Sport
USPJEH

Andrej Vištica drugi na Embrunman utrci

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Embrunman je, po mnogima, najteži dugi triatlon na svijetu, a osim po tradiciji poznat je i po zahtjevnosti. Biciklistička staza se sastoji od 3800 m vertikalnog uspona na 188 km, penje se… više »

SAZNAJEMO

Naš najbolji triatlonac Andrej Vištica novi je ambasador Jamnice ProSport

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Potaknuti izvrsnim uspjehom i sve boljim rezultatima koje iz godine u godinu ostvaruje na globalnoj razini, Jamnica ProSport je za svog novog brend ambasadora odabrala Andreja Višticu.… više »

EUROKUPOVI

Dinamo i Rijeka dobili lake protivnike

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Dinamo će u play-offu Lige prvaka igrati protiv pobjednika iz dvoboja između slovenskog Maribora i norveškog Rosengorga, odlučeno je današnjim ždrijebom u Nyonu. Prvu utakmicu… više »

MERCATO

Prvenstva počinju, Hrvati teme prijelaznog roka

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Europske vrhunske momčadi polako se vraćaju kućama s pripremnih utakmica širom svijeta, ali i dalje se ne znaju startne postave većine njih - naime, nekoliko vrhunskih igrača i dalje… više »

FORMULA 1

Verstappen osvojio VN Njemačke

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Nizozemski vozač Max Verstappen (Red Bull - Honda) postao je pobjednikom Velike nagrade Njemačke, 11. utrke ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva formule 1, koju su obilježila brojna… više »

BRAVO

Ivan Dodig osvojio Wimbledon!

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Ivan Dodig osvojio je Wimbledon u konkurenciji mješovitih parova s partnericom Latishom Chan, nakon što su pred tek malo više od mjesec dana obranili naslov u Roland… više »

ODLUČENO?

Lewandowski ostaje u Bayernu

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Robert Lewandowski postao je legenda Bayerna, baš kao što se i očekivalo kad je 2014. prešao iz Borussie Dortmund kao najbolji strijelac lige. Od tada je odigrao 158… više »

SAZNAJEMO

Ivan Rakitić negirao glasine o prelasku u Inter

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ljutito je reagirao na brojne medijske napise o tome kako je dogovorio prelazak u redove milanskog Intera u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, koji… više »

FORMULA 1

Valtteri Bottas pobjednik VN Azerbajdžana

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Valtteri Bottas u bolidu Mercedesa pobjednik je četvrte utrke Svjetskog prvenstva formule 1 vožene u nedjelju na stazi u Bakuu za Veliku nagradu Azerbejdžana. Bottas je pobjedom preuzeo i… više »

OPAKO :)

Sportske legende na šestom Falkensteiner Punta Skala triatlonu

objavljeno prije 5 godina

Ivica Kostelić plivat će u štafeti na svom prvom triatlonu, a jaka konkurencija bit će mu štafetna trojka pod imenom Austrijske legende, koju čine skijaši Reinfried… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton pobjednik VN Kine

objavljeno prije 5 godina

Lewis Hamilton pobjednik je jubilarne 1.000 utrke SP-a u Formuli 1 za Veliku nagradu Kine. Mercedesov pilot bio je najbrži na stazi u Šangaju te je stigao do svoje 75. Grand Prix… više »

FORMULA 1

Valtteri Bottas osvojio VN Australije

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Valtteri Bottas (Mercedes) pobijedio je na VN Australije u Melbourneu, prvoj utrci nove F1 sezone, dok je svjetski prvak Britanac Lewis Hamilton bio drugi. Treće mjesto pripalo je vozaču Red… više »

PRIJAVITE SE!

HT B2Run ove godine u humanitarnom ruhu

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Danas je na obali zagrebačkog jezera Jarun, na terasi kultnog kluba Aquarius, službeno najavljena nova sezona najveće regionalne poslovne utrka HT B2Run. Četiri HT B2Run utrke ove će se, pete… više »

COOL

Norme za Olimpijadu vade se i u Osijeku

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Panonian Challenge, osječki festival ekstremnih sportova bit će održan jubilarni 20. put od 5. do 9. lipnja, a natjecanje je postalo kvalifikacijsko za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju… više »

EL

Dinamo protiv Benfice u osmini finala EL

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Dinamo će igrati protiv portugalske Benfice u osmini finala Europa lige. Prva utakmica osmine finala na rasporedu je 7. ožujka (četvrtak) na Maksimiru, a revanš 14. ožujka u… više »

skrolaj na vrh