Hi-tech nema prethodne stranice
SUPER

WHO i Rakuten Viber zajedničkim snagama u borbi protiv dezinformacija o COVID-19

objavljeno prije 7 sati i 14 minuta

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Rakuten Viber danas su najavili novo partnerstvo putem kojega će se zajednički boriti protiv dezinformacija koje okružuju pandemiju COVID-19, i to uz… više »

NAPOKON

Facebook u doba krize pomaže medijima sa 100 milijuna dolara

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Facebook izdvaja 100 milijuna dolara za pomoć medijima da osiguraju pouzdanu informaciju sada kad je ona izuzetno nužna i u vrijeme kada je ionako loš položaj medija dodatno ugrožen… više »

BRAVO

Tehnologija pomaže u borbi protiv korone

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Grupa danskih poduzetnika pokrenula je neprofitnu mrežu koja je spremna 3D printerima proizvoditi zaštitne vizire za liječnike i medicinske sestre angažirane u… više »

ČUDO

Kako korona virus mijenja tehnologiju

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Epidemija koronavirusa donijela je u kratkom vremenu brojne promjene u načinu života građana i funkcioniranju društva, ali i pokrenula brojne internetske procese, prisilivši… više »

BRAVO

Tehnološki divovi u borbi protiv korona virusa

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Njemački tehnološki div Bosch objavio je da je razvio brzi test za koronavirus, a Siemens je najavio uspostavu mreže za 3D printanje dijelova medicinskih uređaja.. Potpuno… više »

NOVOSTI

Huawei P40 serija donosi novo doba mobilne fotografije

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Huawei Consumer Business Group (BG) predstavila je Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro i Huawei P40, nove flagship pametne telefone serije Huawei P40 vrhunskog dizajna, te uz pregršt… više »

GAMING

Ovog vikenda na PlayStationu besplatno isprobajte Predator: Hunting Grounds

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Od petka 27. ožujka do nedjelje 29. ožujka  besplatno se može preuzeti i igrati PlayStation igra Predator: Hunting Grounds. Predator: Hunting Grounds realistična je asimetrična… više »

DOBAR POTEZ

HAKOM odgađa uvođenje DVB-T2/HEVC sustava

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) zbog mjera u suzbijanju epidemije koronavirusom odgađa krajnji rok prestanaka odašiljanja televizijskih signala u sustavu… više »

ZARADA

Rad od kuće povećao potražnju za IT opremom

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

U nastojanjima da se zaustavi širenja koronavirusa u svijetu, sve više zaposlenika radi od kuće, pa raste potražnja za prijenosnim računalima i mrežnom periferijom, kao i… više »

JEDVA...

Može li korona srušiti Internet?

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Neki europski telekomunikacijski operateri prijavili su probleme s prijavom na mrežu otkako milijuni rade od kuće zbog pandemije koronavirusa, zbog čega je povećano korištenje… više »

SJAJNO!

Stožer civilne zaštite pokrenuo Community na Viberu

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Kao rezultat kontinuiranih nastojanja da se spriječi širenje koronavirusa i bolesti COVID-19 na teritoriju Republike Hrvatske, Stožer civilne zaštite pokrenuo je Community na… više »

SERVIS

Aktivirao se Facebook Safety Check

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Snažan potres zatresao je Zagrreb nakon 6 sati ujutro. EMSC javlja kako je potres jačine 5,3 stupnja. Epicentar je bio u Remetama, Markuševcu. Novi potres zatresao je Zagreb u 7 sati.… više »

NAJAVE

Optima Telekom pogoduje korisnicima

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Za sve naše OptiTV korisnike omogućili smo, u suradnji s CineStarom TV-om, gledanje sadržaja na CineStar TV Premiere  1 i 2 kanalima te CineStar TV Fantasy kanalu bez naknade do… više »

OBAVIJEST

HT se prebacuje na virtualnu pomoć

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Primjenjujući trenutačno propisane mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od danas, 19. ožujka 2020., u Hrvatskom Telekomu nastavljamo pružati sve svoje proizvode, usluge i… više »

VIBER

E-učionica: Kad se male ruke slože

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Ako ovo čitate, vjerojatno ste se već susreli s idejom e-učionice i možda se čak upitali je li tako nešto uopće moguće izvesti i kako bi se moglo organizirati, a da bude jednako… više »

skrolaj na vrh