Horoskop

Vaga

vaga

Mjesečni horoskop - 01.04.2019. do 30.04.2019.

LJUBAV: Travanj započinje sa suncem u ovnu koji se nalazi u vašoj 7. Kući partnerstva te vam otvara mogućnost za mnoštvo vatrene akcije. Mjesec koji također pada u vašu 7. Kuću 14. travnja daje vam novu mogućnost preuzimanja inicijative i vašem privatnom životu. Ovaj mjesec vam je bolje biti lovac nego lovina. Ciljajte visoko bez obzira na rizik jer ćete jedino tako uspjeti iskoristiti svoj čarobni magnetizam do kraja. 

POSAO: Sunce grije vašu Kuću partnerstva sve do 20, travnja  te vas izaziva na držanjekorka s nestrpljivim individualcima. To bi vam moglo donijeti i određene sukobe u život, ali lekcija kako se zauzeti za sebe dobro će vam doći dugoročno gledano. Ulazak Sunca u znak Bika donijet će vam mogućnost dobrog posla kojeg ćete odraditi skupa s povjerljivom osobom iz privatnog života. Mjesec u vašoj 2. Kući prihoda 28. travnja donosi vam vrijeme u kojem ćete morati prerasporediti financije.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se izvrsno. Ako ste skloni izletima s nepoznatim osobama, pripazite kako ne biste završili kao roditelj djeteta kojeg ne želite.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godin

skrolaj na vrh