Hi-tech
COOL

Facebook plaća ako otkrijete sigurnosni propust

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Nakon niza sigurnosnih propusta i zlorabe podataka na njihovoj platformi u Facebooku su odlučili proširiti program nagrađivanja za pronalaženje takvih propusta. Minimalna nagrada je… više »

GLAS RAZUMA

Huawei može graditi 5G mrežu u Njemačkoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Njemačka vlada ne namjerava kineskoj kompaniji Huawei zabraniti sudjelovanje u izgradnji mobilne mreže 5G, priopćeno je u ponedjeljak u Berlinu. "Njemački pristup je bio i ostat će da u… više »

COOL

Maraphone - prvi pametni telefon proizveden u Africi

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Predsjednik Ruande Paul Kagame je tijekom svojih obraćanja rijetko kada uzbuđen i euforičan. Tako je i tijekom službenog predstavljanja prvog smartphonea u potpunosti proizvedenog u Africi… više »

NAJAVE

Otvorene prijave za prvi regionalni Good Game Liftoff

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Good Game Global, internacionalna e-sports platforma koju je pokrenuo hrvatski poduzetnik Nikola Stolnik, organizira drugi po redu Good Game Liftoff natjecanje za mlade startupe. Prijave za… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
WOW!

Google nudi novu uslugu

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Google je u SAD-u uveo novu uslugu mjerenja zagađenosti kako bi gradovima pomogao da se lakše nose s emisijama štetnih plinova, a odsad je taj alat dostupan i u Europi, prenosi… više »

CIFRA!

Samsung Display ulaže 11 milijardi dolara u modernizaciju

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Samsung Display najavio je 13.100 milijardu wona (11 milijardi dolara) ulaganja u postrojenja i istraživanje kako bi modernizirao proizvodnju i pronašao rješenje za prekomjernu… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi 9T Pro - srednja klasa s pokrićem

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Xiaomi Mi 9T Pro novi je adut kineskog proizvođača koji nastoji iskoristiti probleme u koje je upao Huawei, a nakon što smo ga imali prilike isprobati, vjerujemo da će vrlo lako… više »

NOVOSTI

Epson ima interaktivni laserski zaslon od 5000 lumena

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Epson se pohvalio svojim prvim interaktivnim zaslonima za suradnju od 5000 lumena. Mogu skalirati veličinu zaslona ovisno o okolini gdje se koristi kako bi podržali spretan rad, povećavajući… više »

BRAVO

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Proizvodnja Canonovih fotoaparata s filmom od srebrnih halogenida i onih digitalnih sa zamjenjivim objektivom iz serije EOS premašila je 100 milijuna jedinica. Svojom privlačnom… više »

COOL

Uskoro će svi korisnici Androida moći igrati PS4 igre na svojim mobilnim telefonima

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Ljubitelji mobilnih igara napokon su dočekali da PS4 Remote Play aplikacija u svom najnovijem izdanju 7.0, postaje u potpunosti otvorena za sve Android uređaje. Sony Interactive… više »

ZANIMLJIVO

Pametni sat - alternativa za nadzor djece

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Mnogim se roditeljima pametni sat čini kao savršena alternativa za pametni telefon kada je u pitanju nadzor djeteta, osobito pošto uđe u tinejdžerske godine i krene u srednju… više »

hewlett packard hp osobna ra?unala
WOW!

Hewlett Packard otpušta tisuće ljudi

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Hewlett Packard, poznati proizvođač računala i printera najavio je zatvaranje između sedam i devet tisuća radnih mjesta kako bi smanjili troškove u sklopu reorganizacije poslovanja… više »

UPS!

Google Play Store ima skoro 200 zaraženih aplikacija

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Google stalno vodi tešku bitku sa zaraženim aplikacijama u trgovini Play. Otkriveno ih je manje nego u srpnju, ali imale su daleko veći broj instalacija Tijekom rujna ove godine… više »

NOVOSTI

Samsung zaustavio proizvodnju pametnih telefona u Kini

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Samsung najavljuje i lansira u prodaju gotovo svaki mjesec neki novi model pametnog telefona koji osvajaju srca potrošača širom svijeta, osim onih u Kini. Samsung u Kini ima… više »

SJAJNO!

Skup "Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu"

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) organiziraju treći skup o osobama s invaliditetom u… više »

skrolaj na vrh