Horoskop

Vaga

vaga

Mjesečni horoskop - 01.02.2019. do 28.02.2019.

LJUBAV: U ljubavi će biti pod povoljnim utjecajem Mjeseca koji će vam donijeti skladne odnose s partnerom i bliskim osobama. Možda je vrijeme da razmislite o pomicanju odnosa kojeg imate na viši nivo nego do sad. Ovo je idealno vrijeme i za odmor i opuštanje, a ako u to ukomponirate i mali bijeg s voljenom osobom, dobit ćete sve što želite u jednom. Pripazite samo kako ne biste sve zajedno uzeli previše zdravo za gotovo jer u vama uvijek čuči jedan ALI.

POSAO:  Ovog mjeseca konačno možete donijeti poneku odluku bez da na to potrošite sve živce i vrijeme koje imate. Izlazite iz svoje neodlučnosti i misli su vam u skladu s djelima što poslovno znači samo uspjeh.  Odlično je razdoblje da se pozabavite papirologijom i riješite se tih dosadnih poslova. Sve će vam ići od ruke pa ćete moći pregovarati o svemu što se tiče vašeg položaja, uključujući i povišicu i određene povlastice. Također, bit ćete odličan posrednik po bilo kojem pitanju.

ZDRAVLJE: Trebali biste se malo više odmarati, ali općenito ćete se osjećati dobro. Pripazite se samo ako imate problema s neurodermitisom ili slično.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh