Horoskop

Strijelac

strijelac

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Merkur, vaš vladar partnerskih odnosa, nalazi se u Škorpionu, što vam daje snažnu karizmu, energiju i odlučnost.  Bit ćete brzi i sposobni predvidjeti sve poteze svog partnera. S obzirom da i dalje imate na umu avanture i avanturice, ta mogućnost ostavlja vam veliku mogućnost manipulacije. Ipak, prolaskom Merkura kroz taj znak imat ćete problema s previše riječi a premalo značenja. Pričat ćete i zavoditi, ali na kraju od toga neće biti ništa. Ako ste sami onda partnera nađite do tada  ili se malo strpite do sredine mjeseca kad ćete imati velike šanse kod jednog Lava ili Raka.

POSAO: Strijelci na početku karijere ili oni mlađi pripadnici znaka ovaj mjesec imat će velike prilike iskazati se na svom poslu. Bit  ćete spremni raditi do kraja i dati sve od sebe ma koliko se mali zadatak činio onima koji su vam ga zadali. Nitko vam neće biti dostojna konkurencija pa ćete biti prvi na redu ako se budu dijelile neke nagrade i/ili pohvale. Cijeli mjesec ćete odisati energijom vođe koja će vam otvoriti brojna vrata. Jedino pripazite kad su u pitanju financije. Vaša neumjerenost u trošenju riješila bi i najdublji džep.

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično pa je sad idealno vrijeme da višak energije ostavite u nekoj dobroj teretani. Čuvajte se pada imuniteta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh