Hi-tech
NOVOSTI

Samsung priprema Galaxy A13 5G s 50 MP kamerom

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Samsung Galaxy A13 5G zamijenit će Galaxy A12 i postati Samsungov trenutno najjeftiniji 5G proizvod. Prema izvješćima Galaxy kluba, ovaj novi mobitel ima oznaku SM-A136B. Opremljen je… više »

NOVOSTI

Kôd aplikacije Camera otkriva značajke Pixel 6 mobitela

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Nakon nekoliko mjeseci glasina i curenja informacija, Google će uskoro predstaviti Pixel 6 i Pixel 6 Pro pametne telefone opremljene prilagođenim Tensor čipovima. Iako su izgled i neke… više »

NOVOSTI

YouTube dopustio preuzimanje videozapisa na računala

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

YouTube video hosting omogućava nam pregledavati sadržaj potpuno besplatno, ali pod uvjetom da s integracijom oglasa. Možemo aktivirati i plaćenu pretplatu kako ne bismo vidjeli oglase i… više »

COOL

Nokia telefoni u novom Jamesu Bondu

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Nokijin top pametni telefon za 2020. bio je model 8.3 . Finci su pripremali veliku marketinšku kampanju oko filma " Za smrt nema vremena", no zbog pandemije koronavirusa premijera… više »

NOVOSTI

iPhone 13 Pro ima manu brzinu osvježavanja

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Nakon što je Apple počeo isporučivati iPhone 13 Pro i Pro Max sa zaslonom maksimalne brzine osvježavanja od 120 Hz pokazalo se da je ograničena na 60 Hz kao i prije u aplikacijama i… više »

NOVOSTI

Predstavljen Surface Go 3

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Kao početna serija Surface tableta, izgleda isto kao i prethodna Go 2. Opremljen je Intel i3 procesorom 10. generacije, a prema Microsoftu performanse su poboljšane za 60 % u usporedbi… više »

NOVOSTI

Predstavljamo najpovoljniji 5G Nokia telefon – Nokia G50

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje novog člana obitelji G-serije. Nokia G50 je najpovoljniji 5G Nokia pametni telefon do sada, koji pokazuje prepoznatljivu finsku kvalitetu na… više »

XIAOMI

Xiaomi Pad 5 kreće u prodaju

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Xiaomi u Hrvatskoj kreće s prodajom tableta Xiaomi Pad 5. U early bird promociji, koja će trajati od 24.-26. rujna, Xiaomi će Pad 5 prodavati po promotivnoj cijeni od 2.399 kn. Od 27. rujna… više »

NAGRADE

HT opet dobio Ookla nagrade

objavljeno prije 4 mjeseca

Treći put zaredom mobilna mreža Hrvatskog Telekoma potvrđena je kao najbolja te je osvojila Ookla® Speedtest AwardsTM nagrade za 'Najbolju mobilnu mrežu' (Best Mobile Network), 'Najbržu… više »

UPS! ;)

Stižu novi emotikoni, neki su... zanimljivi

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

U porukama ćete tako uskoro moći koristiti lice koje se topi, lice s rukom preko jednog oka, lice koje suzdržava suze, ruku s prekriženim kažiprstom i palcem i kažiprst usmjeren prema ekranu.… više »

HI-TECH

Xiaomi Electric Scooter 3 u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Xiaomi Hrvatska objavljuje lokalnu dostupnost električnog romobila Xiaomi Electric Scooter 3, koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama korisniku omogućuje prikladniji, učinkovitiji i… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavio Pad 5 i AIoT proizvode

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Xiaomi je jučer predstavio svoj novi tablet Xiaomi Pad 5 tijekom globalnog predstavljanja proizvoda, kao i nevjerojatnu listu AIoT proizvoda koji će dodatno proširiti Xiaomijev koncept… više »

NOVOSTI

AR filteri sada unutar Vibera

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Rakuten Viber, globalni lider u razmjeni poruka i glasovnoj komunikaciji, odlučio je dodatno unaprijediti komunikaciju među hrvatskim korisnicima dodavanjem filtera proširene… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavlja nove modele u kreativnoj obitelji Xiaomi 11

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas predstavlja tri nova pametna telefona u obitelji Xiaomi 11 - Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro - osmišljene da potaknu kreativnost među… više »

NOVOSTI

Sonos predstavlja Beam iduće generacije

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Sonos danas je najavio Beam (Gen 2), novu verziju svoje kompaktne pametne zvučne trake za TV, glazbu, igre i drugo, koja je vodeća u industriji. Nova Beam traka pruža nadograđeno,… više »

skrolaj na vrh