Hi-tech
SAZNAJEMO

ASUS predstavlja VivoBook S14 i S15

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

ASUS je predstavio VivoBook S14 (S431 / S432) i VivoBook S15 (S531 / S532), dva ultraprijenosnika koja raspolažu inovativnim ASUS ScreenPadom 2.0, sekundarnim ekranom osjetljivim na dodir… više »

NOVOSTI

LG predstavio novu liniju OLED TV-a

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Od danas je na hrvatskom tržištu dostupna nova generacija vrhunskih televizora tvrtke LG Electronics (LG), vodećeg proizvođača TV-a s OLED tehnologijom koja se temelji na… više »

SAJMOVI

30 godina inovacije tvrtke Asus na Computexu 2019

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Asusov predsjednik Jonney Shih je na Computexu 2019 događaju predstavio nekolicinu uređaja, koji će se proizvesti u limitiranim serijama, kako bi obilježili tvrtkin 30. jubilej. Također je… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski Telekom i Microsoft donose napredna cloud rješenja za digitalizaciju hrvatskih tvrtki

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

U suradnji s Microsoftom, pripadajuće kompanije Deutsche Telekoma iz Srednje i Istočne Europe, zajedno s HT-om i Combisom, nastavljaju s pružanjem visoko standardiziranih usluga digitalne… više »

NOVOSTI

Samsung ima nove promotivne aktivnosti za kućanske aparate koji smanjuju potrošnju energije

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo perilica za rublje otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za… više »

ČESTITAMO

Europsko priznanje Borisu Drilu iz Hrvatskog Telekoma

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Prošlog tjedna u Londonu dodijeljene su renomirane nagrade za najboljeg CTO-a (Chief Technology Officer) u Europi koje dodjeljuje Mobile Europe & European Communications, jedan od… više »

NOVOSTI

Profesionalna rješenja iz AOC-a za poslovne korisnike

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi dodatak svojem sveobuhvatnom B2B portfelju. Pored širokog ranga visoko kvalitetnih monitora posebno dizajniranih za sve izazove modernog… više »

COOL

Umjetna inteligencija oživjela Mona Lisu

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Slavna Leonardova Mona Lisa odnedavno uspijeva "pomicati" glavom, očima i usnama. Uz pomoć umjetne inteligencije. Video snimka je nastala u Samsungovom moskovskom istraživačkom laboratoriju… više »

ISTRAŽIVANJE

Što je najvažnije korisnicima messaging aplikacija?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Viber je jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija. Kako bi istražio koji su prioriteti korisnika u Hrvatskoj, putem svojeg službenog lokalnog Communityja Viber Hrvatska (koji broji… više »

6C51

Ovisnost o računalnim igrama je službeno postala bolest

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Ovisnost o računalnim igrama uvrštena je među nove dijagnoze na međunarodnoj klasifikaciji bolesti Svjetske zdravstvene organizacije. Revidirani popis formalno će biti usvojen na… više »

BITKA

Huawei razvija svoj operativni sustav

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Huawei bi mogao predstaviti vlastiti operativni sustav najkasnije u proljeće sljedeće godine, kazao je izvršni direktor kompanije. Huaweiju je onemogućeno korištenje Googlovog… više »

MA DA?

Facebook testira kriptovalutu GlobalCoin

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Facebook planira započeti testiranje kriptovalute, čiji je interni naziv GlobalCoin, do kraja 2019. godine. Više detalja oko ovog projekta bi trebalo bi biti poznato ovog ljeta, a… više »

BRAVO

Studenti FER-a i ove godine pomeli konkurenciju na STEM Gamesima

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Ove godine studenti FER-a su sudjelovali na STEM Gamesima u Poreču i ponosno branili fakultetske boje u svim disciplinama! STEM Games je najveće studentsko natjecanja na kojem 1500+ najboljih… više »

NOVOSTI

Xiaomi u suradnji s tvrtkom Europhone otvorio 2 Mi Zone u središtu Zagreba

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Xiaomi, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike i tvrtka Europhone, franšizni partner Hrvatskog telekoma danas su premijerno otvorili Mi Zone na dvjema… više »

NOVOSTI

ADATA predstavlja pregršt novih proizvoda na Computexu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda i dodataka za mobilne uređaje, sa zadovoljstvom najavljuje da će na sajmu Computex Taipei 2019 (od… više »

skrolaj na vrh