Horoskop

Vaga

vaga

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Ovaj mjesec ste iznimno zadovoljni sobom, svojim izgledom, nastupom i svime što vas čini tako posebnijim od drugih. To neće proći nezamijećeno pa ćete imati obožavatelje na svakom koraku. Ako ste u vezi, htjet ćete udovoljiti svome partneru, ali tako da ćete  i od njega pokušavati napraviti svoj ideal. Merkur, planet vaših tajni ulazi u Strijelca pa ćete biti u opasnosti odati neke od stvari koje biste trebali prešutjeti osobama u koje nemate toliko povjerenje. Ako ste skloni avanturama, jedno poslovno putovanje pokazat će se kao idealno. Pripazite samo kome ćete se time pohvaliti!

POSAO: Venera daje vam energiju za dovršavanje svih poslova koje do tada niste ispunili. Saturn u Strijelcu daje vam jaku odlučnost koja vas inače ne krasi pa se može reći da će poslovno za vas ovaj mjesec biti izuzetno povoljan. Mjesečeve mijene poticat će vašu kreativnost na način da ćete blistati čega god se uhvatite. Poslovna suradnja s drugima bit će također vrlo ugodna i korisna. Uplatite loto; uz ovoliku sreću, nikad se ne zna!

ZDRAVLJE: Trebali biste malo više pažnje posvetiti hrani koju jedete. Moguća je neka alergija na određeni sastojak.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh