Hi-tech
WOW

Touch the Moon na Trgu Mažuranića

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Poznati tehnološki brand Huawei u suradnji s umjetnicima iz Kotaga Studia postavlja impresivnu svjetlosnu instalaciju pod nazivom „Touch the Moon" na lokaciji Trg Mažuranića u… više »

SAVJETI

Znate li snimiti Mjesec?

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Mjesec je Zemljin najstalniji pratilac i nebeski objekt koji se najlakše nazire na noćnom nebu. Ta tajanstvena kamena lopta udaljena 384633 km od Zemlje inspiracije je mnogih mitova i… više »

NOVOSTI

Stižu nove stvari iz HONORa

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Nakon što je u travnju ove godine predstavljen dosad najbolji Magic5 Pro uređaj, HONOR za početak srpnja s velikim uzbuđenjem najavljuje veliku europsku premijeru novih Honor 90 i… više »

COOL

Kad ste zadnji puta ugledali zvijezde u svom gradu?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Svjetlosno onečišćenje je problem koji se javlja u urbanim područjima zbog prekomjerne i nepravilne upotrebe umjetne rasvjete. To ima ozbiljne posljedice ne samo za ljudsko zdravlje,… više »

PROBLEMI

Facebook Messenger, mjesto na kojem možete izgubiti sve

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Svi vjerujemo da nam naši bližnji ne bi poslali poveznicu koja sadrži opasni virus, no to se ponekad može dogoditi bez njihovog znanja. Postoji mnogo načina na koje hakeri vrlo… više »

AKTIVNI SU

HONOR bilježi brzo inozemno širenje

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Prema izvješću, HONOR je svjedočio impresivnom rastu na ključnim prekomorskim tržištima, uključujući Europu, Bliski istok i Latinsku Ameriku. HONOR je zabilježio rast od 400% u… više »

ZNAČAJKE

Provjerite koje su aplikacije dostupne na Huawei P60 Pro pametnom telefonu

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Nakon uspješne europske i lokalne premijere HUAWEI P60 Pro pametnog telefona, prve recenzije potvrđuju kvalitetu uređaja s posebnim naglaskom na XMAGE tehnologiju kamere, koja je osim… više »

LJEPOTA

HONOR Magic5 Pro kao vrhunski spoj dizajna i tehnologije

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Kako se tehnologija i dizajn sve više isprepliću, HONOR Magic5 Pro ističe se kao sjajan primjer kako ove dvije discipline mogu stvoriti zapanjujući i jedinstveni proizvod. Crpeći… više »

WOW

Što skriva kamera najnovijega Huawei flagshipa - P60 Pro

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Najnoviji HUAWEI P60 Pro flagship pomaknuo je granice mobilne fotografije i otvorio razne opcije kreativnog izražavanja koje su u ne tako davnoj prošlosti bile dostupne samo… više »

PREDSTAVLJANJE

Garmin otkriva fēnix 7 Pro seriju nove generacije

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Garmin najavljuje seriju fēnix 7 Pro, vrhunske multisport GPS pametne satove sa solarnim punjenjem dizajnirane da pomognu sportašima i avanturistima da daju svoje najbolje rezultate. S… više »

HUAWEI

Ekskluzivna AppGallery ponuda uz HUAWEI P60 Pro

objavljeno prije 10 mjeseci

HUAWEI Mobile Services (HMS) predstavio je poseban paket dobrodošlice za sve nove korisnike najnovijeg flagship pametnog telefona - HUAWEI P60 Pro, nudeći ekskluzivne promocije na… više »

WOW

Garmin predstavlja epix Pro seriju

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Epix Pro serija donosi nove GPS pametne satove sljedeće generacije visokih performansi s kristalno čistim AMOLED zaslonom, robusnim dizajnom i impresivnim trajanjem baterije. S trajanjem… više »

COOL

6 stvari koje ćete zavoljeti na Huawei Watch Ultimate pametnom satu

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Huawei je nedavno lokalno predstavio Huawei Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova. Riječ je o vodećem pametnom satu koji utjelovljuje vrhnac tehnologije i… više »

COOL

Kako se HONOR trudi za vrhunsku kvalitetu

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Globalni tehnološki brend HONOR veliku pozornost kontinuirano posvećuje istraživanju i razvoju, kao i pomicanju granica u razvoju novih tehnologija, a dosad su uložili više od… više »

PRIPAZITE

3 stvari koje ne smijete googlati

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Sve više se oslanjamo na tehnologiju pa nam je nekako prirodno da kada nešto ne znamo, pitamo Google za pomoć... no, ako ne pazite, mogli bi se naći u popriličnom problemu, jer… više »

skrolaj na vrh