Hi-tech
NOVOSTI

Korisnička prava i obveze operatora koja vrijede od 1. siječnja 2020

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) donijela je dopune i izmjene sektorskih propisa koji jasnije definiraju određene izazove s kojima su se korisnici dosad suočavali u… više »

PAZITE LI?

WhatsApp od danas ne radi na svim mobitelima

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Mobilna aplikacija za komunikaciju WhatsApp s krajem ove godine, odnosno 31. prosincem prestat će raditi na mobilnim telefonima s operacijskim sustavom Microsoft Windows. Još početkom… više »

NOVOSTI

LG-eva najnovija linija soundbarova

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

LG Electronics (LG) predstavit će na sajmu CES 2020 impresivnu liniju novih soundbarova s vrhunskom kvalitetom zvuka, jednostavnom povezivošću, pametnim funkcijama te elegantnim… više »

NAJAVE

Što nam sve sprema WhatsApp

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Na Tech Radaru objavili su kakve sve novitete možemo očekivati sljedeće godine u WhatsAppu, a neke se stvari, ako se Facebook odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima. Ono… više »

BRAVO

Spotify zabranio političko oglašavanje u 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Digitalni glazbeni servis Spotify objavio je u petak kako će suspendirati političko oglašavanje početkom 2020. godine. Najpopularniji plaćeni streaming servis Spotify, koji je u… više »

WOW!

LG razvio svoj prvi uređaj za uzgoj povrća u zatvorenom

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

LG Electronics (LG) će na sajmu CES® 2020 predstaviti svoj prvi uređaj za vrtlarstvo koji je namijenjen korištenju u zatvorenom prostoru, odnosno u domu. Revolucionarni ugradbeni… više »

NOVOSTI

Huawei u Londonu otvorio novi istraživačko-razvojni 5G centar

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Huawei, predvodnik u razvoju 5G tehnologije, otvorio je u Londonu svoj novi istraživačko-razvojni centar za 5G tehnologije. To je prvi takav centar za razvoj inovacijskih 5G tehnologija… više »

ANALIZA

Kraj ere Ubera?

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Odlazak suosnivača Ubera Travisa Kalanicka iz tvrtke označava kraj perioda u kojem je Uber napravio revoluciju u načinu na koji se ljudi prevoze, ali i kraj desetljeća u kojoj su investitori… više »

NOVOSTI

Ruski internet isproban i radi

objavljeno prije 2 mjeseca

Rusija je u ponedjeljak završila niz testiranja kojima je provjerila može li njezin internet RuNet funkcionirati u slučaju da se razdvoji od svjetskih poslužitelja, rekao je… više »

SAVJETI

Kako isključiti praćenje lokacije na Facebooku

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Facebook nas prati gdje god bili... i to zato što smo mu dozvolili. Naravno, kad pokrenete aplikaciju, ne da vam se čitati Uvjete korištenja, le li tako? E, pa ako želite malo… više »

SAVJETI

Kako zaštititi kućni WiFi

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Javne WiFi mreže su prilično sumnjive u nekim slučajevima pa ih ne bi trebalo koristiti zbog velikog rizika od krađe podataka... no, što je s vašom kućnom mrežom? Ilegalno… više »

UPS!

Hakerska baza objavljena na Internetu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Facebook je objavio da istražuje navode da je baza podataka s imenima i telefonskim brojevima više od 267 milijuna korisnika objavljena na Internetu. Baza je bila dostupna za… više »

WOW!

Čak 97 posto mladih u Hrvatskoj je na društvenim mrežama

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Stopa sudjelovanja na društvenim mrežama u Europi stalno se povećava od prvih prikupljenih podataka iz 2011., kada je taj postotak iznosio 38%. Što se tiče članica Europske… više »

NOVOSTI

Facebook se spasio?

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Facebookovi alati za prijenos korisničkih podataka u inozemstvo u skladu su s europskim zakonima, rekao je u četvrtak savjetnik europskog suda, upozorivši ipak regulatore da po potrebi… više »

NAJAVE

Novi LG-evi monitori za 2020. godinu

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

LG-eva nova generacija Ultra monitora, koja će biti predstavljena na sajmu CES® 2020, donosi dramatično poboljšano korisničko iskustvo te vrhunski dizajn i performanse. LG je… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh