Hi-tech nema prethodne stranice
GORAN JOVIĆ

nova 9 pametni telefon kreiran za vrhunske fotografije

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Goran Jović nagrađivani je fotograf i avanturist koji kroz svoja putovanja rado otkriva svijet oko sebe fotoaparatom. Kao fotograf navikao je na torbe pune fotografske opreme, no neke od… više »

TEHNOLOGIJA

HONOR novi industrijski park za pametnu proizvodnju

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

HONOR, vodeći globalni proizvođač pametnih uređaja, predstavlja svoj novi industrijski park za pametnu proizvodnju, prvu tvornicu koju je sam financirao. Park će se baviti certificiranjem… više »

OPA :)

Google će plaćati vijesti AFP-u

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Dogovor je uslijedio nakon 18 mjeseci pregovora o primjeni Europske direktive iz 2019. o takozvanim srodnim pravima, koja su u središtu višestrukih sporova na… više »

RECENZIJA

Garmin Vivomove 3S - elegantan pametni sat za vas

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Garmin Vivomove 3S novi je, manji model, hibridnog pametnog sata koji ima sve ono što trebate kad tražite od pametnog sada - tradicionalni izgled analognog sata s neophodnim… više »

NOVOSTI

HONOR i WGSN otkrivaju tehnološke i modne trendove

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Kako bi proslavili lansiranje novog HONOR 50 pametnog telefona, HONOR je pozvao WGSN i grupu stručnjaka, među kojima je i glavni dizajner kompanije HONOR Yuan Ze, da razgovaraju o rastućim… više »

HUAWEI

Goran Jović otkriva tajnu kako uslikati savršeni portret

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

 Fotografija govori više od tisuću riječi, a naročito portretna fotografija koja prenosi karakter osobe koju fotografiramo. Portret je odraz povezanosti fotografa i osobe koja se… više »

HUAWEI

Posebne pogodnosti za korisnike Huawei nova 9 i nova 8i

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

 Huawei se želi posebno zahvaliti svim korisnicima svojih uređaja te je povodom lansiranja novih proizvoda pripremio posebnu ponudu. U periodu od 21.10. do kraja godine za kupovinu… više »

NOVOSTI

Druga generacija LG Ergo monitora

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

LG Electronics nastavlja pomicati granice produktivnosti, udobnosti i fleksibilnosti radnog prostora u moderno doba svojom najnovijom serijom monitora LG Ergo. Savršeni za dom ili ured… više »

PREDSTAVLJANJE

Predstavljena Huawei nova 9

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Nedugo nakon europskog predstavljanja u Beču, Huawei nova 9 pametni telefon službeno je predstavljen i hrvatskoj publici. U intimnom okruženju u centru Zagreba, Huawei je predstavio uređaj u… više »

ODLIČAN!

POCO M4 Pro 5G

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

POCO, popularni tehnološki brend među mladim tehnološkim fanovima diljem svijeta, danas globalno predstavlja POCO M4 Pro 5G, giganta srednje klase u zabavi, namijenjenog mladim… više »

KONFERENCIJE

Huawei Web Summit 2021.

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Nedugo nakon predstavljanja najnovijeg telefona, Huawei nova 9, u Beču, Huawei je održao svoju godišnju konferenciju vodećih programera na Web Summit 21. Okupljanju je prisustvovalo… više »

NAGRADE

Philips Momentum nagrađen CES 2022 Innovation

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Philips Monitors je imenovan dobitnikom nagrade CES® 2022 Innovation Awards, za proizvod Philips Momentum 559M1RYV, 55 inčni monitor dizajniran za Xbox. Ovogodišnji program dodjele… više »

HUAWEI

Huawei nova 9 - specifikacije i detalji

objavljeno prije 21 dan i 12 sati

Huawei nova 9 je novi uređaj koji, prije svega, ima izuzetno zanimljih i kvalitetan dizajn kojim se Huawei definitivno izdvaja među gomilom mobitela na tržištu.  Kad se baci… više »

RECENZIJA

Huawei nova 9 - unboxing

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Huawei nova 9 jedan je od trenutno najtraženijih mobinih telefona na tržištu, što znači da smo se izborili za jednu od prvi recenzija prije službenog eventa - pa da krenemo.… više »

UPS?

Pegasus hakirao mobitele palestinskih aktivista

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Američko ministarstvo trgovine je prošli tjedan stavilo NSO Group na crnu listu zbog optužbi da se njezinom tehnologijom prate novinari, aktivisti za ljudska prava i vladini… više »

skrolaj na vrh