Hi-tech
NOVOSTI

Novi Philips 272B1G zeleni monitor

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje novi Philips 272B1G Full HD monitor, dizajniran za optimalnu udobnost i produktivnost, imajući u… više »

NOVOSTI

Igrajte Counter-Strike u svom web pregledniku

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Znate ti da sada možete igrati klasični Valve Counter-Strike 1.6 izravno u webpregledniku? Da, možete i to bez potrebe za bilo kakvom registracijom, plaćanjem ili instaliranjem, čak ni Steam… više »

NOVOSTI

Viberovi grupni pozivi za 20 osoba dostupni u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Grupni video pozivi odsad su dostupni svim korisnicima Vibera, širom svijeta. Bez obzira radilo se o online poslovnom sastanku ili brzom video pozivu s obitelji ili prijateljima,… više »

NOVOSTI

Xiaomi 18. srpnja otvara prvi experience Mi Store u Splitu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Nakon što je 2018. godine otvorio vrata svog prvog Mi Storea u Zagrebu te potvrdio status lidera pametnih telefona i potrošačke elektronike na hrvatskom tržištu, Xiaomi… više »

ZANIMLJIVO

Čudna logika u svijetu Googlea i Facebooka

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Facebook je u ponedjeljak odbio poziv australske vlade i novinskih kompanija za podjelu prihoda od oglašavanja s medijima, sugerirajući da bi radije ukinuo vijesti na svojoj platformi.… više »

NOVOSTI

Kaspersky ima besplatni antivirusni softver u lakšoj inačici

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Osim plaćenih antivirusnih verzija, Kaspersky ima i besplatnu inačicuza korisnike s osnovnim potrebama, pa čak i lakšu verziju. Dolazi podnazivom Kaspersky Security Cloud. Pruža… više »

BRAVO

Microsoft protiv policije

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Microsoft je posljednja u nizu tehnoloških tvrtki koje su privremeno obustavile prodaju tih sustava uslijed prosvjeda protiv policijske brutalnosti i rasizma. U srijedu je Amazon… više »

NAJAVE

PlayStation 5 - sjajan dizajn i hrpa igara

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Inovacija i kreativnost ovih se praznika savršeno nadopunjuju uz Sony Interactive Entertainment (SIE) koji je otkrio nove detalje PlayStation®5 konzole uključujući dizajn konzole… više »

UPS!

Troškovi piratstva sve su skuplji

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Hrvatska godišnje gubi 835 milijuna kuna prihoda zbog prodaje krivotvorenih i piratskih proizvoda u ključnim gospodarskim sektorima, dok na razini EU-a taj gubitak iznosi i 141,6… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
DA?!

Google ne želi dijeliti prihode s australskim medijima

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Australija je privukla pozornost svjetske javnosti najavom kodeksa koji bi trebao prisiliti velike internetske tvrtke da s medijima podijele prihode od oglašavanja ostvarene uz… više »

ČISTKA

Facebook opet napravio čistku

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

S Facebooka je uklonjeno blizu 200 korisničkih računa povezanih sa skupinama koje promiču ideju bjelačke nadmoći, a koje su najveću društvenu mrežu svijeta pokušavale koristiti… više »

NEZGODNO

HAKOM upozorava Hvar

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

HAKOM nije zaprimio ni vidio odluku Gradskog vijeća Hvara o obustavi uvođenja 5G-a pa je ne može potpuno komentirati, ali svako ograničavanje razvoja elektroničke komunikacijske… više »

NOVOSTI

I Facebook udara po Trumpu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Facebook nastoji poboljšati politiku sadržaja na društvenim mrežama, istovremeno gradeći proizvode za promicanje rasne pravde, objavio je Zuckerberg u petak. Taj Zuckerbergov… više »

NOVOSTI

LG-evi najnoviji televizori dolaze u Hrvatsku

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

LG Electronics (LG) započinje distribuciju svoje nove linije televizora za 2020. godinu u Hrvatskoj. Modeli iz novog portfelja uključuju televizore sa stvarnom 8K kvalitetom slike, kao i… više »

FORA

Snapchat i Twitter muče Trumpa

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

"Trenutno ne promoviramo sadržaj predsjednika na Snapchatovoj platformi Discover", izjavio je glasnogovornik Snapa. "Nećemo promovirati one koji potiču rasno nasilje i nepravdu dajući im… više »

skrolaj na vrh