Horoskop

Ovan

ovan

Mjesečni horoskop - 01.06.2019. do 30.06.2019.

LJUBAV: Pritisak na vas polako popušta, i ponovno se osjećate slobodnije i kreativnije. Iako ste svjesni da je dobar dio pritiska bio uzrokovan vašim trošenjem vremena na poslovne aktivnosti, malo zamjerate obitelji što vas nisu jače podržali. No, kako je nastupilo povoljno razdoblje, zaboravite na nesuglasice i počnite ponovno uživati u partneru i obitelji, stvarno bi bilo krajnje vrijeme za to.

POSAO: Već početkom mjeseca raspored planeta povoljno će utjecati na financijsku situaciju, koja će se promijeniti nabolje. Da ne bi počeli sanjati, neće to biti u rangu dobitka na lotu, no dobit ćete priliku razvijati neke ideje koje već dugo čekaju na red. Uz sve to, naravno da vam ništa neće samo od sebe pasti u krilo, nego će trebati rada i upornosti, ali s jasnom vizijom i putom prema uspjehu.

ZDRAVLJE: Dobro, bez većih poteškoća.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ovan - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh