Hi-tech
WOW

Što je sve pokazao i najavio Huawei u Muenchenu

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Huawei je na velikom eventu u Munichu predstavio mnoštvo novih proizvoda koja dolaze na europska tržišta. Tijekom događaja, tvrtka je predstavila nove vrhunske uređaje,… više »

vivo

Uz vivo X90 Pro uhvatite ljepotu prirode u proljeće

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Priroda nudi divne krajolike, a upravo oni proljeće čine posebnim godišnjim dobom. Scene su to poput prvih cvjetova magnolije, sunčeve svjetlosti koja se reflektira na površini… više »

WOW

Lansirana robusna Nokia XR21

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Zahvaljujući pouzdano čvrstoj izdržljivosti i trajanju baterije od dva dana, ovaj mobitel uspoređuju s legendarnom Nokiom 3310. Kao ekvivalent najpoznatijem, gotovo neuništivom… više »

SJAJNO

Huawei P serija pametnih telefona

objavljeno prije 1 godinu

Od prvog izdanja 2012. godine pa do danas, Huawei P serija pametnih oduševljava korisnike zahvaljujući svom dizajnu, trajanju baterije i performansama kamere. Za nekoliko dana, Huawei… više »

COOL

Kako su nastale Falcon kamere?

objavljeno prije 1 godinu

HONOR je nedavno na hrvatskom tržištu predstavio svoj novi premium pametni telefon - HONOR Magic5 Pro. Riječ je o uređaju s jednom od ponajboljih kamera na tržištu, što… više »

COOL

Petal Ads su pomeli konkurenciju

objavljeno prije 1 godinu

Platforma Petal Ads, pokrenuta 2020. kako bi izdavačima i oglašivačima pomogla u boljem targetiranju globalnog ekosustava od 730 milijuna korisnika Huawei uređaja, nastavlja sve… više »

SJAJNO

Stigli novi Radeoni

objavljeno prije 1 godinu

Kao prve profesionalne grafičke kartice na svijetu koje imaju napredni dizajn RDNA 3 arhitekture i prve koje podržavaju DisplayPort 2.1 za vizualno iskustvo na zaslonima sljedeće generacije.… više »

SLUŠKE

Huawei lansirao najnovije TWS slušalice - FreeBuds 5

objavljeno prije 1 godinu

Nakon lokalnog predstavljanja pametnog sata Watch Ultimate i pred svibanjsku premijeru dugo očekivanog pametnog telefona P60 Pro, Huawei predstavlja još jedan fantastičan pametni audio… više »

WOW

Huawei Watch Ultimate je jednostavo čudesan

objavljeno prije 1 godinu

Pametni satovi postali su sastavni dio svakodnevnog života korisnika. Kao utilitarni uređaji, najčešće daju prednost funkciji u odnosu na oblik, zbog čega izgledaju poput tipičnog… više »

NOVOSTI

HONOR Magic5 Pro stigao u Hrvatsku

objavljeno prije 1 godinu

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je kako je njihov najnoviji flagship uređaj - HONOR Magic5 Pro, stigao na hrvatsko tržište. Uređaj će biti dostupan u ponudi… više »

COOL

AppGallery dobio nagradu na MGA 2023.

objavljeno prije 1 godinu

AppGallery trgovina aplikacija je osvojiila nagradu za 'Najbolju alternativnu trgovinu aplikacija godine' na Mobile Games Awards (MGA) 2023. gala događaju održanom na BAFTA-i u Londonu.… više »

ZANIMLJIVO

Petal Ads na OMR Festivalu uz zanimljiv masterclass

objavljeno prije 1 godinu

Petal Ads platforma, prije poznata kao HUAWEI Ads, kao vodeći ekosustav mobilnog oglašavanja u industriji, izložit će i održati fokusirani masterclass na ovogodišnjem OMR… više »

SJAJAN!

Sjajne fotke Balija uz režiji Gorana Jovića i Huawei Mate 50 Pro

objavljeno prije 1 godinu

Goran Jović, poznati putopisac i svjetski nagrađivani fotograf, iskreno može reći da obožava svoj posao. Kineziolog po struci, usavršio je fotografski zanat i primio preko 30… više »

SJAJNO

vivo X90 Pro od danas dostupan na hrvatskom tržištu

objavljeno prije 1 godinu

Ljubitelji fotografije u potrazi za savršenom snimkom sada se mogu osloniti na novi vivo X90 Pro flagship, dostupan u Hrvatskoj od jučer, 21. travnja. Najnoviji pametni telefon X… više »

SATOVI

Postanite odvažniji uz robusni Instinct 2X Solar pametni sat iz Garmina

objavljeno prije 1 godinu

Instinct 2X Solar, novi je dodatak popularnoj obitelji Instinct 2 robusnih i namjenski izrađenih pametnih satova. Instinct 2x Solar i Instinct 2x solar Tactical izdanje dizajnirani su za… više »

skrolaj na vrh