih

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

O Aleksandru Gavriloviću i Igoru Kolaru ovih se dana priča po gamerskim krugovima. Njihov studio za izradu igara Gamechuck lansirao je akcijsku arkadnu videoigru Speed Limit. Jeste li je… više »

HI-TECH

Hoće li WhatsApp stvarno brisati račune?

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

WhatsApp i njegove nove postavke računa su stalna tema dok ne dođe krajnji čas i glavno pitanje - hoćete li ostati na WhatsAppu ili ne? "Kako bismo vam pružili dovoljno vremena da pregledate… više »

NOVOSTI

Immuniweb – najbolji mrežni penetracijski testovi

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

SC Awards Europe, najprestižnija ocjene za cyber-security sektor u Europi, ocijenio je ImmuniWeb još 2018. godine kao najbolji sigurnosni softver: „ImmuniWeb je nadmašio… više »

HI-TECH

Suradnja Paris Saint-Germain Esports i MMD Philips

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Paris Saint-Germain Esports sa zadovoljstvom najavljuje MMD, vodećeg stručnjaka za monitore i licenciranog partnera za Philips monitore, kao službenog partnera za svoje igrače i streamere… više »

NOVOSTI

Prilagodite upotrebu tehnologije

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

U najosnovnijem smislu, radni prostori i uredi poslovne su zgrade koje zaposlenicima pružaju prostor za obavljanje posla koji im osigurava plaću. Međutim, ako razmotrimo ulogu ureda u… više »

LG

Stižu novi LG-evi televizori za 2021.

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

LG Electronics (LG) najavljuje globalnu distribuciju svojih novih televizora za 2021. godinu s uređajima koji korisnicima pružaju veći izbor nego ikad prije i to s proširenom linijom… više »

HI-TECH

Garmin Enduro, GPS multisport

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Garmin predstavlja Enduro, novi GPS sat s ultra performansama, prilagodljivim postavkama baterije i Power Glass zaslonom koji ima mogućnost solarnog punjenja što produljuje trajanje… više »

DA?!

Google plaća francuskim medijima

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

Google se našao u problemu u Francuskoj gdje su ga mediji stjerali u kut, tako da je odlučio platiti 73 milijuna eura kako bi se izvukao. Dva dokumenta uključuju okvir dogovora u kojem… više »

HI-TECH

Ekološki najprihvatljiviji monitori Philipsove linije

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Stigao je jedan od ekološki najprihvatljivijih monitora Philipsove linije B: Philips 242B1G (dijagonala 23,8 inča/60,5 cm), dizajniran za održivu produktivnost i namijenjen onima… više »

COOL

Huawei otvorio 5G laboratorij za pametne rudnike

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Huawei je otvorio Inteligentni rudarski inovacijski laboratorij u Shanxiju kojem je cilj implementacijom pametnih rješenja baziranih na 5G tehnologiji u potpunosti automatizirati i… više »

NOVOSTI

Partnerstvo AOC-a i Red Bull Racing Esportsa

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Kako bi podržao vozače Red Bull Racing Eportsa u njihovoj obuci, AOC im pruža niz svojih vrhunskih monitora. Uz to, Red Bull Racing Esports arena u Velikoj Britaniji potpuno je opremljena… više »

skrolaj na vrh